Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Sex oralny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
larwa666

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 8:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam jesli chodzi o mnie to sperma mi nie smakuje słona itp. ale czsami niestety musze ja połknąć

olivia w 100 % sie z t5oba zgadzam

posty połączyłam --- emilka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

larwa666 napisał:
witam jesli chodzi o mnie to sperma mi nie smakuje słona itp. ale czsami niestety musze ja połknąć

dlaczego musisz? nikt Ci nie kaze chyba? a jak nawet ? to co? masz swoje zdanie i swoj rozum...jesli NIe to NIE Exclamation nic na siłe..

Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 11:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jest bezsensu... Ciąża poprzez połknięcie?

Zamykam
Shocked
Powrót do góry
Nitro3

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 1:34 am    Temat postu: Seks oralny a zajście w ciążę Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy jest możliwe zapłodnienie kobiety poprzez seks oralny jeżeli nasienie mężczyzny znajdzie się na jego języku i po upływie 30minut od tego zdarzenia dojdzie do pieszczot partnerki w okolicach pochwy i cewki moczowej? Czy można w ten sposób zajść w ciążę przyjmując że po wytrysku sperma znajdzie się w jamie ustnej partnerki a potem partnera, upłynie 30 minut i partner będzie piescil dziewczynę językiem w okolicach cewki moczowej wkładając palca do pochwy?Twisted Evil
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 2:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hm ... ciekawe wyobrazenie. Niewiem co bralas ale chce to samo ;P

Ja tez bardzo lubie opowiesci fantazy i chce wierzyc w rzeczy niemozliwe, ale w realnosci nie istnieja batmany, supermeny i plemniki rambo. Chyba Wink
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 10:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha ma racje!! Powiedz mi skad CI sie takie absurdalne pomysly biora?:> Nie chodzilo sie na lekcje biologi, a teraz problem co nie.... ?
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 4:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja słyszałam prawdziwą historię, jak to dziewczyna z facetem uprawali seks oralny, on doszedł w jej ustach i zaraz potem wszedł w nią na chwilę i zaszła w ciązę. ale był to wyjątkowy pech i nie tylko oral w sumie. po prostu resztki spermy pozostały na członku i tyle wystarczyło Wink
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 11, 2008 5:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hyhyhyhy ... nie ma to jak niektorzy chca a nie moga a inni nie chca i zachodza Razz

Dlatego tez dodalam chyba ale jednak ze znaczacym puszczeniem oczka, bo nie sadze ze dziewczyna po 30 min by miala tyle tego w ustach by chlopak jeszcze wziol to na palca ...

Ja natomiast slyszalam inna prawdziwa historie ( podobno). Kolega kochal sie z dziewczyna ... a ze ta chciala go na sile uwiezic zrobila mu psikusa. Po zakonczonym stosunku oralnym w lazience przezucila sobie to co potrzebowala do pipy Wink

Dodam ze jej sie udalo
Powrót do góry
Nitro3

PostWysłany: Wto Sie 12, 2008 11:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiecie dziewczynki, ja wolę się spytać innych, bardziej doświadczonych w tych sprawach ludzi niż się zamartwiać niepotrzebnie. Bałam się że coś takiego mogłoby spowodować ciążę. Ale skoro piszecie że to absurdalne to ja wam wierzę. Czytałam że plemniki przeżyją trochę w ślinie zanim zginą i dlatego to pytanie. Dałam po prostu mojemu chłopakowi trochę "posmakować" jego nasienia a po 30 minutach on piescil mnie oralnie i stąd to pytanie.
Powrót do góry
roxi999

PostWysłany: Pon Lis 30, 2009 8:48 pm    Temat postu: stosunek w 4dniu po zakończeniu miesiączki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć!!;] mam na imię Roksana i byłabym wdzieczna gdybyście mi pomogli Smile

mam problem. i nie wiem czy mam się martwić lub nie. więc.... wczoraj kochałam się z moim chłopakiem. tzn to był seks oralny.ale on na 2sekundy był we mnie.i nie całkowicie tylko minimalnie. nie miał prezerwatywy. miesiączka zaczeła się 18 a skończyła 24. zrobiliśmy to sobote.czyli to był 4dzień po zakończeniu miesiączki. cykle mam nieregularne. ale zazwyczaj trwają 28, 29 dni. czy to mogły być dni płodne? i mogę zajść w ciąże???

z góry dziekuję za każdą udzieloną odpowiedz.

POZDRAWIAM Very Happy

---Pytanie przeniesione do odpowiedniego tematu---tosia81
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5