Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
malena
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 30, 2006 5:04 pm Temat postu: bardzo się boje :(( |
|
|
witam!
mam pytanie i mam nadziej że ktoś rozwieje moje wątpliwości. 2 tygodnie temu zaspokajałam swojego chłopaka oralnie. czy jest możliwe że jestem w ciąży?? wiem że to może głupie pytanie, ale nie jestem za bardzo doświadczona w tych tematach
dodam że sześć dni po ty dostałam okresu, ale teraz jakoś dziwnie się czuje boli mnie w dole brzucha, jestem senna, mam jakis taki powiekszony brzuch..
boje sie że to może być ciąża a ja jestem jeszcze taka młoda
prosze kogoś o pomoc
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dori19851
|
Wysłany: Czw Mar 30, 2006 5:51 pm Temat postu: |
|
|
zaspokajając oralnie nie można zajść w ciąże!
P.S jakoś tak dziwnie brzmi ,,zaspakajałam chłopaka" pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
stokrotkaaa
|
Wysłany: Czw Mar 30, 2006 8:20 pm Temat postu: HMMM |
|
|
nie ma takiej opcji zebyś była w ciązy chyba ze członek znajdował się w okolicach pochwy :/ ale to tez mało prawdopodobne ze była byś w ciązy jezeli ni było wytrysku
sorki za duze literki ale teraz dopiero zauwazyłam ze takimi pisze a nie chce mi sie na nowo .... BuZia.. i nie wariuj z takimi myślami
---- edit by Paweł:
Poprawioe już. A tak na przyszlość (informacja która mże sie przydać nie tylko na forum ) wystarczy skopiowac tekst do edytora tekstu (najprościej word - microsoft office; writer - openoffice) zaznaczyc caly tekst i dać opcje "zmień wielkość liter" znajduje sie ona w menu -> format A potem znowu wkleić do okienka postu
Ja tak przeprawaim tekst zawsze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malena
|
Wysłany: Czw Mar 30, 2006 9:59 pm Temat postu: |
|
|
wytrysk była ale nie w okolicach pochwy... boje sie jednak że sperma mogła jakos dostać się do moich narządów..( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
stokrotkaaa
|
Wysłany: Czw Mar 30, 2006 10:25 pm Temat postu: HMMM |
|
|
Nie ma się co martwić...napewno nie jesteś w ciąży jest to bardzo bardzo małe pradopodobieństwo ...Zapraszam do mnie "Obawy przed ciążą" może w czyms pomoże
Ostatnio zmieniony przez stokrotkaaa dnia Pią Mar 31, 2006 5:59 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Mar 31, 2006 5:51 pm Temat postu: |
|
|
stokrotkaaa, nie możesz mówić że masz większy problem. Ok może dla ciebie. Wielkośc problemu liczy się przez wielkość stresu nim spowodowanego. Ale to tak troche nieładnie pisać "ja mam wiekszy problem" to nie jest licytacja!
A swoją drogą, to chyba troche przesadzasz z polecaniem swojego posta. Przeciez on jest cały czas w spisie, jest jasno zatytułowany, więc każdy kto chce i tak go znajdzie.
-------------------------------------------------------------
stokrotka znieniła post więc teraz moje uwagi sa bezpodstawne. Dla wiadomości ogółu, nie będę kasować tej informacji
------------------zmienione przez rudziutka-----------------------------------
Ostatnio zmieniony przez drapaka dnia Pią Mar 31, 2006 7:29 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
stokrotkaaa
|
Wysłany: Pią Mar 31, 2006 6:00 pm Temat postu: HMMM |
|
|
Nio i co z tego że jest w spisie każdy ma prawo do czego chce, jeżeli ja chce moge go polecac ile tylko wlezie )) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malena
|
Wysłany: Pią Mar 31, 2006 6:37 pm Temat postu: |
|
|
może jestem straszną panikarą, ale zastanawiam się czy objawem ciąży są bardzo bolesne skurcze w dole brzucha??
ogólnie pojawiająs ię one w tym czasie kiedy mysle że moge być w ciąży
czy to mozę byc spowodowane stresem??
w ogóle jak zaczynam myśleć o tym to mam wszystkie objawy:(
wiem że może przynudzam ale jestem dziewicą! ja niegdy nie uprawiałam seksu. to było jedyne co zrobiłam.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Mar 31, 2006 7:07 pm Temat postu: |
|
|
Więc teraz najrozsądniejszym wyjściem jest pujście do lekarza, raz a porzadnie sie przekonasz czy jesteś w ciązy czy tez nie.
Zapewnie nie jesteś, bo objawy nie występują zmyśla o ciąży lecz samoistnie. Bez twojej kontroli.
To powinno zniwelowac doraźny stres. Następnym krokiem powinna być edukacja. To nie żaden wstyd, dobrze by bylo gdybyś dowiedziała si wielu rzeczy raze ze swoim chlopakiem.
Wiedza na temat własnego ciała oraz psychiki oraz partnera, niestety u nas jest uważana za coś zdrożnego, lepiej nie mówić o tym, co jest kompletną głupotą.
To forum pokazuje co robi brak edukacji seksualnej z mlodymi (i nie tylko) ludzmi. Co przezywają.
Wiedza nigdy nie jest zła |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malena
|
Wysłany: Pią Mar 31, 2006 7:54 pm Temat postu: |
|
|
no teraz to napewno sięgne do książek i poczytam. ale za bardzo nie zreozumiałam cię to uważasz że jestem czy nie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|