Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniający się okres-temat specjalnie do tego przeznaczony

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 72, 73, 74  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 13, 2008 9:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiel par kocha się do końca i niejest to nie higieniczne a tymbardziej nie zdrowe... Jeśli poprostu będziesz odczuwać dyskomfort to po stosunku idz się obmyj i tyle. No i nie jestem pewna bo tabletek połki co nie biore ale chyba przez pierwszy miesiąc lepiej jest stosować dodatkowe zabezpieczenie. No i tak poza tym to temat o spóźnionym okresie jest zły powinnaś to umieścić w antykoncepcji
jajko

PostWysłany: Wto Maj 13, 2008 10:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakoś tak z przyzwyczajenia napisałam tu Razz a co do skuteczności tabletek, to już od 1 tabletki działają więc zabezpieczenie inne jest niepotrzebne, chyba że nie wzięło się tabletki 1 dnia cyklu, a ja tak zrobiłam więc martwić się nie muszę.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kasia49

PostWysłany: Wto Maj 13, 2008 1:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny miesiączke mniałam 12.04.08 do 15.04.08 a kochaliśmy sie z moim chłopakiem co drugi dzień przez tydzień coś strasznie bolały mnie sutki i mniały aureolke do okoła nich poprostu nie mogłam się dotknąć.29 robiłam test wyszedł negatywnie wogule to pierwszy raz widziałam taki dziwny test kupiłam go w Angli bo tam mieszkam dziś sutki już tak mnie nie bolą jak wtedy choć troche jeszcze tak miesiączke mniałam mnieć w czoraj ale jeszcze nie mam czasami delikatnie zaboli mnie jak na okres ale to tylko lekko i chwilowo za to jak siedze to strasznie na krzyżak albo normalnie to cały czas drętwieje mi stopa iczuje w niej mrowienie.
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Maj 13, 2008 4:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasia49 nie napisalas czy stosunek byl z zabezpieczeniem i czy wytrysk byl w srdoku czy tez nie? Smile napisalas tylko ze kochalas sie co drugi dzien..

P.S. 1dzien spoznienia to nie tragedia jeszcze ;]

jajko wedlug mnie miesiac trzeba sie ejszcze dodatkowo zabezpieczac. Podczas brania kazdych tabletek anty. a co do dyskomfortu to tak jak radzi KInia mozna sie zaraz po stosunku umyc Smile
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 2:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No a zabewzpieczaliśice się? I po jakim czasie od domiemanego zapłodnienia zrobiłaś test?
kasia49

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 4:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie niezabespieczaliśmy sie wogule bo chcemy dzidziusia test zrobiłam po 5 dniach
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 8:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test po pięciu dnaich od stosunku tak? No to wtedy test może być nie wiarygodny. Skoro chcesz dzidziusia to poczekaj jeszcze troche na @ a jak nie dostaniesz to pewnie będziesz miała małego dzidzionka. No i powtórz test teraz powinien być wiarygodny bo będzie już po dłuższym czasie
kasia49

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za odpowiedz test chyba zrobie jutro
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Maj 15, 2008 9:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja dodam ze najwczesniej test robisz po 12 dniach od stosunku! wczesniej pokaze nieprawde. wiec musisz byc cierpliwa i czekac Cool powodzenia

Powrót do góry
kasia49

PostWysłany: Pią Maj 16, 2008 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki.boje sie teraz zrobić test bo staramy sie już długo i boje sie że wyjdzie wynik negatywny.Od dnia kiedy powinnam mnieć miesiączke czasmi pare razy dziennie przez chwilke boli mnie brzuch.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 72, 73, 74  Następny
Strona 61 z 74