Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu(part.9)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lalalunia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Maj 13, 2012 10:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki Wind:)
TO sa dwie strony medalu,nie ma jest dobrze,bylaby tez byloby dobrze Wink)

Glowka musialaby byc chyba bardzo nisko by ja poczuc podczas stosunku.

Podziwiam Cie,ze masz ochote:) ja nie mialam sily,wszystko mi przeszkadzalo!
Mleko,migdaly na zgage?!Smile
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Maj 14, 2012 8:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lala no włąsnie tak myslałam ,że walnęła się na jednostkach Wink). Nie jest w ciąży.
Wind na mdłości to nie mam pojęcia bo mi nic nie pomagało. No jedynie może ulge przynosiły cukierki miętowe i łyczek coli....
Co do dotykania główki Wink. No cóż ....mój mąż miał podejście takie jak Twój. A czy można dotknać głółwkę ? A to pewnie zalezy od tego jak nisko ona jest. Nie sądze aby poczuł ale bardziej prawdopodobne ,że napotka np. opór ale samej główki nie wyczuje bo przeciez musiałby przejść przez szyjke Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Maj 14, 2012 11:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za wytlumaczenie Razz
uf to nie tylko moj taki strachol Wink
hehe

lala ja ogolnie ochoty nie mam, ale raz na jakis czas złapie mnie fala uniesienia, tylko najgorzej ze w kazdej pozycji niewygodnie.. ;/ no nic,zobaczymy co z tego wyniknie Wink

tez nie wydaje mi sie aby "dotykał" no ale zmuszac nie bede Wink

Dodano po 8 minutach:

Tosiu a czy linomag bobo a+e mozna stosowac do smarowania podczas zmiany pieluchy?
pytam bo nie wiem czy isc po bepanthen czy moze linomag sie sprawdzi Wink

Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Pon Maj 14, 2012 11:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki Tosia:))

Oj Wind,cholernie niewygodnie,jak mi polozna po terminie zalecila sex,hihi,to ja nie moglam,no po prostu nie dalo rady!!!
Moderator

PostWysłany: Pon Maj 14, 2012 12:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lalalunia napisał:

Oj Wind,cholernie niewygodnie,jak mi polozna po terminie zalecila sex,hihi,to ja nie moglam,no po prostu nie dalo rady!!!

ale pamietam ze dosc czesto sie przytulaliscie Razz Cool
lala a nie bałas sie ze po terminie wody moga stac sie zielone? Sad
ja to obawiam sie tego ze przenosze + zmiana koloru wod itp.
znow sie nakrecam Neutral

Powrót do góry
lalalunia

PostWysłany: Pon Maj 14, 2012 1:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz co Wind,jakos o tym nie myslalam Wink Jak mi odeszly,to byly przezroczyste ,takze nie balam sie:) grunt to sobie nie wkrecac:)
Moderator

PostWysłany: Pon Maj 14, 2012 3:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok rozumiem,
to i ja musze przystopowac Wink

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Maj 14, 2012 8:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z przenoszeniem to jest tak,że nie zawsze jest to "przenoszenie" . Czasami owulka jest nie wtedy jak się uważa i termin nie jest terminem właściwym. więc dlatego dodaje lub odejmuje sie te 2 tygodnie aby trafić w dobry czas. Tak czy siak 2 tygodnie po terminie nie jest jeszcze przenoszeniem ...niby Wink. Moja koleżanka urodziła prawie 4 tygodnie po wyznaczonym czasie ale urodziła naturalnie i żadnych zielonych wód nie miała. Rodziła w UK bo u nas byłoby już cięcie dawno albo wywoływanie Wink. NIe martw się na zapas....zielone wody tez nie są odrazu straszne;)

Powrót do góry
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Maj 15, 2012 8:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu, a czy Ty masz zdjęcia brzuszka na normalnym poziomie i obniżonego? Chciałabym zobaczyć jak to wygląda, jaka jest różnica. Chodzę ostatnio ciągle i oglądam się w lustrze i mam wrażenie, że jest jakby niżej, ale może mi się wydaje....

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Maj 15, 2012 12:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez bym chetnie obejrzała obnizony brzuch.

nie kazda ponoc go ma..
mi gin mowiła ze sie obnizył ale nie wiem czy to prawda bo czułabym ulge w oddychaniu a wcale tak nie jest. wrecz przeciwnie;/

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 23 z 41