Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
larwa666
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 8:42 pm Temat postu: |
|
|
witam jesli chodzi o mnie to sperma mi nie smakuje słona itp. ale czsami niestety musze ja połknąć
olivia w 100 % sie z t5oba zgadzam
posty połączyłam --- emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 9:45 pm Temat postu: |
|
|
larwa666 napisał: | witam jesli chodzi o mnie to sperma mi nie smakuje słona itp. ale czsami niestety musze ja połknąć
|
dlaczego musisz? nikt Ci nie kaze chyba? a jak nawet ? to co? masz swoje zdanie i swoj rozum...jesli NIe to NIE nic na siłe.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 11:10 pm Temat postu: |
|
|
To jest bezsensu... Ciąża poprzez połknięcie?
Zamykam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nitro3
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 1:34 am Temat postu: Seks oralny a zajście w ciążę |
|
|
Czy jest możliwe zapłodnienie kobiety poprzez seks oralny jeżeli nasienie mężczyzny znajdzie się na jego języku i po upływie 30minut od tego zdarzenia dojdzie do pieszczot partnerki w okolicach pochwy i cewki moczowej? Czy można w ten sposób zajść w ciążę przyjmując że po wytrysku sperma znajdzie się w jamie ustnej partnerki a potem partnera, upłynie 30 minut i partner będzie piescil dziewczynę językiem w okolicach cewki moczowej wkładając palca do pochwy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 2:34 am Temat postu: |
|
|
Hm ... ciekawe wyobrazenie. Niewiem co bralas ale chce to samo ;P
Ja tez bardzo lubie opowiesci fantazy i chce wierzyc w rzeczy niemozliwe, ale w realnosci nie istnieja batmany, supermeny i plemniki rambo. Chyba |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 10:34 am Temat postu: |
|
|
Tvisha ma racje!! Powiedz mi skad CI sie takie absurdalne pomysly biora?:> Nie chodzilo sie na lekcje biologi, a teraz problem co nie.... ? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 4:10 pm Temat postu: |
|
|
a ja słyszałam prawdziwą historię, jak to dziewczyna z facetem uprawali seks oralny, on doszedł w jej ustach i zaraz potem wszedł w nią na chwilę i zaszła w ciązę. ale był to wyjątkowy pech i nie tylko oral w sumie. po prostu resztki spermy pozostały na członku i tyle wystarczyło _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 5:36 pm Temat postu: |
|
|
hyhyhyhy ... nie ma to jak niektorzy chca a nie moga a inni nie chca i zachodza
Dlatego tez dodalam chyba ale jednak ze znaczacym puszczeniem oczka, bo nie sadze ze dziewczyna po 30 min by miala tyle tego w ustach by chlopak jeszcze wziol to na palca ...
Ja natomiast slyszalam inna prawdziwa historie ( podobno). Kolega kochal sie z dziewczyna ... a ze ta chciala go na sile uwiezic zrobila mu psikusa. Po zakonczonym stosunku oralnym w lazience przezucila sobie to co potrzebowala do pipy
Dodam ze jej sie udalo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nitro3
|
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 11:09 am Temat postu: |
|
|
Wiecie dziewczynki, ja wolę się spytać innych, bardziej doświadczonych w tych sprawach ludzi niż się zamartwiać niepotrzebnie. Bałam się że coś takiego mogłoby spowodować ciążę. Ale skoro piszecie że to absurdalne to ja wam wierzę. Czytałam że plemniki przeżyją trochę w ślinie zanim zginą i dlatego to pytanie. Dałam po prostu mojemu chłopakowi trochę "posmakować" jego nasienia a po 30 minutach on piescil mnie oralnie i stąd to pytanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
roxi999
|
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 8:48 pm Temat postu: stosunek w 4dniu po zakończeniu miesiączki |
|
|
Cześć!!;] mam na imię Roksana i byłabym wdzieczna gdybyście mi pomogli
mam problem. i nie wiem czy mam się martwić lub nie. więc.... wczoraj kochałam się z moim chłopakiem. tzn to był seks oralny.ale on na 2sekundy był we mnie.i nie całkowicie tylko minimalnie. nie miał prezerwatywy. miesiączka zaczeła się 18 a skończyła 24. zrobiliśmy to sobote.czyli to był 4dzień po zakończeniu miesiączki. cykle mam nieregularne. ale zazwyczaj trwają 28, 29 dni. czy to mogły być dni płodne? i mogę zajść w ciąże???
z góry dziekuję za każdą udzieloną odpowiedz.
POZDRAWIAM
---Pytanie przeniesione do odpowiedniego tematu---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|