Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 2:48 pm Temat postu: Time to pray... |
|
|
bardzo dziekuje za odpowiedz.... rozumiem ze to mogą byc objawy miesiaczki... no wlasnie ale powtorze sie ze ona zawsze miala regularną miesiączke... pierwszy raz sie zdarzylo zeby jej sie spozniała=(( no jest mozliwosc ze nasienie sie dostalo... ale my bylismy w bieliznie..... sam juz nie wiem co robic =(( az boje sie kupic testy ciązowe... moja dziewczyna ma 17 lat .. ja mam 18 ... moja dziewczyna boi sie duzo bardziej niz ja..staram sie ją pocieszac i powiedzialem jej zeby sie narazie nie martwila bo moze sie opozniac przez stres... tak wyczytalem w wczesniejszych Twoich postach... ale to byloby najglupsze co moglo byc ... bo rodzice oskarzali by nas ze jestesmy nieodpowiedzialni.. bo nas puscili razem .. a my nawet sie nie Kochalismy (( jestem dobrej nadziei .... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 3:52 pm Temat postu: |
|
|
Wiem, że dziewczyna miała regularne miesiączki, ale to nie znaczy, że nie mogły jej sie poprzestawiać. To nie musi być odrazu ciąża. Cykl miesiączkowy reguluje się u kobiet do 21 roku życia.
Miesiączka może się opóźniać z powodu stresu. I to bardzo możliwe w sytuacji Twojej dziewczyny. Napisałam jeszcze, że jeżeli to jej pierwsze zbliżenie, w organizmie mogły zajść takowe zmiany.
No ale jak byliście w bieliźnie... to niby jak to nasienie miałoby się dostać do pochwy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 11:45 pm Temat postu: |
|
|
Odwoluje sie do twojej inteligencji- odpowiedz sam sobie na pytanie co oznacza slowo NIEPLODNY. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Arturek_8
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 10:47 am Temat postu: |
|
|
Yalissea...kontynuuje moj watek...jak okresiku nie bylo tak nie ma...spoznia sie juz caly tydzien , bo powinien byc w zeszla srode. Wczoraj zrobilismy z kobieta test ciazowy "Bobo test" i wynik byl negatywny...ale qrka okresu nadal nie ma. Test zrobilismy ok. godz. 13:00, takze kobieta byla juz po konkretnym sniadanku;))) Nie wiem czy ma to duzy wplyw na wynik testu. Jak tak sobie myslimy to na 99% chodzi o stres i nie tak dawne odstawienie tabletek...ale denerwujemy sie bo jeszcze nigdy jej organizm nie robil nam takich psikusow...Goraco pozdrawiam i dziekuje za wszelkie info...poprzednie oczywiscie tez. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 12:50 pm Temat postu: |
|
|
Arturze, nie masz się czym martwić, test wyszedł negatywny, a testy się rzadko mylą.
Być może to jakieś problemy hormonalne, albo po prostu stres.
Jeśli organizm nie robił jeszcze takich psikusów, to właśnie się odważył. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 1:00 pm Temat postu: |
|
|
Arturek, jeśli twoja kobieta niedawno odstawiła tabletki to bardzo możliwe a nawet raczej napewno jej organizm musi wrócić do naturalnego poziomu hormonów. To może powodowac opóźnienie miesiączki. Ja jak odstawiłam tabletki to okresu przez 2 miesiące nie miałam wogóle, było to pół roku temu a do tej pory się spóźnia przynajmniej o tydzień.
Jeśli będzie się powtarzało takie spóźnienie za miesiąc, dwa, to niech pójdzie do ginekologa i sprawdzi poziom hormonów. _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Time to pray... Gość
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 5:10 pm Temat postu: |
|
|
hmmm ............ dziekuje za koleina odp. ... bardzo nam pomoglas i troche jestesmy spokojniejsi .. ale okresu nadal nie ma... miejmy nadzieje ze nidlugo do nas zawita aha nasienie moglo sie dostac poprzez "paluszek" ale to moze byc tylko nasza pnika w stresie ... zobaczymy ... pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 6:04 pm Temat postu: |
|
|
Z tego wniosek ze trzeba czesto myc rece
Musialo by byc tej spermy na palcu bardzo duzo i musiala by byc swieza. Plemniki w niesprzyjajacym srodowisku bardzo szybko gina albo traca ruchliwosc.Raczej nie ma ryzyka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
time to pray.... Gość
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 11:40 am Temat postu: |
|
|
z góry dziekuje za pocieszenie i wszystkie posty .... dzisiaj moja luba dostała okresu <jupi> chociaz to i tak dziwne zeby jej sie tyle spozniał ;p;p oki wszystko juz jest dobrze pozdrawiam:))))) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 3:23 pm Temat postu: |
|
|
No widzisz i po co tyle stresu? |