Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

preejakulat a plemniki

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pavul0n

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Wrz 18, 2010 12:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Probuje ja przekonac, ale ona sie boi. Caly czas mowi ze ja wszystko boli, i ze jej jest teraz niedobrze. Sama sie nakreca, a ja nie potrafie jej uspokoic.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Wrz 18, 2010 12:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokladnie tak jak piszesz - sama sie nakreca, niedobrze jej jest ze stresu. Spokojnie. No np. uzyj argumentu ze skoro byla gotowa na takie sprawy jak seks to niech bedzie odpowiedzialna i zrobi test - ulzy jej.

Seks to nie tylko przyjemnosc... ale niesie za soba konsekwencje szczegolnie bez zabezpieczenia. Czasem sie konczy na ogromnym stresie jak u was... a czasem na pampersach... pomyslcie o tym. Raz sie udalo, drugi raz moze nie bedzie tyle szczescia.

PostWysłany: Sob Wrz 18, 2010 12:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem tego w 100% pewien, i to bylo raczej szczeniackie zachowanie, bo po co tak ryzykowac.
Chyba powoli sie uspokaja, mowi ze teraz boli ja jeszcze krzyz i znow pojawil sie sluz.
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Wrz 18, 2010 2:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pavul0n - skoro się uspokaja to dobrze, ale tak w ogóle .. po co wy żyjecie w tym stresie ? idźcie do apteki, kupcie test ciążowy, wykonajcie go i po sprawie - zaoszczędzisz nerwów sobie i swojej dziewczynie .. ale ja i tak podejrzewam, że wynik będzie negatywny ..

na przyszłośc, jeśli nie chcecie miec schizów zainwestujcie w gumki, to też oszczędzi wam stresu ..
pavul0n

PostWysłany: Sob Wrz 18, 2010 2:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Caly czas probuje ja namowic, ale ona sie nie chce zgodzic. Zastanawia mnie, czy jak ona ma juz objawy okresu, to jest mozliwe ze go nie dostanie? Bo ona ciagle powtarza ze go czuje, ale go nie ma
Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Sob Wrz 18, 2010 3:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pavul0n - jak to się nie chce zgodzic ? boi się wyniku czy po prostu nie chce ? to porozmawiaj z nią, powiedz jej, że nie możesz patrzec jak się zadręcza, kupisz test, ona go zrobi i w końcu odetchniecie z ulgą .. naprawdę .. powiedz jej, że dostanie ten okres .. a ile w ogóle jej się spóźnia ten cały okres .. ?
pavul0n

PostWysłany: Sob Wrz 18, 2010 3:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ona sama juz nie wie kiedy powinna miec, ostatnie dwa byly 17 lipca i 17 sierpnia. Mowila mi ze wychodzi ze teraz powinna miec 16-17 wrzesnia, wiec spoznia sie 1-2 dni poki co
Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Sob Wrz 18, 2010 7:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pavul0n - 1 - 2 dni ? chłopie to nie spóźnienie, znam przypadki, że spóźniał się nawet i miesiąc, a ciąży nie było, mi się spóźniał tydzień, 5 dni, 4 dni, więc takie 1-2 - dniowe opóźnienie to nic .. uspokój dziewczynę, wyjdźcie razem do kina, na spacer, ze znajomymi, oglądnijcie jakąś śmieszną komedię, niech zapomni o tej całej stresującej sytuacji, bo stres wpływa znacząco na miesiączkę, zarówno jak i leki, alkohol czy wysiłek fizyczny .. kobieta ma indywidualny mechanizm organizmu, w jednym miesiącu może jej się spóźniac, a w innym nie, w innym może miec większe objawy, a w inny mniejsze lub prawie w ogóle .. moja rada: test ciążowy i dobra komedia Wink
pavul0n

PostWysłany: Sob Wrz 18, 2010 9:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No chyba tym razem sie udalo Smile Zrobila przed chwila test i wyszla jedna kreska Smile Mam nadzieje ze jest wiarygodny. Teraz pozostaje tylko czekac na okres Wink

Nauczka na przyszlosc, zdecydowanie.
Powrót do góry
Palx`

PostWysłany: Sob Paź 02, 2010 12:59 pm    Temat postu: Czy preejakulat zapładnia? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.

Razem dziewczyną uprawialiśmy peeting, pierwotnie ona mnie piesciła ustami lecz do wytrysku nie doszło ale mogł sie wydzielić płyn przed ejakulacyjny który mógł znajdować sie później w jej ustach. Nastepnie pocałowała mnie (zwykły cmok żadne głebokie i namietne pocałunki) i po jakichś 8-10 minutach ja zacząłem piesić jezykiem górna cześć jej warg sromowych (okolice łechtaczki) lecz równierz nie trwało to zbyt długo (pieszczoty z mojej strony trwały moze 0,5-1 minuty) I w związku z tym co wyżej napisałem chciałem sie spytac czy owy preejakulat mogł sie przedostać z jej ust do moich i po wyzej podanym czasie doprowadzić do zapłodnienia?

Z góry dziekuję za odpowiedź.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 12 z 42