Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniający się okres-temat specjalnie do tego przeznaczony

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 72, 73, 74  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 2:48 pm    Temat postu: Time to pray... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo dziekuje za odpowiedz.... rozumiem ze to mogą byc objawy miesiaczki... no wlasnie ale powtorze sie ze ona zawsze miala regularną miesiączke... pierwszy raz sie zdarzylo zeby jej sie spozniała=(( no jest mozliwosc ze nasienie sie dostalo... ale my bylismy w bieliznie..... sam juz nie wiem co robic =(( az boje sie kupic testy ciązowe... moja dziewczyna ma 17 lat .. ja mam 18 ... moja dziewczyna boi sie duzo bardziej niz ja..staram sie ją pocieszac i powiedzialem jej zeby sie narazie nie martwila bo moze sie opozniac przez stres... tak wyczytalem w wczesniejszych Twoich postach... ale to byloby najglupsze co moglo byc ... bo rodzice oskarzali by nas ze jestesmy nieodpowiedzialni.. bo nas puscili razem .. a my nawet sie nie Kochalismy Sad(( jestem dobrej nadziei ....
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 3:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, że dziewczyna miała regularne miesiączki, ale to nie znaczy, że nie mogły jej sie poprzestawiać. To nie musi być odrazu ciąża. Cykl miesiączkowy reguluje się u kobiet do 21 roku życia.

Miesiączka może się opóźniać z powodu stresu. I to bardzo możliwe w sytuacji Twojej dziewczyny. Napisałam jeszcze, że jeżeli to jej pierwsze zbliżenie, w organizmie mogły zajść takowe zmiany.

No ale jak byliście w bieliźnie... to niby jak to nasienie miałoby się dostać do pochwy?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Sie 21, 2006 11:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odwoluje sie do twojej inteligencji- odpowiedz sam sobie na pytanie co oznacza slowo NIEPLODNY.
Powrót do góry
Arturek_8

PostWysłany: Sro Sie 23, 2006 10:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Yalissea...kontynuuje moj watek...jak okresiku nie bylo tak nie ma...spoznia sie juz caly tydzien , bo powinien byc w zeszla srode. Wczoraj zrobilismy z kobieta test ciazowy "Bobo test" i wynik byl negatywny...ale qrka okresu nadal nie ma. Test zrobilismy ok. godz. 13:00, takze kobieta byla juz po konkretnym sniadanku;))) Nie wiem czy ma to duzy wplyw na wynik testu. Jak tak sobie myslimy to na 99% chodzi o stres i nie tak dawne odstawienie tabletek...ale denerwujemy sie bo jeszcze nigdy jej organizm nie robil nam takich psikusow...Goraco pozdrawiam i dziekuje za wszelkie info...poprzednie oczywiscie tez.
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sie 23, 2006 12:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Arturze, nie masz się czym martwić, test wyszedł negatywny, a testy się rzadko mylą.

Być może to jakieś problemy hormonalne, albo po prostu stres.

Jeśli organizm nie robił jeszcze takich psikusów, to właśnie się odważył.
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Sie 23, 2006 1:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Arturek, jeśli twoja kobieta niedawno odstawiła tabletki to bardzo możliwe a nawet raczej napewno jej organizm musi wrócić do naturalnego poziomu hormonów. To może powodowac opóźnienie miesiączki. Ja jak odstawiłam tabletki to okresu przez 2 miesiące nie miałam wogóle, było to pół roku temu a do tej pory się spóźnia przynajmniej o tydzień.
Jeśli będzie się powtarzało takie spóźnienie za miesiąc, dwa, to niech pójdzie do ginekologa i sprawdzi poziom hormonów.
Time to pray...
Gość

PostWysłany: Sro Sie 23, 2006 5:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm ............ dziekuje za koleina odp. ... bardzo nam pomoglas i troche jestesmy spokojniejsi .. ale okresu nadal nie ma... miejmy nadzieje ze nidlugo do nas zawita Razz aha nasienie moglo sie dostac poprzez "paluszek" Razz ale to moze byc tylko nasza pnika w stresie ... zobaczymy ... pozdrawiam:)
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Sie 23, 2006 6:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tego wniosek ze trzeba czesto myc rece Wink
Musialo by byc tej spermy na palcu bardzo duzo i musiala by byc swieza. Plemniki w niesprzyjajacym srodowisku bardzo szybko gina albo traca ruchliwosc.Raczej nie ma ryzyka Smile
Powrót do góry
time to pray....
Gość

PostWysłany: Czw Sie 24, 2006 11:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Very Happy Laughing Razz z góry dziekuje za pocieszenie i wszystkie posty .... dzisiaj moja luba dostała okresu <jupi> chociaz to i tak dziwne zeby jej sie tyle spozniał ;p;p oki wszystko juz jest dobrze pozdrawiam:)))))
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sie 24, 2006 3:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No widzisz Wink i po co tyle stresu?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 72, 73, 74  Następny
Strona 14 z 74