Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Przeszłość seksualna partnera

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Wrz 11, 2007 10:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie, to samo twierdze... terazniejszosc jest najwazniejsza Smile
karioka to tak jak ja, nie bylam zazdrosna, myslalam o tym ale nie czulam zazdrosci, trwalo to mzoe 10 minut a teraz juz nie pamietam hehe...
moze dlategoz e moj facet ze swoja poprzednia spal tylko 2 razy i mowil samz e jakos tak dziwnie bylo Rolling Eyes
zastanawia mnie to czy sex moze byc dziwny <mysli>
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 9:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, że facet mój jest poważny i odpowiedzialny.

pituszka napisał:

wiadomo zcasem sie mysli o jego poprzednich ale co bylo to bylo liczy sie terazniejsza chwila Smile

takiego czegoś to bym nie zniosła.. jestem typem zazdrośnicy.
jakbym wiedziała że myśli o tamtych, to bym powiedziała, że "jak bardzo mu się nudzi ze mną i potrzebuje byłych, to niech sobie do nich idzie".
Te słowa wyżej, wiadomo wypowiedziane w nerwach, złości, zazdrości.
Bo tak naprawdę, mimo wszystko nie chciałabym, by wrócił do jakiejś, tylko został ze mną.

Ja miałabym pretensje do swojego faceta, jeżeli by współżył z jakąś kobietą ale tylko wtedy, jeżeli wiedziałby że ten związek i tak nie będzie miał przyszłości, a seks uprawiałby sobie ot tak, dla zabawy, ciekawości...
Ale również wtedy mogłabym się wtedy spodziewać, że i mnie nie traktuje poważnie.

Bo jeżeli bym wiedziała, ze on traktował jakąś kobietę na poważnie, układali sobie wszystko między sobą jak najlepiej, uprawiali seks a tu nagle coś pękło, nie mogłabym mieć pretensji, bo to ona się wcześniej pojawiła a nie ja.
Wiadomo, że rozmawiałabym z nim długo i często, zadawałabym głupie pytania.

Ostatnio zmieniony przez Yalissea dnia Sob Lut 20, 2010 10:03 am, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 3:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i po co takie pytania? Czy nie lepiej byłoby sprawę przemilczeć?
Chyba bałabym się,że mi powie coś, czego nie chciałabym usłyszeć. Wink
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 6:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No bo jestem zazdrosna Very Happy dlatego tyle pytań by było..
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 7:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Yalissea ale zazdrosc to zły doradca. Dobrze ze trafiliscie tak z 1wszym razem ,tylko pozazdroscic ale jakby on miał kogos przed Toba to co bys z nim nie była? roznie w zyciu jest, ja tam juz zapomniałam dawno jak było kiedys i sie ciesze obecna chwila Razz
PS- Twoj facet tez zazdrosnik taki jak Ty?:>

Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Wrz 12, 2007 11:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Yalissea napisał:

takiego czegoś to bym nie zniosła.. jestem typem zazdrośnicy.
jakbym wiedziała że myśli o tamtych, to bym powiedziała, że "jak bardzo mu się nudzi ze mną i potrzebuje byłych, to niech sobie do nich idzie".

ale ja nie napisalam ze moj facet o nich mysli czy opowiada Smile
po prostu rozmawialismy o tym, wypytalam sie on mi odpowiedzial i to wszytsko, nie jestem zazdrosna bo ja tez przed moim terazniejszym mialam innego ...
kochalam , ukladalismy sobie zycie razem i bach, zdradzil...mojego terazniejszego tez to spotkalo...wiec pretensji nie mam ze przede mna mial inna....
wszyscy by musieli chyba w celibacie zyc heheh Wink
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 8:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind Nie zostawiłabym go jeżeli miałby kogoś przede mną.
Mój facet też zazdrośnik Smile

Pituszka aaa myślałam, że on myśli o byłych. jakby mój tak myślał, to bym mu coś zrobiła Wink żartuje..

Ale jednak pewnie to głupie uczucie, wiedząc, że Twoja połówka na całe życie robiła to z kimś innym. No jak powiedziałam, nie wiem jakie to uczucie, bo na szczęście byliśmy pierwsi dla siebie.
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 9:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się,że to nie jest głupie uczucie.
Nie można przecież "karać" siebie i jego za przeszłość. Umiejętność oddzielenia związków poprzednich od teraźniejszego świadczy chyba też o jakiejś dojrzałości.
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 9:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiadomo, że świadczy o dojrzałości, ale nutka zazdrości o tamte kobiety/mężczyzn pozostanie u każdego na zawsze, przynajmniej według mnie.

Ostatnio zmieniony przez Yalissea dnia Sob Lut 20, 2010 10:04 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2007 9:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tam zazdrosna nie jestem, bylo minelo Wink
ale to chyba wynika z mojego charakteru Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4