Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniający się okres-temat specjalnie do tego przeznaczony

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 72, 73, 74  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kiki

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 27, 2006 9:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szkoda ze jeszcze nikt nie odpowiedzial namoje pytanko ostatne, moze ktos napisze cos, co podniesie mnie na duchu i bede mogla isc do ginekologa spokojniejsza, pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Mar 28, 2006 6:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mi okres spóźniał sie 16 dni, w między czasie zrobiłam 2 testy ale nie byłam w ciąży jak sie okrazało. Mam jakis problem z hormonami.
Ostatni okres miałam 16 lutego więcten co teraz powinien być spóźnia mi sie już 13 dni.
Ale w ciąży nie jestem
Powrót do góry
kiki

PostWysłany: Sro Mar 29, 2006 11:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, dzis bylam u ginekologa, nie jestem w ciazy, musze zazywac tabletki ORGAMETRIL, czy ktos moze sie oreintuje ile one kosztuja?
Powrót do góry
malwina17
Gość

PostWysłany: Sro Mar 29, 2006 3:00 pm    Temat postu: spozniajaca sie miesiaczka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o ja mam takie sam problem...zyje od kiku dni z tego powodu w wilekim stresie:]wiec mam chlopaka nie uprawiamy jeszcze ze soab sexu uprawiamy tylk peeting i sex oralny-nigdy nie doszlo do wytrysku w poblizu moich narzadow placiowych ale spoznia mi sie okres i nie wiem dlaczego nie mam jeszce regularnego ale nie spoznial mi sie nigdy az tak bardzi zawsze 1 2 dni a dzisaj to juz 4:]nie wiem co moze byc prztczyna???porsze odpiszcie na mo adres [zakaz linkowania na forum]
Powrót do góry
patii_15lat
Gość

PostWysłany: Sro Mar 29, 2006 3:49 pm    Temat postu: Chce ciąży!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bardzo chciałabym zajść w ciążę...Mam 15 lat.pragnę takiego maluszka,żeby było tylko moje,żeby mnie kochało nad życie...Ja nie mam nikogo,do kogo mogłabym się przytulić i wogóle...Mojej mamy nie ma w domu, jest za granicą.Taki maluszek to szczęście.Miałabym dla kogo żyć.JA BARDZO CHCIAŁABYM MIEĆ DZIDZIUSIA!!!!!
Powrót do góry
monika87
Gość

PostWysłany: Pon Kwi 03, 2006 2:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mi się spóźnia 3 dni, chociaż zawsze mam regularny. nie uprawiałam sexu, ale na rękach tez podobno można przenieść(chociaż on chyba nie miał wytrysku), więc mam troche stresu, ale poza tym byłam chora i brałam lekarstwa, a za miesiąc matura, więc i z tego powodu stres...mam nadzieję, że dostane okres za pare dni
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Kwi 03, 2006 9:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wedlug mnie okres wam sie spoznia bo jest zmiana klimatu ,mojej dziewczynie etz sie spoznil ale tylko o 1 dzien Smile wiec nie matrwcie sie , a mam takie pytanie gdy dziewczyna wie mniejw iecej kiedy ma dni plodne i mniejw iecej regularna miesiaczke to stosunek kilka dni przed spodziewana miesiaczka jest bezpieczyny ? no bo aj ze swoja kobieta mniej wiecej wiemykiedy sa dni plodne a kiedy nie ! Smile
Powrót do góry
problemakyczka
Gość

PostWysłany: Wto Kwi 04, 2006 10:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam taki problem, otóż ostatni okres miałam 14 lutego, który spóźnił mi ise ponad 2 tygodnie. Teraz już spóźnia mi sie 20 dzien. Zrobiłam dzisiaj test i wyszedl negatywnie. O co chodzi??
Powrót do góry
Netka

PostWysłany: Sro Kwi 05, 2006 3:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak najszybciej wybierz się do ginekologa.To fachowiec,będzie wiedział co jest przyczyną opóźniania się miesiączki Very Happy Pozdrawiam
Powrót do góry
kiki

PostWysłany: Pią Kwi 07, 2006 8:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, to znowu ja! mam problem, bo skonczylam brac te tabletki ( nazwa wymieniona jest wyzej ) no i nadal nie mam okresu, pani ginekolog mowila ze dwa dni po odstawienu tabl. powinnam dostac okres, dzis jest czwarty dzien, a ja nadal nie mam miesiaczki :/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 72, 73, 74  Następny
Strona 5 z 74