Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kiki
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 27, 2006 9:25 pm Temat postu: |
|
|
szkoda ze jeszcze nikt nie odpowiedzial namoje pytanko ostatne, moze ktos napisze cos, co podniesie mnie na duchu i bede mogla isc do ginekologa spokojniejsza, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Mar 28, 2006 6:43 am Temat postu: |
|
|
Mi okres spóźniał sie 16 dni, w między czasie zrobiłam 2 testy ale nie byłam w ciąży jak sie okrazało. Mam jakis problem z hormonami.
Ostatni okres miałam 16 lutego więcten co teraz powinien być spóźnia mi sie już 13 dni.
Ale w ciąży nie jestem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiki
|
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 11:08 am Temat postu: |
|
|
witam, dzis bylam u ginekologa, nie jestem w ciazy, musze zazywac tabletki ORGAMETRIL, czy ktos moze sie oreintuje ile one kosztuja? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malwina17 Gość
|
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 3:00 pm Temat postu: spozniajaca sie miesiaczka |
|
|
o ja mam takie sam problem...zyje od kiku dni z tego powodu w wilekim stresie:]wiec mam chlopaka nie uprawiamy jeszcze ze soab sexu uprawiamy tylk peeting i sex oralny-nigdy nie doszlo do wytrysku w poblizu moich narzadow placiowych ale spoznia mi sie okres i nie wiem dlaczego nie mam jeszce regularnego ale nie spoznial mi sie nigdy az tak bardzi zawsze 1 2 dni a dzisaj to juz 4:]nie wiem co moze byc prztczyna???porsze odpiszcie na mo adres [zakaz linkowania na forum] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
patii_15lat Gość
|
Wysłany: Sro Mar 29, 2006 3:49 pm Temat postu: Chce ciąży!!! |
|
|
Ja bardzo chciałabym zajść w ciążę...Mam 15 lat.pragnę takiego maluszka,żeby było tylko moje,żeby mnie kochało nad życie...Ja nie mam nikogo,do kogo mogłabym się przytulić i wogóle...Mojej mamy nie ma w domu, jest za granicą.Taki maluszek to szczęście.Miałabym dla kogo żyć.JA BARDZO CHCIAŁABYM MIEĆ DZIDZIUSIA!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monika87 Gość
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 2:54 pm Temat postu: |
|
|
a mi się spóźnia 3 dni, chociaż zawsze mam regularny. nie uprawiałam sexu, ale na rękach tez podobno można przenieść(chociaż on chyba nie miał wytrysku), więc mam troche stresu, ale poza tym byłam chora i brałam lekarstwa, a za miesiąc matura, więc i z tego powodu stres...mam nadzieję, że dostane okres za pare dni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 9:33 pm Temat postu: |
|
|
wedlug mnie okres wam sie spoznia bo jest zmiana klimatu ,mojej dziewczynie etz sie spoznil ale tylko o 1 dzien wiec nie matrwcie sie , a mam takie pytanie gdy dziewczyna wie mniejw iecej kiedy ma dni plodne i mniejw iecej regularna miesiaczke to stosunek kilka dni przed spodziewana miesiaczka jest bezpieczyny ? no bo aj ze swoja kobieta mniej wiecej wiemykiedy sa dni plodne a kiedy nie ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
problemakyczka Gość
|
Wysłany: Wto Kwi 04, 2006 10:50 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam taki problem, otóż ostatni okres miałam 14 lutego, który spóźnił mi ise ponad 2 tygodnie. Teraz już spóźnia mi sie 20 dzien. Zrobiłam dzisiaj test i wyszedl negatywnie. O co chodzi?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 3:22 pm Temat postu: |
|
|
Jak najszybciej wybierz się do ginekologa.To fachowiec,będzie wiedział co jest przyczyną opóźniania się miesiączki Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiki
|
Wysłany: Pią Kwi 07, 2006 8:46 am Temat postu: |
|
|
witam, to znowu ja! mam problem, bo skonczylam brac te tabletki ( nazwa wymieniona jest wyzej ) no i nadal nie mam okresu, pani ginekolog mowila ze dwa dni po odstawienu tabl. powinnam dostac okres, dzis jest czwarty dzien, a ja nadal nie mam miesiaczki :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|