Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

sex poczas okresu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
stevemajster

Wysłał podziekowań: 15
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 14, 2012 2:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no właśnie czytałam, że możliwe jeśli są krótki cykle i myślałem, że mnie to dotyczy z moim 25dniowym cyklem. To ile w takim razie musiałby trwać cykl?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Maj 14, 2012 3:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

napewno krocej niz 25dni/

Powrót do góry
stevemajster

Wysłał podziekowań: 15

PostWysłany: Czw Maj 17, 2012 12:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Teraz tak myślę, że jednak w piątek można powiedzieć, że zaczął mi się okres (zaczęło się od małego plamienia wieczorem dopiero we wtorek się porządnie zaczął lać) czyli to był jednak 3 dzień cyklu, nie drugi... Zmienia to coś?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Maj 17, 2012 1:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W Twoim przypadku nie specjalnie Smile
hate

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Nie Wrz 28, 2014 11:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochałem się z moją kobietą w 4 dniu jej miesiączki( okresu dostała 24 września) a poprzedni okres miała jak mówiła 24lub25 sierpiniai też niby trwał 6-7 . Mówi też że jej okresy trwają od 4 do 7 dni mówiła w sumie że 7 dni.Doszedłem jednak nie w pochwie ale na nią i możliwe że trochę spermy dostało się nad podpaskę którą wciąż miała na sobie wiem że to brzmi troche jak sc fi XD ale czy przy takim zajściu może zajść?nawet jakbym doszedł w środku ?.
Powrót do góry
klementyna

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Paź 04, 2014 1:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to zależy czy ma regularne cykle, jeśli tak to raczej mało prawdopodobne aby była płodna w tym czasie. Ale jak nie chcecie ciąży to zawsze lepiej się zabezpieczyć, zamiast panikować po fakcie Wink
Powrót do góry
oktavia

PostWysłany: Sob Gru 27, 2014 8:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

klementyna napisał:
to zależy czy ma regularne cykle, jeśli tak to raczej mało prawdopodobne aby była płodna w tym czasie. Ale jak nie chcecie ciąży to zawsze lepiej się zabezpieczyć, zamiast panikować po fakcie Wink

Ale oni właśnie stosowali antykoncepcję, a nawet dwie - kalendarzyk i stosunek przerywany. Jak widać obie te metody antykoncepcji dają parom duży komfort psychiczny podczas seksu Razz
Powrót do góry
gabrysiakornak

PostWysłany: Sro Maj 20, 2015 11:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jest troche taka antykoncepcja po fakcie, bo chyba przed stosunkiem się nad tym nie zastanawiali Smile Smile
Powrót do góry
Motywka

PostWysłany: Sro Sie 19, 2015 10:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Można zajść w ciąże podczas okresu, dlatego, że wszystko zależy od naszego cyklu miesiączkowego. Jeśli jest regularny to jest znacznie mniejsza szansa na ciążę. Ból piersi może być spowodowany zmianami hormonalnymi. Dobrze jest pójść dla pewności do ginekologa Smile
Powrót do góry
axel

PostWysłany: Sro Mar 23, 2016 12:00 pm    Temat postu: odp Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

racja, co organizm to inna sytuacja
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 39, 40, 41  Następny
Strona 40 z 41