FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
martha...
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lip 05, 2011 11:27 am Temat postu: |
|
|
byłam u mojej ginekolożki, zapisała mnie na 13stego także czekam na wizytę, jednocześnie opisałam sytuację pani w rejestracji i kazała mi iść do onkologa...
wind_of_hope jeśli chodzi o ten wyciek to już kiedyś taki miałam, poszłam wtedy do rodzinnej i robiła badania na tarczycę - zdrowa. za to wtedy mieszkałam z bratową która była w ciąży, przyszła do niej położna i pokazałam co się dzieje to powiedziała że widocznie bardzo przeżywam tę ciążę bratowej (czyli w sumie jakby ciąża urojona) i się skończyło krótko przed Kasi porodem.
JA SIE BOJE |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lip 05, 2011 12:44 pm Temat postu: |
|
|
martha nie przejmuj sie.
te panie z rejestracji nie maja takiej wiedzy jak lekarz.
skierowała Cie do onkologa? na jakiej podstawie?
przeciez jest tylko rejestratorka, to lekarz rodzinny zleca skierowanie gdzies dalej a nie pani z recepcji.
nie przejmuj sie na zapas i czekaj do 13stego
bedzie dobrzE!!!
jak nie tarczyca to moze prolaktyna?wspomnij o tym swojej gin. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
martha...
|
Wysłany: Wto Lip 05, 2011 2:08 pm Temat postu: |
|
|
powiem, powiem koniecznie, w końcu po to tam poszłam.
lewa strona podbrzusza promieniuje nadal trochę, sutka już nie dotykam bo się boję a jak będę go naciskać to jeszcze gorzej się może zrobić...
ciekawe skąd by mi się tak namieszało w hormonach... hmmm? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jestemtam
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2011 7:23 pm Temat postu: przedłużająca się i skąpa miesiączka |
|
|
w 28 dniu cyklu zaczęłam delikatnie plamić i trwa to już jakieś 8 dni, z tym że od dzisiaj krwi jest trochę więcej. Mam 19 lat (okres od 5 lat) i często zdarzały mi się jeszcze jakieś anomalie (spóźnienia, przyspieszenia - np. rok temu miałam 2-tygodniowy odstęp), ale coś takiego pierwszy raz. Ostatnio zazwyczaj miałam cykl 30 parę dni. W najbliższym czasie chcę się wybrać pierwszy raz do ginekologa, bo obecna sytuacja zaczyna mnie martwić. Zaczęłam nawet brać pod uwagę ciążę, ale to prawie mogę wykluczyć. Jakieś 5 dni przed tym drobnym krwawieniem, dotykałam się z chłopakiem w miejscach intymnych, ale to nie trwało długo, bo się opanowałam, on nie miał wytrysku, nie sądzę, żeby coś mi wsunął do środka (zwłaszcza że cyba sam siebie nie dotykał). Ostatnio też zmienił mi się trochę tryb życia: wakacje, więcej ruchu, emocji, mniej jem... Może któraś z forumowiczek miała podobny problem? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sro Lip 13, 2011 11:55 am Temat postu: |
|
|
jestemtam, czasem w taki sposób rozkręca się po prostu okres, ja też tak miałam tylko nie aż przez 8 dni tak jak Ty .. a co do wizyty u ginekologa - powinnaś już dawno go odwiedzić, odkąd dostałaś pierwszą miesiączkę, to bardzo ważne .
a co do ciąży .. hm .. na pewno nie doszło do zapłodnienia poprzez dotykanie i bez wytrysku, nie ma szans, więc tym się nie przejmuj . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|