Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Anutka Gość
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 9:12 pm Temat postu: resekcja |
|
|
Znalazłam sobie- te wszystkie spisy chorób i interwencji można znależć w google. Ciachną mi cwiartkę sutka a nie całą pierś. Odetchnęłam lekko ale stresik został co dalej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anutka Gość
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 9:18 pm Temat postu: dzięki |
|
|
Dzięki za starania- tak było nabazgrane na tym skierowaniu że zle go odczytałam- to skierowanie na zabieg w pełnym uspieniu w celu resekcji kwadrantu sutka aby wyciachać guzek o nieznanych zamiarach.
Ja mam nadzieje ze lekarze sa lepsi w czytaniu tych gryzmołków i nie zoperują mi przez przypadek stopy albo czegos.
Ufna w ich zdolnosci kładę się na stół pewnie w srode
pozdrowionka od Anutki z jeszcze całymi piersiami |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adrian
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2006 11:55 pm Temat postu: |
|
|
Byłbym wdzięczny za udzielenie mi informacji dlaczego w leczeniu raka piersi stosowana jest najpierw chemioterapia,a nie leczenie chirurgiczne? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kolo_86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 29, 2006 4:52 pm Temat postu: Czy to nowotwór!!?? |
|
|
Pod moim prawym sutkiem (wewnątrz ciała, pod skora) mam taka narośl, jest jak taka kulka z twardego mięsa… jak ja dotknę mocniej lub ścisnę mocniej to strasznie mnie boli!! A już nie daj Boże aby ktoś mnie w nią uderzył!! Odczuwam w tedy straszny ból!! Dodam iż ta wspomniana „kulka” z biegiem lat się powiększyła… powiedzcie mi co to może być??!!
Temat przenosze w odpowiednie miejsce
Mala_mi
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Gość
|
Wysłany: Pon Maj 29, 2006 6:55 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem jedynym logicznym wyjsciem z tej sytuacji jest wizyta u lekarza.Wirtualnie ani ja ani nikt inny nie bedzie ci w stanie udzielic pomocy.Musisz jak najszybciej udac sie do lakarza!!!ktory skieruje cie na profilaktyczne badania i to on wyda diagnoze i da ewentualne wsakzowki do leczenia.....pozdrawiam serdecznie i namawiam do wizty u specjalisty |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ker Gość
|
Wysłany: Czw Cze 15, 2006 1:26 pm Temat postu: |
|
|
to racja , proponuje jak najszybszą wizyte u lekarza w celu zrobienia mamografi ponieważ póżniej może byc za póżno
---- edit by Paweł:
Prosze nie pisać całych postów wielkimi literami. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Cze 15, 2006 1:47 pm Temat postu: |
|
|
na poczatku pewnie USG |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 6:00 pm Temat postu: Guzek piersi |
|
|
jakis zcas temu moj chlopak podczas ..no wiecie wyczol jakis maly guzek kolo sutka... ja tego nie czuje podczas samobadania piersi.... jak myslicie co to moze byc?? mogl pomylic to z gruczolem mlecznym czy jakos tak pozdrawiam
Temat przenosze w odpowiednie miejsce
Mala_mi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 10:26 pm Temat postu: |
|
|
hmm....mozna duzo wiedziec a jak sie przekonujesz na wlasnej skorze to i tak sie zamartwiasz...im wiecej wiesz tym najczarniejsze mysli masz.... poprostu chcialam sie poradzic... pogadac co myslicie .... a tyz araz ze studiowalam ..i co z tego... moze mam ochote poardzic sie kogos...wiem do lekarza mam isc...ale to wizyte mam za tydzien a zamartwiwma sie okropnie:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 11:03 pm Temat postu: |
|
|
A w ktorym dniu cyklu bylas i jak duzy byl guzek? |