Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Sex oralny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Mar 31, 2006 8:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tego co czytam to wydaje mi sie że nie zabardzo, chodzi to nie ja wydaje diagnozy lecz lekarz, pamiętaj o tym.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
malena

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Mar 31, 2006 8:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pawełku dodam jeszcze że ja byłam ubrana.. tylko obawiam się ze sperma mogła zostać mi na rękach itp..
?????
co ty na to..Sad
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Mar 31, 2006 9:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dowiedz sie jak dochodzi do zaplodneinia i trzymaj sei tego.

Na odwrót robisz niż powinno sie, chcesz sama sobie wymyślić jak zachodzi sie w ciąże.

To juz ustalono, ludzie doszli do tego już, dowiedz sie tego a reszte nie bierz pod uwage, bo to naprawde przesada.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Kwi 01, 2006 8:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurrde ja mam innym problem , gdy moja kobieta miala dni plodny nie uprawialismy sexu nie bylo takiej sytuacji zeby cos sie dostalo do srodka ,,gdy teraz spoznia sie jej okres maila dostac go wczoraj i zaczela sie bac,ja troche tez fakt ze uspokajam sie tym ze nuic takiego nie bylo a dzieci z niczego sie nie iara ale kurde boje sie , hmm moze to sress od neichaianej ciazy ,ona tez mowila ze okres mogl sie przesunac od pogody , a przed meisiaczka mowila mi ze ja bola piersi ona zawsz etak ma przed okresem a narzie go niedostala hmm kurde no ;/
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Kwi 01, 2006 8:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylkoniech nikt nie psize zadnych bzur bo ja juz te forum przelecialem juz dawno czytalem duzo rzeczy i wg mnie w cize zajsc nie mogla ale ona sie boi i ja przez to troche tez ,nie wiem co amm msylec i co robic ;/
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Kwi 01, 2006 9:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

CO ten stres moze zrobic z czlowiekiem,moja dziewcyzna pzred chiwlka dostala okres i ejstes szczesliwy hehe pozdro
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Kwi 01, 2006 9:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zwarzywszy na to że ponad 10% tego forum to moje wypowiedzi, to co uważasz za bzdury?

nie wiem czy to uznasz za bzdure czy tez nie, ale stres jest nieodzowną cześcią życia, zalezy jak sobie z nim radzisz, od tego zalezy czy jest dobry czy zly. Bo stres jest potrzebny, chodz w wdzisiejszych czasach zaczoł on sie wymykać z pod kontroli ludzią i jest teraz utożsamiany z czymś wyłącznie złym.

Jeżeli stres nie paralizuje, bądz nie podsyła jakiś "natchnionych" tori na temat zapłodnienia, dziwnym trafem kompletnie nie zgodnych z konwencjonalna medycyną, no to nie masz czym martwić Znalazłeś sie w normalnej sytaji, w której znajduja sie młodzi ludzie i jeżeli wytrwasz w takim stanie do końca tej niepewności a w dodatku uda ci sie wesprzeć partnerke to wybrnołeś zwycięsko z tej sytacji.

Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Sylwia1512

PostWysłany: Wto Kwi 25, 2006 9:11 pm    Temat postu: Seks oralny Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej. mam mały problem. jestem dziewcią. m-cąc temu uprawialam seks oralny z chłopakiem. pozniej on miał wytytrysk. pol godziny poznije dotykla mojej pochwy. czy mozliwe jest ze jezlei mial jakis slad spermy na placu moge zajsc w ciązy? prosze o odpowiedz szybką. blagam,
Powrót do góry
martucha

PostWysłany: Pon Maj 08, 2006 6:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słonko nie chce cie mattwic !!! ale z tego co wiem sperma na jakiim kolwiek nie umytym miejscu zyje 7 godzin !!! wiec jesli cie dotknol i wlozyl palec glebiej to masz prawo sie obawiac !!!!
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Maj 08, 2006 7:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chwila chwila, nie wpdajmy w pranike.

Owszem ale przypomian o tym o czym pisze moja przedmówczyni. Sperma musi być naprawde widoczna i musi na jakimś ciele obcym dotrzeć na pewną głębokość.

Radził bym nie panikować jeżeli, nie wiesz czy sperma napewno była na tym palcu, czy napewno tą ręką Cie dotykał itd. Najpierw naprawde należy sie zastanowić czy zapłodnienie jest możliwe.

Polecam przeczytanie sobie http://www.biomedical.pl/forum/faq-najczestrze-pytania-w-tym-dziale-przeczytaj-vt1128.html

Tam naprawde są tematy najczęsciej poruszane, i są tam ze 2 na temat na który piszesz.

Fakt że jesteś dziewicą (w zależności jak to pojmujesz, bo są 2 różne podejścia do tego, jedni twierdza że chodzi tylko o błone a inni że o 1 pełen stosunek z penetracją waginalną) nie zmienia niczego, możesz zajść w ciąże tak samo jak kobiety które uprawiają już seks. Dlatego warto pomyśleć o zabezpeczeniu oraz uważać co sie robi.
Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 3 z 5