Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniający się okres-temat specjalnie do tego przeznaczony

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 72, 73, 74  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
czarnula9112

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 17, 2009 1:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hejka mam powazny problem niewiem co mam robic Sad okres spuznia mi sie juz 2 tygodnie osatni raz wspolzylam z moim chlopakiem 6stycznia,niemam zadnych bolesci piersi oraz brzucha musze dodac ze nie jestem w stresie nic nie przezywam ostatnimi razy,czy ktokolwiek moze mi jakos doradzic co jest ze juz 2 tyg spoznia mi sie okres?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Lut 17, 2009 1:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrób test. Jeśli wyjdzie negatywny idź do ginekologa bo może trzeba go będzie wywołać.
czarnula9112

PostWysłany: Wto Lut 17, 2009 1:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz robilam test i nie jestem w ciazy

Dodano po 1 minutach:

u ginekologa bylam po ostatnim okresie bo chcialam tabletki anty,wiec przed przepisaniem tabletek moj lekarz zrobil badania i nie jestem w ciazy,nierozumiem co jest
Powrót do góry
Morfinka

PostWysłany: Wto Lut 17, 2009 8:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam takie pytanie... Mam 17 lat i mialam nieregularny okres. Pozniej mialam przeprowadzone badania hormonalne i wykazalo mi zawyzony poziom prolaktyny. Przez pol roku przyjmowalam tabletki, ostatnio mialam je odstawic. Od razu dostalam miesiaczke i teraz cykl powinien byc chyba regularny. Po miesiaczce uprawialam seks z moim chlopakiem (uzywalismy prezerwatyw). Raz prezerwatywa pekla kiedy juz byl we mnie, ale nie doszlo do wytrysku... Po ok. 1,5 tygodnia dostalam 3dniowe plamienie, a teraz, kiedy powinnam miec okres to go nie mam. Mam oczywiscie objawy takie jakie zawsze miewalam przed miesiaczka (nasila sie tradzik, pojawia sie biala wydzielina, czuje lekko zwiekszony popęd seksualny, czasem bola mnie jajniki) ale jest tez kilka objawow typowych dla ciazy (nerwowosc, sennosc itp..).. I teraz zastanawiam sie, czy wieksza mozliwoscia opoznionej miesiaczki jest ciaza czy tez nadmierny stres? Jakies 2 tygodnie temu rozstalam sie z tym chlopakiem, bardzo to przezylam, jednoczesnie zdecydowalam sie na zmiane profilu w szkole co wiazalo sie z przejsciem do innej klasy i nadrabianiem zaległości... Prosze o pomoc i pozdrawiam!!!!
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Wto Lut 17, 2009 8:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to zalezy, czy mialas dni plodne czy nie.
ale skoro nie doszlo do wytrysku to nie powinnas sie denerwowac.

PostWysłany: Wto Lut 17, 2009 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Właśnie nie wiem czy to byly dni plodne... Teraz juz zglupialam bo jak znowu mam nieregularnie to ciezko okreslic :/
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lut 17, 2009 8:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to zrob dla pewnosci test ciazowy, ale raczej nie powinnas byc w ciazy.

PostWysłany: Wto Lut 17, 2009 9:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam podobny problem. Moja dziewczyna powinna mieć okres juz 3 dni temu... 2 dni temu robiła test ciążowy, który wykazał że nie jest w ciąży! Nie ma żadnych powikłań które kojarzą się z ciążą wiec co może być nie tak ? Czy ona może być w ciąży ? Dodaje że gdy sie kochamy zawsze mamy prezerwatywy ze środkiem plemnikobójczym ! która nigdy nie pekła ani nie spadła prosze o szybką odp.!
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lut 17, 2009 9:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to nie masz sie o co martwic, moze po prostu stresowala sie czyms ostatnio? na zaburzenia cyklu wplywa mnostwo rzeczy i nie koniecznie musi to byc ciaza.

PostWysłany: Sro Lut 18, 2009 9:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko dziwne jest to że od kąd zaczeliśmy się kochać jej okres zaczął się spoźniać na początku 2 dni a teraz już 4 i właśnie to mnie niepokoi ! Ona mówiła że wcześniej miała cały czas w te same dni tylko że była ona dziewicą i czy to ma jakiś wpływ na to ?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 72, 73, 74  Następny
Strona 64 z 74