Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Przeszłość seksualna partnera

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 26, 2007 11:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czasem musi minac mnustwo czasu by zapomniec o swoim bylym zwiazku ... ja o swoim pierwszym zapomnialam dopiero jakis rok temu ... tzn nadal ogladam zdjecia ale teraz juz patrzac sie z sympatia ...
Martusia;) sadze ze nie ma sensu z tym walczyc ... nalezy to zaakceptowac i zdac sobie sprawe ze to co przezyl uczynilo go takim jaki jest i nie warto zastanawiac sie w jakich pozycjach i gdzie oni to robili bo to nie nasza sprawa ... My w tym nie uczestniczylysmy ... to nie nasze doznania ... wiec po co sie zastanawiac zajmijmy sie naszym zyciem i nim zyjmy ... on jest w naszym zyciu a nie jego byle panienki ... Jesli zalezy mu na ktorejs bylej to do niej wroci ... jesli jest z toba znaczy ze nic wiecej sie dla niego nie liczy Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Martusia;)

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 7:03 pm    Temat postu: obiad z tesciami,brrr Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej zaakceptuja o on ma 32lata a ja 20 i zwlaszcza ze ja jstem polka a n chech..
bo wlasciwie teraz pisze spod Pragi..i wiecie bylo super Razz czuje sie lepeij
ale jego mama czeso nazywa mnie imieniem jego eks Evil or Very Mad uuuu...

---edit by Wind_Of_Hope---
Prosze nie pisac postu pogrubiona czcionka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4