Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 5:25 pm Temat postu: |
|
|
Poczekaj do 7 dnia. Jeżeli krwawienie nie pojawi się, zrób test ciażowy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zdenerwowana Gość
|
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 2:48 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam ten sam problem, skonczylam brac drugie opakowanie tabletek dzis jest drugi dzien przerwy a okresu nie ma nie wiem co sie dzieje, miesiac temu normalnie w drugi dzien przerwy dostalam okres a teraz nie tabletki bralam regularnie tylko dwa razy wzielam z 2-godzinnym opoznieniem.Teraz mnie jakos mdli, nie wiem czy to od nerwow, zaczynaja mi juz rozne mysli chodzic po glowie.moj chlopak nie konczyl we mnie wiec chyba raczej ciaza jest nie mozliwa. Prosze powiedzcie co o tym myslicie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 2:52 pm Temat postu: |
|
|
prawdopodobnie objawy jakich teraz doświadczasz to przyczyna nerwów. Spokojnie - poczekaj kilka dni a gdy okres niewystapi do czasu kolejnego opakowania tabletek - udaj sie dla pewności do lekarza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anitaaa
|
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 3:00 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje za szybka odpowiedz zrobie tak jak piszesz przestane sie narazie denerwowac, musialalabym byc naprawde wielkim pechowcem zeby zajsc w ciaze przy braniu tabletek, zawsze godz.18 dzwonił alarm i bralam tylko dwa razy wzielam troszke pozniej bo bylam poza domem i zapomnialam wziasc ze soba tapsy. no nic pozyjemy zobaczymy. (ps zdenerwowana to bylam ja ale nie chcialo mi sie logować ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anitaaa
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 6:46 pm Temat postu: |
|
|
Uffff dostałam okres |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jula133
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 2:35 am Temat postu: PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ |
|
|
witam. mam takie pytanie. czy jest możliwość bycia jeszcze spermy na rękach po umyciu rąk mydłem??czy jest możliwe ze sperma mogła jeszcze znaleść się we mnie??? i jeszcze drugie pytanie; zrobiłam test ciązowy ok 6 dni po przewidywanej miesiączce. czy test może się mylić?? wynik;negatywny proszę o szybką odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 12:19 pm Temat postu: Re: PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ |
|
|
jula133 napisał: | witam. mam takie pytanie. czy jest możliwość bycia jeszcze spermy na rękach po umyciu rąk mydłem??czy jest możliwe ze sperma mogła jeszcze znaleść się we mnie??? i jeszcze drugie pytanie; zrobiłam test ciązowy ok 6 dni po przewidywanej miesiączce. czy test może się mylić?? wynik;negatywny proszę o szybką odpowiedz. |
nie ma takiej mozliwosc- sperma ginie po kontakcie z woda. mozesz byc spokojna ! co do testu...6 dni to za wczesnie - odczekaj minimum 12 dni od stosunku i wtedy rob tesciora pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
niunia20113
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 6:05 pm Temat postu: |
|
|
och mam problem.Od 6 miesięcy biorę tabletki micronor.Na razie było wszystko ok ale w już 2 tygodnie spóźnia mi się okres.Robiłam test ale wynik wyszedł negatywny.Nie mam pojęcia jaka może być tego przyczyna czy to wina hormonów?Z drugiej strony lekarz powiedział że są one mało hormonalne.Nie rozumiem dlaczego się tak dzieje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 6:27 pm Temat postu: |
|
|
nie mam pojecia
to są chyba tabletki tylko z progesteronem, prawda? i bierze się je bez przerwy? nie pomyliłaś tabletek ani nic takiego?
może idź do lekarza, bo to dziwne. ja to bym chyba jeszcze na wszelki wypadek za kilka dni test powtórzyła.. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikito
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 4:52 pm Temat postu: |
|
|
Mam problem z okresem, a raczej jego brakiem. W ciąży nie jestem bo robiłam test. Okres spóźnia mi się już 7 dni. Raczej niczym sie nie stresuje ani nie stosuje żadnej diety. Kiedyś brałam tabletki antykoncepcyjne i gdy je odstawiłam też nie miałam okresu. Ginekolog przepisał mi luteine. Pomogła. Później już normalnie miałam okres, a teraz się nie pojawił. Nie brałam teraz żadnych tabletek anty. Może wziąć znowu luteine? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|