Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduszki o różnych kosmetykach do ciała i twarzy :]

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anka83

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 20, 2013 2:13 pm    Temat postu: Kosmetyki naturalne Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A może ktoś z Was słyszał o kosmetykach Vedara? Znalazłam info, że są ręcznie robione, naturalne, bez parabenów, ale boję się kupować w ciemno..
Wyglądają dobrze.. Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Tinny

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Czw Cze 27, 2013 1:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie słyszałam. Za to słyszałam, a nawet zakupiłam ostatnio mleczko pod prysznic Luksja z serii Care Pro. Idealna sprawa na lato, bo zapewnia i mycie i nawilżanie. Kupiłam sobie takie z masełkiem shea, ale zamierzam wypróbować też inne rodzaje. Znacie?
Powrót do góry
Anka83

PostWysłany: Wto Lip 23, 2013 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o tej serii Luksji słysząłam, używałam faktycznie- jest co polecać Smile
ze swojej strony mogę polecić lagodzący żel myjący
-----nie podajemy linków ---
Powrót do góry
roksi77

PostWysłany: Sro Paź 23, 2013 8:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też kupuję tuszę z Maybelline, bo są świetne, a jak mam okazję to czasem jeszcze kupuję u znajomej konsultantki tusz Wonder z Oriflame.
Powrót do góry
Ragel

PostWysłany: Czw Cze 05, 2014 3:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

roksi77 napisał:
Ja też kupuję tuszę z Maybelline, bo są świetne, a jak mam okazję to czasem jeszcze kupuję u znajomej konsultantki tusz Wonder z Oriflame.

JA też kupuję maybelline i jestem bardzo zadowaolona.Już od 2 lat mam te same kosmetyki i wydaję mi się,że w najbliższym czasie nie zmienie.
------nie umieszczaj reklamy w podpisie----tosia81
Powrót do góry
0rdynator

PostWysłany: Sro Cze 18, 2014 11:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ragel napisał:
roksi77 napisał:

JA też kupuję maybelline i jestem bardzo zadowaolona.Już od 2 lat mam te same kosmetyki i wydaję mi się,że w najbliższym czasie nie zmienie.
------nie umieszczaj reklamy w podpisie----tosia81

Oriflame z tego co mi wiadomo teraz bazuje tylko na promocji swoich konsultantów Wink ich produkty są coraz gorszej jakości Smile Moja żona korzysta z tego Maybelline od lat i sobie chwali Wink
Powrót do góry
Sarsaparilla

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Cze 20, 2014 2:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A mam pytanko do was Smile czy ktoś zmaga bądź zmagał z problemem wrastających włosków ? może ma ktoś jakiś domowy sposób albo jest w stanie coś polecić ? próbowałam już mikstury gliceryny i aspiryny ale niestety nie zauważyłam żadnych efektów.
Powrót do góry
Hunhyrol

PostWysłany: Wto Lip 15, 2014 12:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm... a może po prostu zmien maszynkę? czy co jest powodem wrastania się włosków?
Powrót do góry
Melunia

PostWysłany: Wto Kwi 07, 2015 10:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja od zawsze korzystam z produktów znanej wszystkim marki [zakaz umieszczania linków] i nic mnie nie przekona do jej zmiany.
Powrót do góry
koko892

PostWysłany: Sro Kwi 08, 2015 12:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ja się przyłączam do grona fanek tuszu maybelline, ja używam tego czerwonego (ale z czarną koronką na opakowaniu)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następny
Strona 9 z 12