Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniający się okres-temat specjalnie do tego przeznaczony

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 72, 73, 74  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 7:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to napisz koniecznie co gin powiedział Smile czyzbym została ciocia ? Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 9:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powiedziała, że na usg kompletnie nic nie widzi i nie tyle nie widzi ciąży ile wogóle nic nie widzi, stwierdziła że mam za mały pęcherz, no i dała mi skierowanie na bHCG i po tem na usg transvaginalne... więc dalej nic nie wiem.
A mój mężczyzna normalnie wariuje, zachowuje się tak jakby już miał 100000% pewność że będzie dzidziuś. Aż go nie poznaje.
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Kwi 10, 2008 11:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie jestem w ciąży, wynik bHCG poniżej 1
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Kwi 10, 2008 4:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ooo...widzisz.. a dali cos na wywołanie okresu?? Rolling Eyes

Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Kwi 10, 2008 4:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odebralam wyniki usg dopochwowego, mam torbiel 26mm ..............
wizyta u gina dopiero 17 kwietnia i to prywatnie, normalnie ciężko jest teraz dostać się do specjalisty w warszawie...
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Kwi 10, 2008 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj Sad przykro mi Drapaka.. 3 maj sie i mam nadzieje ze szybko Ci zniknie ten torbiel! Fuj jakis potwor Rolling Eyes a boli Cie cos> procz tego ze nie masz @..
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Kwi 10, 2008 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ładnieeee Shocked własnie boli Cie? nie przypuszczałas pewnie ze mozesz "nosic" takie świnstwo... :/ Sad Bleee i to hamuje okres? nie wiedzialam.

Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Kwi 11, 2008 8:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no czuje czasem, ale dopiero 17 mam wizyte u lekarza, napewno trzeba będzie wywołac okres, ale mam nadzieję że uniknę operacyjnego usówania torbieli...
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Kwi 11, 2008 12:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurcze.... faktycznie dlugo musisz czekac z wizyta... mozliwe ze beda leczyc to hormonalnie... a wlasnie glownym objawem torbiela jest zatrzymanie okresu, ze tez o tym nie pomyslalam Rolling Eyes ... trzymaj sie :*
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Kwi 11, 2008 3:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tez nie wiedzialam o tym.. duzo sil i mniej bolu zycze Drapaka :*
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 72, 73, 74  Następny
Strona 57 z 74