Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gpp50
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 2:36 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanie - czy jeśli wzięłam postinor i pierwsza miesiączka po jego zażyciu wystąpila w normalnym terminie, czy możliwe jest, że następna się opóźni? Właśnie mam taką sytuację że okres mi się spóźnia, i nie jestem, pewna, czy jest to spowodowane postinorem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 3:20 pm Temat postu: |
|
|
Możliwe. A ile godzin po stosunku zażyłaś postinor? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gpp50
|
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 3:32 pm Temat postu: |
|
|
15 godzin po... pierwszy okres mialam normalnie, a teraz spoznia mi sie juz 3dzien... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 3:47 pm Temat postu: |
|
|
Tabletkę przyjęłaś szybko więc na pewno zadziałała. 3 dni to nie tragedia...Czekaj spokojnie Ile trwają Twoje cykle? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gpp50
|
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 3:50 pm Temat postu: |
|
|
nie mam regularnych....wczesniej mialam co 28dni a teraz od 3 miesiecy mialam co 26dni... czekam... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 3:56 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli cykl wydłuży się do ok 40 dni idź do ginekologa na wywołanie okresu _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gpp50
|
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 4:26 pm Temat postu: |
|
|
ok, dzieki za odp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monalizam
|
Wysłany: Sob Wrz 12, 2009 9:44 am Temat postu: ... |
|
|
witam wszystkich.. mam 19 lat i mam problem..ostatni okres miała 30 lipca z przejściem aż do 4 sierpnia.. teraz mam już wrzesień a ja nadal nie mam okresu co mnie szokuje.. bo zabespieczalismy sie z moim chłopakiem..czy to możliwe żeby zaszła w ciąże ?? ostatnio wogóle mój okres szwankuje.. a u lekarza już dawno nie była ostatnią wizytę miałam w styczniu...jest mi ktoś w stanie jakoś pomóc ??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Wrz 12, 2009 1:18 pm Temat postu: |
|
|
A jak długie masz cykle? (Najkrótszy i najdłuższy z ostatnich 12) W którym dniu cyklu współżyłaś? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monalizam
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 10:04 am Temat postu: |
|
|
wspołzyłam odrazu po okresie na przełomie tego lipca i sierpnia.. no i poznej czasem tez ... teraz nie wiem czy to ciaza.. czy od stresu itp.;/ i czy mam juz na to wszystko urojenia... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|