Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 11:38 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sei z Wind nikle szanse zeby cokolwiek "wycieklo" wiec mozecie byc spokojni
a co do sexu analnego jest to swego rodzaju specyficzne zblizenie sexualne i sa osoby tkore prubuja a nie sparwia im to przyjemnosci a s atakie ktore to luba - ja naleze do tego drugiego grona no i sa osoby ktore wogole nie chca o tym myslec wiec po prostu nalezysz do pierwszej grupy i juz... mozliwe ze pozniej ci sie to spodoba jak sprobujesz "normalnego" sexu... roznie bywa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiki123
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 11:29 am Temat postu: czy mogę być w ciąży?? proszęo szybkaodpowiedź |
|
|
witam
ostatnią miesiączkę miałam od 18 do 22 sieprnia. moje cykle są z reguły bardzo długie, trwają ok 38-42dni. dwunastego dnia cyklu kochałam się analnie. Mój chłopak skończył we mnie. czy mogę być w ciąży??
proszę potraktować moje pytanie poważnie, proszę o szybką odpowiedź.
pozdrawiam
-------edit by emilka-------
temat przenoszę do działu "Objawy ciąży" i tematu, dotyczącego możliwości zajścia w ciążę poprzez seks analny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 12:09 pm Temat postu: |
|
|
zeby byc w ciazy to facet musialby skonczyc w tej drugiej dziorce przez sex analny nie zajdzies zw ciaze a to zeby sperma jakims cudem wyciekla i dostala sie do pochwy to nikle szanse na to |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MałaNieśmiała
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 12:52 pm Temat postu: A czy mozna bez gumki w....... odbyt????? |
|
|
Jakieś kilka dni temu kochaliśmy sie z moim chłopakiem bez zabezpieczenia ale przez odbyt... Czy w taki sposób można zajść w ciąże jeśli skończył we mnie?? Od kilku dni mam takie dziwne opławy( biała wydzielina).... Czy to może znaczyć ze jestem w ciąży?? Proszę o odpowiedz
----edited by emilka-----
przeniosłam temat do działu "Objawy ciąży" i przyłączyłam do odpowiedniego tematu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 3:26 pm Temat postu: |
|
|
podczas stosunku analnego nie ma mozliwosci zajscia w ciaze. moze w Tobie konczyc nie wiem ile razy a i tak nie zasiejecie fasoleczki . przez ta dziurke napewno nie zajdziesz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 8:14 pm Temat postu: |
|
|
hehe ludzie wy biologi nie mieliście w szkole, skąd wogóle pomysł ze przez odbytnice można zajść w ciaże dla mnie to jest ekstremalnie absurdalne!
i to jeszcze ten temat ma 4 strony;| |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 11:07 pm Temat postu: |
|
|
moze sie tak zadzyc ze sprema jakims cudem wyleci z odbytu w strone pochwy i tam w jakis sposob sie dostanie do srodka albo przez pophcanie palce albo czlonkiem - tego sie ludzie boja a nie tegoz e przed odbyt jakims cudem dostanie sie sperma do jajeczka
to co napisalam wyzej malooooo pradwopodobne ale ludze sie boja to pytaja |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia18
|
Wysłany: Sro Paź 10, 2007 7:10 pm Temat postu: anal |
|
|
mam pytanie a ten anal jest przyjemny bo chce go z partnerem spróbować ale mam co do tego wiele obaw |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Paź 10, 2007 9:34 pm Temat postu: |
|
|
pierwszy raz moze bolec, w sumie to na pewno ale tylko chwilke musisz sie rozluznic i zrelaksowac... ja mialamd wa podejscia, pierwy raz bolal no i przestalismy - wydaje mi sie ze bylam malo rozluzniona wiec to bylo powodem
za drugim razem juz sie udalo i od tej pory kochamy sie tak czasem - mi sie spodobalo ale sa rozne zdania na ten temat |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 12:27 pm Temat postu: |
|
|
Jak zwykle - co człowiek to opinia - jednemu się podoba drugi żywi obrzydzenie i niechęć. Spróbujesz a zobaczysz. Na forum się nie dowiesz czy Ci się spodoba |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|