Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Sex analny a ciąża

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sonia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lip 13, 2007 8:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale bardzoprawdopodnejest ze mozna przebic ta scianke dzielona??czy czesto se takie cos zdaza??bo my chcemy pierwszy raz to przetestowac i tak sie wypytuje:) a co do wytrysku,to czyli moze skonczyc we mnie mimo dni plodnych?to nie ma znaczenia?no ajesli ubiore sobie stringacze i tylko no odchyli majteczki z tylnij strony to raczej sperma niepoiwnna sie dostac do pochwy ?jak myslicie??pozdrowka:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lip 13, 2007 3:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mysle że tak ale musicie uwarzać żeby sperma niedostała się do pochwy wiadomo że jelita itd niemają nic wspólnego z macicą i teoretycznie to niemoże dojść do zapłodnienia ale jeśli sperma jakimś cudem spłynie do pochwy w pozycji od tyłu mogło by się tak zdarzyć to są jakieś tam szanse na zapłodnienie ale na ogół na waszym miejscu to lepiej dodać kondony bo pewnie dobrze wiesz żeodbyt to skupisko bakteri twój partner może się czymś zarazić a ty możesz sięnarazić na pękniecia które strasznie się goją

---edit by emilka---
wypowiedź przyłączyłam do odpwiedniego tematu
Powrót do góry
Sonia

PostWysłany: Pią Lip 13, 2007 4:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak wiem o tych bakteriach.ale czy kondon wystarczy??bo wyzej pisali mi ze ta sicanka moze peknac??czy to jest grozne,bo jak tak piszecie to sei zaczynam bac,zeby neidoszlo do jakis komplikacji w moim organizmie tam.to mowicie ze lepiej dla ezpieczenstwa przed bateryjkami i sperma to urzyc kondona?? a tak poza to wiele osob upraiwa tego typu seks jak czytam o tym i nie slyszlam zeby doszlo do jakichs pekniec blon czy cos takiego;) a jakie jeszcze istneija zagrozenia dla nas i dla mojeg organizmu ??aha i czy kondon chroni przed tym peknieciem scianki o ktorej piszesz?:)pozdrawiam

Ostatnio zmieniony przez Sonia dnia Pią Lip 13, 2007 4:26 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lip 13, 2007 4:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gumka jest jak najbardziej wskazana, moze dojsc do pekniec ale chyba nie musicie "szalec" na maxa, prawda? mozna spokojnie i pomału a wtedy watpie zeby cokolwiek pekło Laughing

Powrót do góry
Sonia

PostWysłany: Pią Lip 13, 2007 4:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie nie,szalec ot nie,bo to chcemy sprobowac pierwszy raz,bo chcemy tak bo mam dni plodne i nie biore tabletek bo jakos nie chcem,a gumka mnie nie uspkaja jesli chodzi o dni plodne;) ale to tak raczej na spokojnie,dla smaku i przyjemnosci polaczeniu z innymi przyjemnosciami;p hehe
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Lip 13, 2007 4:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to mysle ze nie bedzie zadnego problemu Wink mozesz uzyc nawilzacza bo nie zawsze wszystko "gładko wchodzi" heh. Jesli nie jestes przekonana do samych gumek to polecam zastosowanie globulek dopochwowych. Kosztuja ok.12 zł i sa bardzo skuteczne Wink wybor zostawiam Tobie Very Happy

Powrót do góry
Sonia

PostWysłany: Pią Lip 13, 2007 4:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale bez recepty mozna j kupic??al enie wiem jak sie ich uzywa;p ale czytalam ze uzywa sie ich 15-20 minut przed stosunkiem,a jesli np wczesnij si je zastosuje to co niebeda dzials no np 30 minut przed stosunkiem.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Lip 13, 2007 7:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak sa bez recepty Wink kosztuja w zaleznosci od ilosci Wink
Ja brałam 30 min przed stosunkiem i tak samo zabezpieczały jakbym wzieła w 15 czy 20 minucie Smile wszystko jest opisane w ulotce. W sumie to nie ma czego sie uczyc- wkładasz jedna gloublke i czekasz okreslony czas i mozna sie poddac chwilom namietnosci heh Razz Laughing

Powrót do góry
whisk

PostWysłany: Nie Wrz 09, 2007 8:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hejo! Uprawiałam z moim chłopakiem seks analny ( jeszcze czekamy z decyzją o naszym prawdziwym pierwszym razie:D ) i muszę przyznać, że nie sprawiło mi to przyjemności. Jednak pozwoliłam mojemu chłopakowi skończyć we mnie i teraz zastanawiam się czy istnieje duże prawdopodobieństwo aby jego plemniki przy wkładaniu czy wyjmowaniu mogły dostać się do mojej pochwy...
A jak sądzicie, dlaczego ten rodzaj stosunku nie dał mi satysfakcji ? Wiele osób bardzo go chwaliło, a dla mnie nie było to przyjemne Confused
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Wrz 09, 2007 9:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Whisk jedym sprawia to przyjemnosc,innym nie- normalna reakcja. Mnie to obrzydza i nie chce nawet myslec o takiej formie sexu <bleh> Razz. WidaC Tobie nie przypadło do gustu wiec lepiej poczekajcie do normalnego sexu Smile. Co do ciazy to nie ma mowy o niej. Plemniki zostały w odbycie i napewno nie dostana sie do pochwy. mozesz byc spokojna Very Happy

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 4 z 13