Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 10:32 pm Temat postu: |
|
|
nie przez pocałunki, pieszczoty i dotyk nie ma mozliwosci zajscia w ciaze! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Palx`
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 11:15 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki wielkie za odpowiedz:)
dodano po 20 godzinach:
Mimo tego ze miała ona moje przyrodzenie w ustach i mogł sie z niego wydzielić preejakulat po czy jak napisałem w pierwszym poscie dostałem całusa a po 8-10 minutach przez chwile ja pieściłem jej miejsce intymne jezykiem i ustami??
Przepraszam ze jestem taki nachalny i zadaje w kółko pytania ale chce mieć pewnośc.Badźcie wyrozumiali.
Jeszcze raz z góry dzieki za odpowiedz
Zapoznaj się z Regulaminem Forum!!
Połączyłam / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 10:45 pm Temat postu: |
|
|
przez sex oralny nie ma mozliwosci zajscia w ciaze.. chyba ze naplujesz swoja sperma w jej pochwe.. nie no bez jaj, tak czy siak do ciazy potrzebny jest wytrysk w srodku a nie całusy,petting itp _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Chrupka
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 3:10 pm Temat postu: |
|
|
Witam, Kochałam się niedawno z moim chłopakiem bez zabezpieczenia.Dokładnie 2 września. Kilka sekund po wyjęciu członka z pochwy doszło do wytrysku. Ostatnia miesiączkę miałam 16 września. Mój cykl trwa zazwyczaj 28 dni. Czasami krócej czasami dłużej. Bardzo sie boję, czy istnieje prawdopodobieństwo , że plemniki dostały się do pochwy i doszło do zapłodnienia?
Co prawda mam wszystkie objawy zbliżającej się miesiączki ale i tak bardzo się boje. Proszę o rade |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 5:25 pm Temat postu: |
|
|
hmm chyba się pomyliłaś w zapisie, bo piszesz, że kochałas się 2go września, a okres był 16 września.. jeżeli by tak było to znaczy, że ciąży nie ma, bo przecież okres wystąpił.. ale coś czuję, ze kochaliście się 2go października.. jeżeli masz cykle regularne i 28 dniowe to miałaś dni płodne... z wypowiedzi wynika, że do wytrysku doszło na zewnątrz, powiedz mi od razu po wyjęciu? tak tuż tuż czy jednak dłużej (pomagaliście dojść czy bezpośrednio po wyjęciu osiągnął orgazm?) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 10:23 pm Temat postu: |
|
|
ja bym była ostrozna. tak jak Nastja napisała.. miałas dni płodne a wytrysk nastapil tuz po wyjeciu wiec teoretycznie mogło cos dostac sie juz w srodku...
oby tylko było po owulacji.
jesli okaze sie ze nie jestes w ciazy to moze nast razem tak nei ryzykuj i wydaj 6zł na gumki? chyba ze wolisz ok 1000/mc na pieluchy, kaszki, spioszki, wozek i inne..?! your choice _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Chrupka
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 10:34 pm Temat postu: |
|
|
Mam nieregularny cykl a do wytrysku doszło parę sekund po wyjeciu członka z pochwy. Czy jeśli dostanę okres w tym tygodniu to moge wykluczyć ciążę czy lepiej zgłosić sie do lekarza? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 10:49 pm Temat postu: |
|
|
jeżeli dostaniesz okresu to będzie dobrze i do ginekologa iść nie musisz jeżeli natomiast nie dostaniesz to zrób test albo badanie krwi, żebyś mogła dowiedzieć się w stu % na czym stoisz. bo weź pod uwagę, że się denerwujesz itp, a to czasem opóźnia okres. jednak powiem Ci, że faktycznie plemniki są też w preejakulacie i jeżeli miałaś owulację akurat to ciąża jest jak najbardziej możliwa. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Chrupka
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 11:03 pm Temat postu: |
|
|
Czytałam że w preejakulacie plamniki nie wystepuja a jesli już to nie sa zdolne zapłodnic. A jeśli kochałabym się kilka dni przed spodziewanym okresem to pojawienie sie miesiaczki gwarantuje w tym wypadku wykluczenie ciązy?
Dodano po 2 minutach:
Mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze. Mam objawy przediesiączkowe, bola mnie jajniki, mam nabrzmiałe i obolałe piersi, aale mimo wszystko starasznie sie boje.
Dodano po 1 minutach:
Czytałam też ze nawet jeśli doszło do zapłodnienia kobieta krwawi. Czy to krwawoenie różni się od normalnej miesiączki? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 11:44 pm Temat postu: |
|
|
W preejakulacie nie. ale jeśli wytrysk nastąpi na chwile po wyjęciu członka z pochwy to moze wystąpić tzw kropelkowanie, czyli nieznaczna ilość plemników zdolnych do zapłodnienia przedostaje się do preejakulatu.
"A jeśli kochałabym się kilka dni przed spodziewanym okresem to pojawienie sie miesiaczki gwarantuje w tym wypadku wykluczenie ciązy?"
Wiesz no...O ile nie pomylisz miesiączki y plamieniem...Zależy ile trwał Twój najkrótszy i najdłuższy cykl y ostatnich 12...
Plamienie to plamienie, a miesiaczka to miesiaczka. Chyba że masz dość skąpe miesiączki no to wtedy można pomylić...chociaż zdarzyło mi się że kobiety myliły plamienie z miesiączką mimo że wcale te miesiączki ich zdaniem skąpe nie były...
a do ginekologa i tak bym na Twoim miejscu poszła. Po antykoncepcję hormonalną...Skoro boicie się prezerwatyw... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|