Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Śluz podczas ciąży ..?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 33, 34, 35  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aleksandra888

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 29, 2009 12:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
zrobilam test i wyszy 2 kreseczki wiec chyba bede mamusia jeszcze tylko wizyta u lekarza i bede na 100% wiedziec Smile Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Paź 29, 2009 1:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moje gratulacje!!
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Paź 29, 2009 2:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aleksandra888 wspaniała wiadomość Wink

Powrót do góry
Aleksandra888

PostWysłany: Czw Paź 29, 2009 8:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje Very Happy Smile Very Happy
Powrót do góry
damngirl89

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Lis 28, 2009 6:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochane poradzcie:( opowiem wam swoja historie. mialam pierwszy raz z chlopakiem dzien po okresie. z prezerwatywa, bez wytrysku. zrobilam test-negatywny. okresu dostalam w terminie dwa razy po kolei jak trzeba. po 1,5 miesiaca poszlam do lekarza, przepisal mi tabletki. czy moglby sam zauwazyc gdybym byla w ciazy?ale. zaczelam je brac, mialam nudnosci przez pierwsze opakowanie i pol nastepnego, ale przeszlo. odkad zaczelam brac tabletki bola mnie piersi.Teraz i wczesniej wydziela mi sie taki wodnisty mleczno-przezroczysty sluz. co mam myslec? skoro 2 razy doslatam okresu w terminach to ciaza wykluczona?(normalne,obfite) a chcialam zauwazyc, ze jakos miesiac po stosunku rozchorowalam sie(przez jakis tydzien czulam mdłości-mysle ze to przez chorobe). co o tym myslicie? wyrazcie jakas opinie..
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sob Lis 28, 2009 6:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

damngirl89 czy uwierzysz bardziej nam jak powiemy ,że w ciąży nie jesteś?? Chyba bardziej wiarygodne sa miesiączki i testy ciążowe nie sadzisz?
Współżyłaś po okresie - dni niepłodne, zabezpieczenie, brak wytrysku, testy ciążowe negatywne i okres juz dwa razy...no wybacz ale czego jeszcze oczekujesz?
Ból piersi na pewno spowodowany jest przez branie tabletek a śluz nie jest wyznacznikiem ciazy.

Powrót do góry
damngirl89

PostWysłany: Sob Lis 28, 2009 7:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak ale ja jestem panikara:( wiem, ze wy mi 100% pewnosci nie dacie, ale chociaz bede sie lepiej czula jak bede czytac odpowiedzi;))

Dodano po 2 minutach:

tosia81 a tak wlasciwie to jak jest w koncu z tym okresem? 100% wyklucza?bo na wielu forach sie naczytalam, ze kobiety mialy normalnie okres i takie tam bla bla..
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sob Lis 28, 2009 7:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma okresu w czasie ciąży. Jesli podejrzewasz ciaże i zaczynasz krwawic to konieczna jest pilna wizyta u lekarza bo nie wróży to nic dobrego. jak moze byc okres podczas ciazy skoro OKRES to złuszczanie nabłonka macicy z niezapłodniona komórka jajową? Jeśli dostajesz normalny okres, taki jak zawsze to ciaża jest wykluczona.
To jednak temat juz nie na ten dział. niee róbmy offika . Very Happy

Powrót do góry
damngirl89

PostWysłany: Sob Lis 28, 2009 8:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosia81 dzieki;)) juz w tym momencie sie lepiej czuje;)))
Powrót do góry
Emillka94

PostWysłany: Nie Lis 29, 2009 7:11 pm    Temat postu: mam pytanie . Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sad Sad Sad od pewnego czasu z mojej pochwy wydziela się śluz . nie wiem co robić . ! okres mam mieć dopiero gdzieś 13-16 każdego miesiąca . a ostatnio się kochałam z chłopakiem .. teraz nie wiem co mam myśleć . oczywiście jak zwykle chłopak spuścił się nie we mnie tylko zszedł . ! czy mogłam zajść w ciąże .? proszę o szybką odpowiedź na gg : 4994227 albo tutaj ; ] jak komu wygodniej . Exclamation Question Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 33, 34, 35  Następny
Strona 30 z 35