Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2012 4:28 pm Temat postu: |
|
|
nie ma szans na ciąże, na innych forach pewnie lubią straszyć, albo są niedoedukowani ))) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
joasia0430
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2012 5:41 pm Temat postu: |
|
|
czy można zajść w ciąże od samego preejakulatu ? boję sie ponieważ jakiś czas temu zauważyłam, że powiększył mi się brzuch, czy może być to spowodowane ciążą ? dodam ze wcześniej miałam normalny okres, i nie mam innych objawów ciąży. bardzo proszę o odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2012 8:10 pm Temat postu: |
|
|
joasia0430 brzuch sam z siebie nie rosnie.
skoro miałas okres to nie jestes w ciazy.
mozesz zrobic test- wg mnie nie ma po co.
do ciazy potrzebny jest wytrysk w srodku i owulka. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
joasia0430
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2012 8:18 pm Temat postu: |
|
|
martwi mnie to, że na innych forach twierdzą że od preejakulatu można zajść w ciąże. czy jest taka możliwość ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Wto Paź 09, 2012 11:53 am Temat postu: |
|
|
joasia0430 Nie, sam preejakulat nie zapładnia. Zapładniają plemniki, które mogą się znaleźć w pewnych okolicznościach w preejakulacie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fuxik
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 10, 2012 3:51 pm Temat postu: |
|
|
Chciałbym zapytać co sądzicie o prawdopodobieństwie zajścia w ciąze w naszym przypadku. Moja dziewczyna miala dni płodne (wynikajace z kalendarzyka oraz sama odczuwala objawy owulacji) kiedy to zebralo nam sie na zabawy. Miala na sobie majtki, ja nic. Mogłem ja dotknąć mokrym od preejakulatu penisem, przez majtki. I kolejna sprawa ze dotknalem reka penisa i czulem wilgoc preejakulatu a za jakis czas piescilem jej pochwe. Dodam ze wytrysku nie bylo, byl po dluzszym czasie z dala od okolic intymnych. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ada1234
|
Wysłany: Sob Lis 10, 2012 3:56 pm Temat postu: |
|
|
mysle ze twoja dziewczyna nie powinna byc w ciazy bo nie bylo wytrysku w srodku jednak te sytuacje sa troche niezbpieczne na przyszlosc radze ich unikac bo moglo zostac troche spermy na twojej rece i nuz jakis plemnik mogl by sie pzredostac. lepiej zainwestowac 10 zl w gumki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fuxik
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 10, 2012 4:01 pm Temat postu: |
|
|
tylko ze spermy w ogole nie bylo, byl preejakulat
Chcialbym zeby jeszcze ktos sie wypowidzial co o tym mysli:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martusia20
|
Wysłany: Sro Lis 28, 2012 6:42 pm Temat postu: |
|
|
witam. 2 tygodnie temu uprawiałam petting z chłopakiem. miał on prezerwatywe ale po pewnym czasie pozbył się jej. Mam obawy ponieważ poźniej wkładał mi palce do pochwy na których był preejakulat. Czy mogłam w taki sposób zajść w ciąże ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lox
|
Wysłany: Sro Lis 28, 2012 6:55 pm Temat postu: Czy istnieje możliwość zajścia w ciążę? |
|
|
Witam!
Opiszę swoją sytuację :
Otóż 17.11.2012 r doszło do częściowego zbliżenia z dziewczyną.
Zaczęło się od gry wstępnej , byłem podniecany i raz oddaliłem myślami (powstrzymałem się od wytrysku) po czym podniecony wraz z dziewczyną chcieliśmy zobaczyć czy bardzo będzie ją bolało i jak to jest ( dziewczyna jest dziewicą) włożyłem go raz na głębokość może 3 cm i od razu wyciągnąłem bo dziewczynę strasznie zabolało. Do wytrysku doszło jakoś 10 min potem , przez petting.
Czy w danych okolicznościach jest możliwość zajścia w ciąże? Bo mam życiowego pecha i wolę się upewnić. Strasznie się stresuję.
Dodam iż dziewczyna dostała okresu dnia 5.11.2012 , okres ma nieregularny , lecz zwykle +/- 28 dni.
Proszę o szybką odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|