Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
on.
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 5:38 pm Temat postu: sperma na dłoniach |
|
|
witam,
mojej partnerce spóźnia się okres... ostatni miała 29 stycznia i do dziś cisza... 2 lutego pieściliśmy się i doprowadziła mnie do orgazmu, oczywiście miała trochę tego na rękach, ale poszła umyć a po kilku minutach wzięła kąpiel... niestety okres się Jej spóźnia i od razu do głowy przychodzi ta myśl...
dodam, że ostatnio w dniu spodziewanej miesiączki trochę była przeziębiona, dieta też uboga, rozpoczęła pracę na różne zmiany...
czy istnieje prawdopodobieństwo ciąży, podczas przypadkowego dotknięcia...?
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 11:46 pm Temat postu: |
|
|
nie
przez dotyk w ciaze sie nie zachodzi.
co za brednie ?
jesliby nastapil wytrysk w srodku a ona miala owulacje to wtedy jest b.duza szansa na ciaze. a w waszym wypadku zerowa spokojnie stres,praca to głowne czynniki spozniania sie okresu. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
on.
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 1:51 pm Temat postu: |
|
|
to rozumiem, że umycie i wytarcie rąk automatycznie zabija plemniki i nie ma szans by doszło przez przypadek w opisanej przeze mnie sytuacji do ciąży?
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 5:25 pm Temat postu: |
|
|
on., tak, jeśli umyła ręce plemniki natychmiast zginęły nie ma szans . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 11:18 pm Temat postu: |
|
|
on. napisał: | to rozumiem, że umycie i wytarcie rąk automatycznie zabija plemniki |
tak. bo na zdrowy rozum jak one maja dozyc skoro polewasz je strumieniem wody, poddajesz tarciu o recznik, ubranie itp?! przeciez to nie roboty metalowe ktore zniosa wszystko
jedyne miejsce w ktorym czuja sie jak w niebie to kobiecy sluz. moga tam dozyc nawet 5dni _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Panzlo
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 17, 2011 3:01 am Temat postu: Prawdopodobienstwo zajscia w ciaze |
|
|
Witam.
Mialem mala zabawe ze swoja dziewczyna. Uprawialismy seks bez zabezpieczenia (wiem, jestem nieodpowiedzialny) i doszedlem juz poza nia. Czlonka nie umylem. Po tym calowalismy sie, itp. minelo kilkanascie minut. Po uplywie tego czasu znow przeszlismy na chwile do seksu jednak staralem sie nie odczuwac z tego przyjemnosci dla bezpieczenstwa i trwalo to jakies maksymalnie 20 sekund. Czy wobec tego prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest duze? Pierwszy raz nam się tak zdarzyło
Dziękuję i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Mar 17, 2011 12:42 pm Temat postu: |
|
|
Panzlo istnieje prawdopodobienstwo ciazy jesli:
- dziewczyna miała dni płodne
- była w okolicach owulacji
- Ty nie umyłes członka
- mało tego nie oddałes moczu
wiec czesc plemnikow nie dosc ze nie została umyta to jeszcze zostały w cewce.
teraz pytanie brzmi: jak dlugie ma cykle i w ktorym dniu to sie stało?
bo szansa jest. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
SamotnyWilk
|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 6:48 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | Panzlo istnieje prawdopodobienstwo ciazy jesli:
- dziewczyna miała dni płodne
- była w okolicach owulacji
- Ty nie umyłes członka
- mało tego nie oddałes moczu
wiec czesc plemnikow nie dosc ze nie została umyta to jeszcze zostały w cewce.
teraz pytanie brzmi: jak dlugie ma cykle i w ktorym dniu to sie stało?
bo szansa jest. |
Jest, ale nieznaczna.
@Panzlo
pamietaj ze w razie czego zawsze sa opcje na antykoncepcje dorazna
Nie odgrzewaj starych tematów...Patrz na daty postów!Użytkownik uzyskał odpowiedź na swoje pytanie kilkanaście dni temu... / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
SamotnyWilk
|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 6:53 pm Temat postu: |
|
|
on. napisał: | to rozumiem, że umycie i wytarcie rąk automatycznie zabija plemniki i nie ma szans by doszło przez przypadek w opisanej przeze mnie sytuacji do ciąży?
pozdrawiam |
nie;) ale uwazaj na przyszlosc i zadbaj o odpowiednia antykoncepcje, zeby sie nie stresowac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maluszek000
|
Wysłany: Sob Kwi 02, 2011 9:30 am Temat postu: Kilka razy bez gumki... |
|
|
Witam
Mam do Was drodzy forumowicze pytanie, mianowicie...
Wczoraj moja kobieta miała ostatni lub przedostatni dzień miesiączki, uprawialiśmy seks... Na początku naszego zbliżenia ocierałem się o nią bez prezerwatywy a następnie wszedłem w nią na jakąś minutę i wykonywałem oczywiście odpowiednie ruchy, następnie założyłem prezerwatywę i kochaliśmy się już w zabezpieczeniu. Wytrysku NA PEWNO NIE MIAŁEM gdyż dopiero później zakończyłem poza nią
Czy jest i jak duże prawdopodobieństwo że może zajść w ciążę? czy jest sens by brała tabletki wczesnoporonne dziś? czy raczej nie ma się czym martwić?
p.s. zauważmy że wcześniej ludzie uprawiali stosunek przerywany (w tym moi rodzice) - nie używali gumek ani środków antykoncepcyjnych a w ciążę zachodzili kiedy było to zaplanowane już, więc...czy jest w ogóle prawdopodobieństwo by moja kobieta zaszła w ciążę po takich zabawach na samym początku stosunku?
Z poważaniem,
Pawcio - maluszek000 ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|