Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Rozstepy - Temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kadarka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 12:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Te wszystkie smarowidla to strata czasu i kasy, najlepiej się masowac i cwiczyc, ale jeśli już powstaly to do konca chyba nie da się usuniac
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
zagubiona_ona

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sob Sie 22, 2009 5:04 pm    Temat postu: jak pozbyć się rozstępów? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szukałam czegoś na ten temat na forum. ale chyba ślepa jestem Wink

mam sporo rozstępów na udach/pośladkach/takie czerwone ślady na biodrach po jednej i drugiej stronie/ i trochę na piersiach Sad

jak się tego pozbyć? albo chociaż co zrobić, żeby były mniej widoczne. nie chodzę na plażę, baseny bo sie krępuje.

jakieś kremy, maści? sama już nie wiem Sad

Po pierwsze: nie ten dzial...
Po drugie: taki temat juz istnieje....
Po trzecie: temat przenosze w odpowiednie miejsce
mala_mi

Riverside - Schizophrenic Prayer
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sie 22, 2009 10:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

do lekarza ...
sama nie poradzisz sobie..
dobrze ze sa czerwone tzn ze jeszcze mozna wyleczyc..a jak juz zbieleja to "amen" Razz kremy? hmmm jesli wydasz ok 200zł na tube kremu to moze cos i pomoze bo reszta tych badziewi tanich to jest nic nie warta..

Powrót do góry
zagubiona_ona

PostWysłany: Nie Sie 23, 2009 8:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind to dziwne ale ja rozstępy bardzo wcześnie już miałam.
jakoś pod koniec podstawówki (6 klasa) zauważyłam - białe ciękie(cienkie?) linie. wtedy dużo na BMXie jeździłam... ponad 50km dziennie (głównie w wakacje)... nikt w domu mi nie mówił, żebym smarowała jakimś kremem skóre zwłaszcza na udach... bo u mnie w domu i tak wtedy nie było pieniędzy i eh jakaś dzika wtedy byłam .. szkoda słów Very Happy

lekarz... chodzi o dermatologa? chyba się przejde eh...

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Sie 23, 2009 9:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz co ja nie wiem dokładnie do jakiego... pewnie do dermatologa ale i w salonach kosmetycznych tez robia roznego rodzaju zabiegi na rozstepy Smile

Powrót do góry
zagubiona_ona

PostWysłany: Nie Sie 23, 2009 9:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ciekawe jak kosztowne Wink
miałam kiedyś kolegę. on miał więcej roztępów niż ja - do dermatologa chyba chodził Wink

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Sie 23, 2009 11:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj nie mam pojecia..ale napewno na 1dnym razie sie nie skonczy... potrzeba wielu zabiegow zeby te paskudztwo trwale usunac.. ;/

Powrót do góry
zagubiona_ona

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 4:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem wind Wink spodziewam się tego Sad

calkiem niedawno wpadłam na pomysl zrobienia sobie ładnego tatuażu na rozstępach na biodrze. wiem, że to jest możliwe Wink

będę musiała porozmawiać z ciocią chłopaka bo ona kosmetyczką jest ile taki zabieg (zabiegi) kosztuje.

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 9:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a to mozna na rozstepach robic tatuaze? Wink myslisz ze zakryje skutecznie?

Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 10:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mojemu koledze nie chcieli zrobić tatuażu na ramieniu, bo miał właśnie rozstępy...
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4