Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KICIA1984
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 2:09 am Temat postu: |
|
|
hej, staramy sie z mezem o dzidzie dopiero 3 miesiace i narazie nic ale moze dlatego ze za czesto sie kochamy, wiem ze moga wam pomoc witaminki albo olejek z wiesiolka, o pozycjach nie wiem ale moze wy macie jakies ktore wam np. lekarz polecil..? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 10:03 am Temat postu: |
|
|
podstawowy bład to taki ze zbyt czesto sie kochacie..;/ plemniki sa coraz słabsze im czesciej sie kochacie..wystarczy raz a dobrze i to w przeddzien owulki. powodzenia !! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 3:44 pm Temat postu: |
|
|
Kicia trzy miesiące to naprawdę niewiele. Ale jeśli nie robiłaś żadnych badań hormonalnych ani badania nasienia to faktycznie lepiej dmuchać na zimne i nie współżyć codziennie a już absolutnie nie kilka razy dziennie. To się mija z celem. Najlepiej co dwa trzy dni w okresie płodnym . No i oczywiście na kilka dni przed planową miesiączką należy zaprzestać przytulanek aby ewentualnie skurcze macicy nie przeszkodziły w zagnieżdżeniu sie zarodka . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
buska3434
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 4:30 pm Temat postu: |
|
|
tosia81 a więc to możliwe?? Ja się właśnie nad tym zastanawiałam czy tak czasem nie jest bo wszystko z nami ok a juz kilka miesięcy nic a skojarzyłam fakty i...uświadomiłam sobie, że pod koniec cyklu zawsze zachciewało mi sie baraszkowania i na następny dzień, jak nic- książkowy okres! Więc to prawda, że te skurcze podczas orgazmu mogą zaszkodzić? jak sobie pomyślę, że gdyby nie to to już byłabym może w ciąży... ech... _________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Noemi
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 10:05 pm Temat postu: |
|
|
buska3434 nie masz sie co obwiniac zajdziesz napewno w ciaze juz nie dlugo. Nie martw sie my tez sie staramy i narazie nici ;(( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Bianka77
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 7:02 pm Temat postu: Czy to jest normalne.......??? |
|
|
Od kilku miesięcy staramy sie z mężem o dzidziusia..... wierzę ,że wkońcu nam sie uda
coś jednak mnie zastanawia mianowicie:
czy to jest normalne, że po stosunku, gdy za jakiś czas idę do toalety część nasienia "wylatuje" za mnie ???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kwiatuszek101
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 11:46 pm Temat postu: |
|
|
no właśnie. Ja mam ten sam problem. Czy to może być powód że nie mogę zajść w ciążę? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asikk
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 4:35 pm Temat postu: |
|
|
ja też tak mam że ze mnie wylatuje ale zaraz po skończeniu robimy świece;)) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 4:40 pm Temat postu: |
|
|
To jest w 100% normalne...Plemniki które miały dotrzeć do jajowodu na pewno tam dotarły. A to co wylatuje to płyn który chroni przez jakiś czas plemniki, oraz plemniki niezdolne do zapłodnienia. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asikk
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 6:14 pm Temat postu: |
|
|
a co zrobic zeby zajśc...staramy się od poronienia już 4 miesiące i nic.... próbowaliśmy już chyba wszystkiego...testy owulacyjne..mierzenie temp... pozycja od tyłu i klasyczna i nic...co robic??? POMOCY!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|