Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 9:13 am Temat postu: |
|
|
Wiel par kocha się do końca i niejest to nie higieniczne a tymbardziej nie zdrowe... Jeśli poprostu będziesz odczuwać dyskomfort to po stosunku idz się obmyj i tyle. No i nie jestem pewna bo tabletek połki co nie biore ale chyba przez pierwszy miesiąc lepiej jest stosować dodatkowe zabezpieczenie. No i tak poza tym to temat o spóźnionym okresie jest zły powinnaś to umieścić w antykoncepcji _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jajko
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 10:18 am Temat postu: |
|
|
Jakoś tak z przyzwyczajenia napisałam tu a co do skuteczności tabletek, to już od 1 tabletki działają więc zabezpieczenie inne jest niepotrzebne, chyba że nie wzięło się tabletki 1 dnia cyklu, a ja tak zrobiłam więc martwić się nie muszę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia49
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 1:18 pm Temat postu: |
|
|
hej dziewczyny miesiączke mniałam 12.04.08 do 15.04.08 a kochaliśmy sie z moim chłopakiem co drugi dzień przez tydzień coś strasznie bolały mnie sutki i mniały aureolke do okoła nich poprostu nie mogłam się dotknąć.29 robiłam test wyszedł negatywnie wogule to pierwszy raz widziałam taki dziwny test kupiłam go w Angli bo tam mieszkam dziś sutki już tak mnie nie bolą jak wtedy choć troche jeszcze tak miesiączke mniałam mnieć w czoraj ale jeszcze nie mam czasami delikatnie zaboli mnie jak na okres ale to tylko lekko i chwilowo za to jak siedze to strasznie na krzyżak albo normalnie to cały czas drętwieje mi stopa iczuje w niej mrowienie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 4:26 pm Temat postu: |
|
|
kasia49 nie napisalas czy stosunek byl z zabezpieczeniem i czy wytrysk byl w srdoku czy tez nie? napisalas tylko ze kochalas sie co drugi dzien..
P.S. 1dzien spoznienia to nie tragedia jeszcze ;]
jajko wedlug mnie miesiac trzeba sie ejszcze dodatkowo zabezpieczac. Podczas brania kazdych tabletek anty. a co do dyskomfortu to tak jak radzi KInia mozna sie zaraz po stosunku umyc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 2:07 pm Temat postu: |
|
|
No a zabewzpieczaliśice się? I po jakim czasie od domiemanego zapłodnienia zrobiłaś test? _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia49
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 4:54 pm Temat postu: |
|
|
nie niezabespieczaliśmy sie wogule bo chcemy dzidziusia test zrobiłam po 5 dniach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 8:36 pm Temat postu: |
|
|
Test po pięciu dnaich od stosunku tak? No to wtedy test może być nie wiarygodny. Skoro chcesz dzidziusia to poczekaj jeszcze troche na @ a jak nie dostaniesz to pewnie będziesz miała małego dzidzionka. No i powtórz test teraz powinien być wiarygodny bo będzie już po dłuższym czasie _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia49
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 9:42 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki za odpowiedz test chyba zrobie jutro |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 9:44 pm Temat postu: |
|
|
ja dodam ze najwczesniej test robisz po 12 dniach od stosunku! wczesniej pokaze nieprawde. wiec musisz byc cierpliwa i czekac powodzenia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia49
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 3:50 pm Temat postu: |
|
|
dzięki.boje sie teraz zrobić test bo staramy sie już długo i boje sie że wyjdzie wynik negatywny.Od dnia kiedy powinnam mnieć miesiączke czasmi pare razy dziennie przez chwilke boli mnie brzuch. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|