Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasia49
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 11:49 am Temat postu: |
|
|
Dziewczyny udało sie jestem najszczęśliwszą osobą na swiecie jeszcze nie moge w to uwierzyć tak sie bałam zrobić ten test w myślach sie modliłam a gdy spojżałam wyszło 'CIĄŻA' poniewasz to Angielski test bo tam mieszkam.Z moich oblicze to trzeci tydzięń jeśli chodzi o objawy to boli mnie brzuch pare razy dziennie po minutce no i piersi są takie ciężke a tak po za tym to nic.Pozdrawiam i życze żeby starającym o dzidzie też sie udało |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 12:48 pm Temat postu: |
|
|
kasia gratki dbaj o siebie i fasolke _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
blondyna1790
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 3:35 pm Temat postu: |
|
|
ale fajnie bedziesz miala bobo heheheh gratulacje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
justina1983
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 5:54 pm Temat postu: |
|
|
3 dni przed okresem i 3 dni po sa dniami nieplodnymi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia49
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 6:09 pm Temat postu: |
|
|
dzieki bardzo bende dbała o bobaska tylko martwią mnie bule brzucha |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 6:55 pm Temat postu: |
|
|
to normalne - rozrasta sie macica i stad bole. jednak jesli zauwazysz krwawienia to marsz do lekarza! natychmiast! 1wszy trymestr jest najtrudniejszy. jesli go "przejdziesz" bez powikłan to bedzie wszystko ok _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
magda m
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 8:06 am Temat postu: odpowiedz |
|
|
Pomożcie, okres spóźnia mi sie 7 dni, zrobiłam test ciążowy, i niestety - negatywny. Podbrzusze mnie boli, a okresu jak nie mam, tak nie mam.
Co to może być?
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 9:13 am Temat postu: |
|
|
magda test robisz po 12,14 dniach od stosunku. nigdy wczesniej ! no chyba ze bhcg wtedy ok. cykle masz regularne? doszlo do wytrysku w srodku? troche mało info. podałas _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
rafal89
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 5:02 pm Temat postu: |
|
|
Wczesniej opisalem moj przypadek i musze wam powiedziec ze juz wszystko ok, mojej dziewczynie spoznil sie okres 8 dni okazalo sie ze to poprostu ze stresu (egzaminy itp) a wmawianie sobie ze to ciaza dodatkowo opoznilo okres, przyznam sie szczerze ze sam spanikowalem bo w takiej sytuacji nie mysli sie pozytywnie, dzieki wam za odpowiedzi napewno mnie wtedy uspokoiły, mieliscie racje, dzieki i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
albert1
|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 12:36 pm Temat postu: Obawy |
|
|
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Zwracam się do Was z prośbą o jakąś radę. Otóż nie będę pewnie oryginalny jeśli napisze, że mojej dziewczynie spóźnia się okres Sad ale zacznę od początku, żeby wszytko było jasne. Kilka dni przed przewidywanym okresem(wg. niej) "bawiliśmy się" trochę razem, a dokładniej małe pieszczoty, trochę seksu oralnego, ale oczywiście bardzo uważaliśmy jak zawsze zresztą. Najpierw ja pieściłem ją a dopiero potem ona mnie, myliśmy ręce itd. Nawet mówiąc tak dokładnie i obrazowo nie wkładałem jej TAM paluszków głęboko. Jednak w dzień mającej nadejść miesiączki nic. Ona stwierdziła, po obserwacji jakiegoś śluzu(nie wiem nie znam się na tym), że dni płodne jej się przesunęły chyba jakoś o 5 dni i może dlatego okresu jeszcze nie ma. Ale teraz okres spóźnia się już 7 dni a ona mówi, że nic nie czuje. Żadnych bólów itd. Czasem jedynie trochę pobolewa ją pierś ale to też niezmiernie rzadko. Tak więc ciążę raczej wykluczam bo chyba nie było takiej możliwości, ale czy to możliwe, że jeśli dni płodne, jak ona mówi, przesunęły się to i okres też przyjdzie jakoś później? Sam nie wiem co o tym myśleć a nie mam tak dużej wiedzy na ten temat.
Dodam też, że jakoś rok temu o tej samej porze mniej więcej, też sporo spóźnił jej się okres. Chyba nawet 6 dni. Czy to może więc mieć jakiś związek z pogodą albo coś? Wiem, że może trochę zagmatwałem swój post ale bardzo proszę o jakąś odpowiedź. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|