Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

preejakulat a plemniki

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Chrupka

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 13, 2010 6:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jak odróżnić plamienie od krwawienia menstruacyjnego? Czy przy plamieniu występuje krew czy tylko brązowa wydzielina i śluz?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Paź 13, 2010 7:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli masz plamienie to wystarczy Ci jedna wkładka ktora zmienisz raz na dzien a krwawienie to co pare godzin musisz wymieniac zabrudzona podpaske,tampon itp

Powrót do góry
Chrupka

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 5:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, dostałam okres w terminie i trwał jak zawsze pierwsze trzy dni mocne krwawienie, skrzepy, bóle brzucha, pleców itp. Okres trwa u mnie zazwyczaj 4-5 dni. Okres dostałam 13 w środę wieć powinien mi sie skończyć najpóżniej wczoraj a dzisiaj zauważyłam jak robiłam siku brązowe upławy. Co to moze być. Może wcześniej też coś takiego miałam ale nie zwracałam na to uwagi bo nie współżyłam z chłopkaiem. Teraz wszędzie doszukuje sie jakiś objawów. Nie wiem czy juz sobie wmawiam czy rzeczywiście jest cos nie tak Prosze o odp
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 10:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nic innego jak koncowka okresu. nie doszukuj sie na siłe objawow ktorych nie ma Laughing Wink w zadnej ciazy nie jestes..chyba ze.. urojonej Shocked

Powrót do góry
Chrupka

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 10:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję za odp. Wiem że może przesadzam ale juz swiruje. Nawet to że zaczęłam krwawic w terminie mnie nie uspokoiło, za dużo naczytałam się forów i sama sie nakręcam. Miesiaczke dostałam w terminie, najpierw drobne krwawienie później sie rozkręciło, miałam skrzepy i wodnisty ciagnacy sie krwawy śluz, no i oczywiście niesamowitte bóle podbrzusza i pleców tak przez około 3 dni. Późnije lekkie krwawienie i teraz ten brązowy galaretowaty śluz zauważalny na papierze toaletowym.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i ten braz bedzie coraz bledszy az wkoncu zaniknie Wink taki urok okresu Smile

Powrót do góry
malixa

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 3:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dopisuje sie tu - pekla nam gumka z facetem:( cholera jasna!!! a nie chce escapelle w siebie pakowac wiec mam nadzieje, ze oswiecicie.
Moje ostatnie cykle 34 dni, 36 dni, 36 dni i 30 dni - ostatni termin miesiaczki 23 wrzesien... mamy 19 pazdziernik a raczej prawie 20 - ferelna noc...
Z moich obliczen wynika - jak kazalyscie zac cykle to srawdzam i wychodzi na to, ze owulacja juz minela. Chyba 12 - 13 pazdziernik bo wtedy klulo mnie i pobolewalo jajnisko.

Sytuacja taka: bzykalismy sie , gumka pekla na chwile przed wytryskniem ale tak, ze wiele z niej nie zostalo - misiu ze mnie wyszedl i od razu doszedl trwalo to sekunde doslownie. Czyli preejakulant byl obecny i na 20% wylał sie z gumki:/ co robic?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 9:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

isc po esc. niestety. nie zawsze przewidzisz owulacje. czasem wydaje sie ze juz jest po niej a tak naprawde dopiero moze sie zaczynac.
albo licz na fart. tylko ze te szczescie moze okazac sie płaczacym bobaskiem Wink

Powrót do góry
malixa

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, ze nie zawsze mozna przewidziec owulacje ale w tym przypadku moim zdaniem RACZEJ juz byla. Chyba odpuszcze escapelle chodzilo mi zebyscie mi to policzyly bo moze sie gdzies rabnelam i tylko o to chodzi. Bo spermy mojego faceta nie bylo na 100 % tylko ten preejakulant mnie zastanawia i to, czy dobrze licze. Wziac srednia czy liczyc ze cykl ma 30 dni czy 33?? srednio
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 10:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym wzieła 33

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 14 z 42