Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ana
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 02, 2006 7:54 pm Temat postu: Czy można zajść w ciążę w czasie okresu-Przeniesiony |
|
|
Kochałam się z mężem podczas owulacji. Właściwie już dwa dni po tym zacxzęły mnie boleć piersi i pobolewać dół brzucha, jednak nie niepokoiło mnie to, bo mam nieregularne cykle i podejrzewałam wcześniejszy okres. Po 7 dniach zrobiłam dla pewności test, ale wyszedł negatywny. 10 dni po owulacji dostałam okres - normalne krwawienie - takie jak zwykle,ale ból piersi nie ustąpił. Piersi są obrzmiałe i bolesne. Czy możliwa jest ciąża czy to po prostu zwykła dolegliwość? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Sty 02, 2006 8:28 pm Temat postu: |
|
|
Skoro test wykazał negatywny wynik, a dolegliwośi wystąpiły 2 dni po stosunku to nie jest objawem ciązy.
Nie rozumie objawem czego normalnego ma być bolesność piersi? Miesiączki, zdaża sie. Chodz jeżeli nie miałaś wcześniej takiego problemu a będzie on sie przeciągał to warto skonsultować to z lekarzem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwia
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2006 3:24 am Temat postu: |
|
|
Jest to najzwyklejsza dolegliwość. Objawy które opisałaś występują u mnie i podejrzewam, że u wielu kobiet przed każdą miesiączką Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pysia Gość
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 12:18 am Temat postu: sex podczas okresu |
|
|
a jesli np.kocham sie z mężem podczas okresu to mozna zajsc w ciąże? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anonim Gość
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 4:27 pm Temat postu: |
|
|
Teoretycznie nie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 4:46 pm Temat postu: |
|
|
Zależy od długości Twojego cyklu miesiączkowego.Jeśli jest on krótki(np.24,25 dni)a miesiączka długa(np.4,5 dni),to dni płodne mogą się rozpocząć juz w końcowej fazie okresu lub bezpośrednio po nim.Życzę powodzenia.Pa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eewelkaa
|
Wysłany: Czw Mar 30, 2006 12:07 am Temat postu: Seks w czasie okresu a prawdopodobieństwo zapłodnienia |
|
|
mam takie małe pytanko z ciekawości!! jeżeli uprawia się seks w czasie okresu to jaka jest możliwosć zajścia w ciąze?? niektórzy mówią ze wogole się nie zachodzi niektórzy że żadko a inni ze to bez różnicy i juz sama nie wiem pozdro! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
stokrotkaaa
|
Wysłany: Czw Mar 30, 2006 11:56 am Temat postu: HMMM... |
|
|
Gdzieś na tym forum przeczytałam że jeżeli Twój okres jest krótki i trwa 3-4 dni i kochałaś się jest taka możliwość ze zajdziesz w ciąże. Pozdrawiam i zapraszam na mojgo posta "Obawy przed ciążą".
Stokrotkaaa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eewelkaa
|
Wysłany: Pią Mar 31, 2006 12:19 am Temat postu: |
|
|
Dzięki wielkie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Mar 31, 2006 5:47 pm Temat postu: |
|
|
Tak naprawde to wszystko zależy od organizmu, bo każdy organizm jest indywidualny a jednocześnie w jakims stopiu nieprzewidywalny. Zdaża sie że podczas okresu można zajść w ciążę, ale to zależy od dni płodnych. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|