Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pytania dotyczace forum Bio M.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 15, 16, 17  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> O portalu i forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 08, 2008 1:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po co Cool
za mało szpitalny?
myślę, że wygląda estetycznie

na wielu forach jest możliwość wyboru skórki w profilu usera, więc jeżeli zgodzą sie na to to niech zrobią

sądzę, że przydałaby się zmiana emotów... czasami chce się coś wyrazić emotem i nie da rady Confused są po prostu dziwne, mało emotyczne Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Sty 08, 2008 9:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja wlasnie tez uwazam ze przydalyby sie inne kolory strony.. Rolling Eyes zeby kazdy mogl sobie w profilu wybrac jakis kolorek Smile fajnie by bylo Cool
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 08, 2008 12:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to wiekszosc jest za Razz Yali ja z emotami rowniez sie zgodze,ale czy ta stronka miala kiedys jakis inny wyglad? przeciez potrzebne sa zmiany-nawet na krotko bo szybko sie znudzi Razz.

Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sty 08, 2008 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm nie wiem czy ten "Przemo" obsługuje zmianę ( wybór przez usera ) koloru Forum. Nowsze wersje owszem, ale nie wiem czy ten też Smile
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 08, 2008 7:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind, miała inny wygląd. zanim przyszłaś tutaj, stronka wyglądała troszkę inaczej
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Sty 08, 2008 7:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Yalissea napisał:
wind, miała inny wygląd. zanim przyszłaś tutaj, stronka wyglądała troszkę inaczej

aha to nie wiedzialam,kurde ale chciałabym zeby byl wybor jakis ..przynajmniej 2 skorki Smile oczywiscie wg gustu Smile no nic. poczekamy na odp. admina..ale sklep z emotami to biedny Razz

ps- Yali ja tylko jestem 6m-cy pozniej od Ciebie...ze tez nie trafilam na tamten wyglad.. Rolling Eyes Smile

Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Sty 09, 2008 1:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Potwierdzam, na początku stronka wyglądała, bardziej (sztywno)
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Sty 09, 2008 8:38 pm    Temat postu: nick w kolorku dla kazdej grupy na forum. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

otoz mam kolejne pytanko Smile co sadzicie o tym zeby kazda grupa miala swoj kolor w nicku Question Smile Moderatorzy juz maja Smile zielony. A moze "przyjaciel forum" tez bedzie jakis mial? nie zeby chodzilo mi o jakies przywileje tylko zeby kazda grupa sie poprostu odznaczala Smileo oto mi chodzi. Tak jest w wiekszosci forum ze kazdga grupa ma swoj kolorowy nick, ktory jest widoczny Smile tak jak moderatorow. Pozdrowki

P.S. Moze fioletowy?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Sty 09, 2008 8:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja sie z tym zgadzam całkowicie Smile przynajmniej nie zlewał0by sie :przyjaciel forum ze zwykłym userem... Razz "ZA" Wink

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Sty 09, 2008 9:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

drapaka napisał:
Potwierdzam, na początku stronka wyglądała, bardziej (sztywno)

Drapaka tzn że ze zmiany wygladu nici? wiem ze wersje przemo maja opcje wyboru koloru skorki... wiec dlaczegoby nasze forum nie mogloby miec? Laughing

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> O portalu i forum Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 15, 16, 17  Następny
Strona 8 z 17