Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewciaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 1:51 pm Temat postu: |
|
|
nie,nie doszlo do wytrysku,to byly praktycznie jakies pierwsze minuty stosunku,prezerwatywa spadla i po jakiejs krotkiej chwili sie zorietnowalismy i przerwalismy stosunek. Niby mialam juz 2 miesiaczki,ale druga, ta skapa, troche mnie zdenerwowala...mialam dokladnie 1 moze 2 dni dosyc mocnego krwawienia i bolu, po czym nastepne dni juz tylko plamienia..
A czy alkohol czy czeste zmiany temperatury i stres moga miec wplyw na okres? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 2:03 pm Temat postu: |
|
|
skoro wytrysku nie bylo nie moze byc mowy o ciazy.
Czasem tak jest ze w okresie letnim te miesiaczki sa bardziej skape. Jak rowniez stres antybiotyki zmiany klimatu moga miec jaknajbardziej wplyw na miesiaczki. Spokojnie, skoro nie bylo wytrysku nie moze byc mowy o ciazy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewciaaa
|
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 7:32 pm Temat postu: |
|
|
wciaz strasznie sie denerwuje bo zauwazylam u siebie niepokojace objawy, miedzy innymi lekkie powiekszenie brzucha, bole lewej czesci podbrzusza i jelit,zaparcia, takze przez kilka dni mialam zgage i mdlosci...robilam test i wyszedl negatywny..Nie wiem czy te objawy sa tylko urojone i wmawiam je sobie przez to ze sie boje? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 7:41 pm Temat postu: |
|
|
Powiekszenie brzucha po takim czasie nie wystepuje (mowie tu o ewentualnej ciazy):/
Prawdopodobnie brzuch jest pelniejszy, ze wzgledu na zatrzymywanie wody w organizmie przed miesiaczka. Kazda kobieta tak ma ale wczesniej na to nie zwracalas uwagi. A teraz jestes wyczulona na wszelkie "objawy ciazy".
Mdlosci to efekt wkrecania sobei i stresu. Negatywny test i dalej masz stresa? Zrob test z krwi chcoiaz z takim podejsciem pewnie i w to nie uwierzysz... nasuwa mi sie jeden wniosek. Nie jestes gotowa na takie sprawy... bo nie o to w tym chodzi zeby potem miec takie stresy co miesiac... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewciaaa
|
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 8:19 pm Temat postu: |
|
|
wiem,ze panikuje,ale borykam sie z nerwica i wydaje mi sie,ze to wlasnie przez nia wmawiam sobie te objawy. Chyba powinnam sie po prostu uspokoic...w kazdym razie dziekuje za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pon Sie 30, 2010 4:22 pm Temat postu: |
|
|
ewciaaa - skoro borykasz się z nerwicą to jak najbardziej jest to uzasadnienie do Twojej paniki, ale pomyśl - miałaś już dwie miesiączki, a na dodatek test wyszedł negatywny, a wytrysku nie było .. to są argumenty przemawiające za tym, że ciąża wykluczona
w okresie letnim też miałam dośc często skąpe miesiączki. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pavul0n
|
Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 7:47 am Temat postu: |
|
|
Witam. Moj przypadek tak: kochalem sie z dziewczyna najpierw 3 dni po owulacji, potem 8 dni po. Z naszych obliczen wynika ze sa to dni nieplodne. Kochalismy sie bez gumek, nie doszlo do wytrysku w srodku ani razu. Dopiero po wyciagnieciu minal jakis czas zanim byl wytrysk. Moje pytanie brzmi, jakie sa szanse na ciaze? Ona strasznie panikuje, okres miala miec wczoraj, a dalej nic nie ma. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 11:55 am Temat postu: |
|
|
nie ma szans na ciaze. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pavul0n
|
Wysłany: Sob Wrz 18, 2010 9:28 am Temat postu: |
|
|
Oboje dostajemy schizy, dzis jest 2gi dzien od spodziewanego okresu, a tu nic Zwariuje przez to Caly czas dziewczyna czuje ze dostanie okres, a mimo to nie moze go dostac. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Wrz 18, 2010 10:27 am Temat postu: |
|
|
Jej stres opoznia nadejscie miesiaczki. Jak tak panikujecie zrobcie test, ale i tak bedzie negawtywny. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|