Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 1:54 am Temat postu: |
|
|
po co
za mało szpitalny?
myślę, że wygląda estetycznie
na wielu forach jest możliwość wyboru skórki w profilu usera, więc jeżeli zgodzą sie na to to niech zrobią
sądzę, że przydałaby się zmiana emotów... czasami chce się coś wyrazić emotem i nie da rady są po prostu dziwne, mało emotyczne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 9:09 am Temat postu: |
|
|
a ja wlasnie tez uwazam ze przydalyby sie inne kolory strony.. zeby kazdy mogl sobie w profilu wybrac jakis kolorek fajnie by bylo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 12:39 pm Temat postu: |
|
|
to wiekszosc jest za Yali ja z emotami rowniez sie zgodze,ale czy ta stronka miala kiedys jakis inny wyglad? przeciez potrzebne sa zmiany-nawet na krotko bo szybko sie znudzi . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 2:55 pm Temat postu: |
|
|
Hmm nie wiem czy ten "Przemo" obsługuje zmianę ( wybór przez usera ) koloru Forum. Nowsze wersje owszem, ale nie wiem czy ten też |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 7:52 pm Temat postu: |
|
|
wind, miała inny wygląd. zanim przyszłaś tutaj, stronka wyglądała troszkę inaczej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 7:55 pm Temat postu: |
|
|
Yalissea napisał: | wind, miała inny wygląd. zanim przyszłaś tutaj, stronka wyglądała troszkę inaczej |
aha to nie wiedzialam,kurde ale chciałabym zeby byl wybor jakis ..przynajmniej 2 skorki oczywiscie wg gustu no nic. poczekamy na odp. admina..ale sklep z emotami to biedny
ps- Yali ja tylko jestem 6m-cy pozniej od Ciebie...ze tez nie trafilam na tamten wyglad.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 1:23 am Temat postu: |
|
|
Potwierdzam, na początku stronka wyglądała, bardziej (sztywno) _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 8:38 pm Temat postu: nick w kolorku dla kazdej grupy na forum. |
|
|
otoz mam kolejne pytanko co sadzicie o tym zeby kazda grupa miala swoj kolor w nicku Moderatorzy juz maja zielony. A moze "przyjaciel forum" tez bedzie jakis mial? nie zeby chodzilo mi o jakies przywileje tylko zeby kazda grupa sie poprostu odznaczala o oto mi chodzi. Tak jest w wiekszosci forum ze kazdga grupa ma swoj kolorowy nick, ktory jest widoczny tak jak moderatorow. Pozdrowki
P.S. Moze fioletowy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 8:58 pm Temat postu: |
|
|
ja sie z tym zgadzam całkowicie przynajmniej nie zlewał0by sie :przyjaciel forum ze zwykłym userem... "ZA" _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 9:00 pm Temat postu: |
|
|
drapaka napisał: | Potwierdzam, na początku stronka wyglądała, bardziej (sztywno) |
Drapaka tzn że ze zmiany wygladu nici? wiem ze wersje przemo maja opcje wyboru koloru skorki... wiec dlaczegoby nasze forum nie mogloby miec? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|