Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

preejakulat a plemniki

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewciaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 13, 2010 1:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie,nie doszlo do wytrysku,to byly praktycznie jakies pierwsze minuty stosunku,prezerwatywa spadla i po jakiejs krotkiej chwili sie zorietnowalismy i przerwalismy stosunek. Niby mialam juz 2 miesiaczki,ale druga, ta skapa, troche mnie zdenerwowala...mialam dokladnie 1 moze 2 dni dosyc mocnego krwawienia i bolu, po czym nastepne dni juz tylko plamienia..
A czy alkohol czy czeste zmiany temperatury i stres moga miec wplyw na okres?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pią Sie 13, 2010 2:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro wytrysku nie bylo nie moze byc mowy o ciazy.

Czasem tak jest ze w okresie letnim te miesiaczki sa bardziej skape. Jak rowniez stres antybiotyki zmiany klimatu moga miec jaknajbardziej wplyw na miesiaczki. Spokojnie, skoro nie bylo wytrysku nie moze byc mowy o ciazy.

PostWysłany: Pią Sie 27, 2010 7:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wciaz strasznie sie denerwuje bo zauwazylam u siebie niepokojace objawy, miedzy innymi lekkie powiekszenie brzucha, bole lewej czesci podbrzusza i jelit,zaparcia, takze przez kilka dni mialam zgage i mdlosci...robilam test i wyszedl negatywny..Nie wiem czy te objawy sa tylko urojone i wmawiam je sobie przez to ze sie boje?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sie 27, 2010 7:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiekszenie brzucha po takim czasie nie wystepuje (mowie tu o ewentualnej ciazy):/

Prawdopodobnie brzuch jest pelniejszy, ze wzgledu na zatrzymywanie wody w organizmie przed miesiaczka. Kazda kobieta tak ma ale wczesniej na to nie zwracalas uwagi. A teraz jestes wyczulona na wszelkie "objawy ciazy".

Mdlosci to efekt wkrecania sobei i stresu. Negatywny test i dalej masz stresa? Zrob test z krwi chcoiaz z takim podejsciem pewnie i w to nie uwierzysz... nasuwa mi sie jeden wniosek. Nie jestes gotowa na takie sprawy... bo nie o to w tym chodzi zeby potem miec takie stresy co miesiac...

PostWysłany: Pią Sie 27, 2010 8:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem,ze panikuje,ale borykam sie z nerwica i wydaje mi sie,ze to wlasnie przez nia wmawiam sobie te objawy. Chyba powinnam sie po prostu uspokoic...w kazdym razie dziekuje za odpowiedz
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Sie 30, 2010 4:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewciaaa - skoro borykasz się z nerwicą to jak najbardziej jest to uzasadnienie do Twojej paniki, ale pomyśl - miałaś już dwie miesiączki, a na dodatek test wyszedł negatywny, a wytrysku nie było .. to są argumenty przemawiające za tym, że ciąża wykluczona Wink

w okresie letnim też miałam dośc często skąpe miesiączki.
pavul0n

PostWysłany: Pią Wrz 17, 2010 7:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Moj przypadek tak: kochalem sie z dziewczyna najpierw 3 dni po owulacji, potem 8 dni po. Z naszych obliczen wynika ze sa to dni nieplodne. Kochalismy sie bez gumek, nie doszlo do wytrysku w srodku ani razu. Dopiero po wyciagnieciu minal jakis czas zanim byl wytrysk. Moje pytanie brzmi, jakie sa szanse na ciaze? Ona strasznie panikuje, okres miala miec wczoraj, a dalej nic nie ma.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Wrz 17, 2010 11:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma szans na ciaze.

Powrót do góry
pavul0n

PostWysłany: Sob Wrz 18, 2010 9:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oboje dostajemy schizy, dzis jest 2gi dzien od spodziewanego okresu, a tu nic Confused Zwariuje przez to Wink Caly czas dziewczyna czuje ze dostanie okres, a mimo to nie moze go dostac.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Wrz 18, 2010 10:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jej stres opoznia nadejscie miesiaczki. Jak tak panikujecie zrobcie test, ale i tak bedzie negawtywny.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 11 z 42