Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Sex analny a ciąża

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Wrz 09, 2007 11:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sei z Wind nikle szanse zeby cokolwiek "wycieklo" wiec mozecie byc spokojni Smile
a co do sexu analnego jest to swego rodzaju specyficzne zblizenie sexualne i sa osoby tkore prubuja a nie sparwia im to przyjemnosci a s atakie ktore to luba - ja naleze do tego drugiego grona Wink no i sa osoby ktore wogole nie chca o tym myslec wiec po prostu nalezysz do pierwszej grupy i juz... mozliwe ze pozniej ci sie to spodoba jak sprobujesz "normalnego" sexu... roznie bywa Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kiki123

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Wrz 10, 2007 11:29 am    Temat postu: czy mogę być w ciąży?? proszęo szybkaodpowiedź Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
ostatnią miesiączkę miałam od 18 do 22 sieprnia. moje cykle są z reguły bardzo długie, trwają ok 38-42dni. dwunastego dnia cyklu kochałam się analnie. Mój chłopak skończył we mnie. czy mogę być w ciąży??
proszę potraktować moje pytanie poważnie, proszę o szybką odpowiedź.
pozdrawiam

-------edit by emilka-------
temat przenoszę do działu "Objawy ciąży" i tematu, dotyczącego możliwości zajścia w ciążę poprzez seks analny
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pon Wrz 10, 2007 12:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zeby byc w ciazy to facet musialby skonczyc w tej drugiej dziorce Wink przez sex analny nie zajdzies zw ciaze a to zeby sperma jakims cudem wyciekla i dostala sie do pochwy to nikle szanse na to Smile
Powrót do góry
MałaNieśmiała

PostWysłany: Nie Wrz 23, 2007 12:52 pm    Temat postu: A czy mozna bez gumki w....... odbyt????? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakieś kilka dni temu kochaliśmy sie z moim chłopakiem bez zabezpieczenia ale przez odbyt... Czy w taki sposób można zajść w ciąże jeśli skończył we mnie?? Od kilku dni mam takie dziwne opławy( biała wydzielina).... Czy to może znaczyć ze jestem w ciąży?? Proszę o odpowiedz

----edited by emilka-----
przeniosłam temat do działu "Objawy ciąży" i przyłączyłam do odpowiedniego tematu.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Wrz 23, 2007 3:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podczas stosunku analnego nie ma mozliwosci zajscia w ciaze. moze w Tobie konczyc nie wiem ile razy a i tak nie zasiejecie fasoleczki Smile. przez ta dziurke napewno nie zajdziesz Smile

Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Nie Wrz 23, 2007 8:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe ludzie wy biologi nie mieliście w szkole, skąd wogóle pomysł ze przez odbytnice można zajść w ciaże dla mnie to jest ekstremalnie absurdalne! Cool
i to jeszcze ten temat ma 4 strony;|
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Nie Wrz 23, 2007 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze sie tak zadzyc ze sprema jakims cudem wyleci z odbytu w strone pochwy i tam w jakis sposob sie dostanie do srodka albo przez pophcanie palce albo czlonkiem - tego sie ludzie boja a nie tegoz e przed odbyt jakims cudem dostanie sie sperma do jajeczka Wink
to co napisalam wyzej malooooo pradwopodobne ale ludze sie boja to pytaja Smile
Powrót do góry
kasia18

PostWysłany: Sro Paź 10, 2007 7:10 pm    Temat postu: anal Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie a ten anal jest przyjemny bo chce go z partnerem spróbować ale mam co do tego wiele obaw Embarassed Question
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sro Paź 10, 2007 9:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pierwszy raz moze bolec, w sumie to na pewno ale tylko chwilke musisz sie rozluznic i zrelaksowac... ja mialamd wa podejscia, pierwy raz bolal no i przestalismy - wydaje mi sie ze bylam malo rozluzniona wiec to bylo powodem Smile
za drugim razem juz sie udalo i od tej pory kochamy sie tak czasem - mi sie spodobalo ale sa rozne zdania na ten temat Smile
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 12:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak zwykle - co człowiek to opinia - jednemu się podoba drugi żywi obrzydzenie i niechęć. Spróbujesz a zobaczysz. Na forum się nie dowiesz czy Ci się spodoba Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 5 z 13