Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniający się okres-temat specjalnie do tego przeznaczony

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 72, 73, 74  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Czw Mar 23, 2006 10:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to ja kiki, nadal nie mam okresy, i boje sie zrobic test:(
Powrót do góry
Nati
Gość

PostWysłany: Czw Mar 23, 2006 10:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Doskonale Cię rozumiem, mialam wielokrotnie taką sytuację jak ty. Nie wiem czy Paweł jest tu ekspertem, skoro odpowiada na wszystkie ciążowe posty... wydaje mi się, że nikt nie powie ci tego tak jak kolejna kobieta. Otoz moja droga okres moze sie spozniac, co wiecej mozesz w ogole nie miec zadnych objawow miesiaczki. Ja mam zawsze regularne okresy poprzedzone tygodniowymi dolegliwosciami, jednak raz czy dwa razy zdarzylo mi sie w ogole nie miec zadnych (zero bolu w piersiach, zero podraznienia itp). Spalam tylko pol dnia i ciagle bylam zmeczona. I spokojnie dostalam okres ku mojemu zdziwieniu po 10 dniach spoznienia. Nie chcesz zrobic testu? tez rozumiem, balam sie jak nigdy w zyciu przed zrobieniem swojego pierwszego testu.
Skoro stosowaliscie zabezpieczenie to szanse sa znikome (jesli byla dziurka w prezerwatywie, to na pewno podczas tarcia peklaby ona cala, tak juz sa te komdony skonstruowane). Smile
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Mar 23, 2006 12:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z całym szacunkiem Nati ale niepodważaj autorytetu Pawła
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kiki

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Mar 24, 2006 10:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje wszytskim, ktorzy pisza, dobrze ze takie forum istnieje, tu przynajmniej ktos odpisze a nie tak na takim innym forum, nie bede pisala nazwy:/ dzis chyba bede robila test jak bede miala na tyle odwagi, bo nie moge tak czekac dluzej, bo to nie ma sensu :/
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Mar 24, 2006 12:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pamietaj że test najlepiej jest wykonywac z porannego moczu

Pozdrawiam
Powrót do góry
kiki

PostWysłany: Pią Mar 24, 2006 5:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jejku, dzis jakos czesto chodze do wc siusiu:/ teraz to juz mysle ze zaczynam miec jakies objawy ciazy, i coraz bardziej obawiam sie wyniku testu Sad
Powrót do góry
kiki

PostWysłany: Pią Mar 24, 2006 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrobilam test, nie wytrzymalam do jutro rana, wyszedl negatywnie, okresu nadal nie mam, czy moge teraz byc spokojna? jesli nadal sie bedzie spozniac to po weekendzie ide do ginekologa
Powrót do góry
kiki

PostWysłany: Nie Mar 26, 2006 4:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

?????????
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Mar 26, 2006 6:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uważam że dobrze zdecydowałaś, idź do ginekologa powiedz oswoich obawach i napewno lekarz ci wszytsko powie
Powrót do góry
kiki

PostWysłany: Pon Mar 27, 2006 5:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jeszcze raz ja... dzis zrobilam drugi test, rozniez wyszedl nekatywnie. czy teraz moge byc spokojna, i bez obaw isc do lekarza. boje sie ze isc troche bo mysle ze mimo tych negatywnych wynikow moge byc w ciazy, okresu nadal nie mam. moze ktos mial podobna sytuacje jak ja? we srode ide do gina wiec napisze co i jak
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 72, 73, 74  Następny
Strona 4 z 74