Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniający się okres-temat specjalnie do tego przeznaczony

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 72, 73, 74  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Kwi 05, 2008 12:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kawa, drugie pytanie jest zadane w złym dziale, ale musisz czekać z tabletkami do 1dc. jakbyś wzięła teraz to i tak przez całe opakowanie zabezpieczenie nie byłoby pewne i musielibyście się kochać z dodatkowym, co zupełnie nie ma sensu.
fykka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Kwi 06, 2008 11:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy od masturbacji moze mi sie okres pochrzanic tzn spozniac?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 9:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nic mi o tym nie wiadomo.
aha i prosze o zachowanie kultury na forum Smile Wink

Powrót do góry
visenna44

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 12:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam

Pisalam juz wczesniej pare razy zawsze w tej samej sprawie ;/ sytuacja wyglada tak: wspolzylam z chlopakiem, zabezpieczalismy sie prezerwatywa i on zanim skonczyl wyciagal czlonka ze mnie i robil to na zewnatrz. Po stosunku zawsze sprawdzal czy gumka jest cala poprzez nadmuchanie do niej powietrza. Tak bylo w listopadze i styczniu- a okres spoznil mi sie 16- 18 dni i tak samo jest teraz- spoznia sie tydzien. W lutym dostalam normalnie- cykl trwal 32 dni, ale wtedy sie nie denerwowalam w ogole bo nie wspolzylismy.
Jak wczesniej okres sie spoznial robilam test i zawsze wychodzily negatywne. Teraz nie wiem co robic- czy czekac na okres czy robic test, poradzcie mi prosze. Moj chlopak zapewnia mnie ze wszystko bylo w porzadku, ale ja tyle sie naczytalam o jakis porach w prezerwatywach i przenikajacych przez nie plemnikach ze sama nie wiem co juz myslec ;/
i od jakiegos czasu pobolewa mnie w dole brzucha i piersi.
Aha, i jak mialam poprzednio okres, kochalismy sie raz, potem on sie wymyl i po jakiejs godzinie wszedl we mnie na chwile bez gumki a potem juz z. Okres trwal tydzien, a kochalismy sie trzeciego dnia. Czy taka sytuacja jest niebezpieczna??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 1:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

visenna44 nie ma powodu do niepokoju Smile. uwazaliscie za kazdym razem, gumka nie pekła wiec nie ma mozliwosci przenikniecia plemnikow Smile. to chyba logiczne ? Smile. przed nast. stosunkiem chłopak umył sie wiec na 100% było "czysto" Smile.
okres spoznia sie byc moze z nerwow? pisałas ze roznie sie pojawial. tak bedzie i tym razem. czekaj cierpliwie,albo zrob tescik. tylko minimum po 12 dniach od stosunku Wink pozdrofka Cool

Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 8:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostatni okres miałam 17 lutego, do tej pory zrobiłam już 4 testy i wszystkie negatywne... Objawy jak przy ciąży w pierwszym trymestrze, wstręt do niektórych pokarmów, zapachów, nadwrażliwość sutków, napęczniały brzuch, skurcze w podbrzuszu, niechęć do seksu, napady mdłości...przez ostatnie pół roku cykle miały od 30 do 33 dni a dziś jest już 51 ! Jak myślicie? Jaka przyczyna?
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 11:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o kurde Neutral... TY to sie masz...mowilas ze masz problemy hormonalne..ja stawiam na to. bo gdyby to była ciaza to test by wykrył. a robilas bhcg? Drapaka wybierz sie do gina...za dlugo juz nie masz @, trzeba ja wywołac.. Rolling Eyes

Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 1:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzisiaj mam wizyte na 17.40... jednak mówie, z hormonami wszystko było ok prawie cały rok... nie było nic co mogłoby spowodować opóźnienie tylko ciąża. Dodam, że moja mama jak była w ciąży z moim bratem, hormony z krwi miała normalne nie wskazujące na ciąże, a usg pokazało że jest w ciąży... więc może tak jest i w moim przypadku. Poza tym czytałam w necie wypowiedzi dziewczyn, które nawet w 10tc robiły testy i negatywne wychodziły.
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 3:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ojej Drapaka to rzeczywicie nie masz dlugo ciotki..51 dni cykl Rolling Eyes ale watpie czy to wina hormonow. Dobrze ze idziesz dzis do gina - on Ci wszystko dokladnie powie i zbada. Powodzenia i skrobnij co sie dowiedzialas. A gdyby to byla ciaza to cieszylabys sie? czy ne planujesz teraz malenstwa..
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 4:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie planuje, ale bardzo bym się cieszyła:}:}:}:}:} a za to bardzo mnie mnie zdenerwowało gdyby to było coś z hormonami...;/ jeszcze 1,5h normalnie rozniesie mnie z nerwów....
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 72, 73, 74  Następny
Strona 56 z 74