Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 1:05 pm Temat postu: |
|
|
A więc 6 dni to jeszcze nie durzo W ciąży napewno niejest piszesz sam że uwarzaliście. No i z tego co napisałeś to wywnioskowałam że nasienie niemiało się jak dostać do środka. Dobrze ze tak uwarzacie, tak trzymać No mozliwe że okres przesunoł się od stresu albo od zmiany klimatu czy nawet od zwykłego przeziębienia a może sam z siebie poprostu może się odchudzała. jest wiele przyczyn ale tak jak mówisz ona zauwarzyła że miała śluz płodny dopiero później więc okres się przesunie. Dostanie go pewnie na dniach, ciąże możecie wykluczyć. Jesli okres nie przyjedzie to niech ona zgłosi się do lekarza może to coś innego. No a wogóle to ile ona ma lat? No bo może jeszcze nieregularnie miesiączkować i z tąd ta zmiana. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
albert1
|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 1:17 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki za odpowiedź Zawsze uważamy, ale wiesz jak to jest kiedy coś "nie trybi". Człowiek zaczyna się zaraz zastanawiać co i jak, że może gdzieś jednak coś itd. 6 dni to było w zeszłym roku, mniej więcej w podobnym czasie co teraz. Teraz to już 7 dni i dlatego tak się niepokoje Moja dziewczyna ma 18 lat i zazwyczaj miała regularne miesiączki, tzn. faktycznie czasem zdarzały się 2-3 dni dni spóźnienia, ale raczej nigdy więcej no cóż, chyba tak jak mówisz trzeba zaczekać. Jeszcze raz dzięki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 3:21 pm Temat postu: |
|
|
no 18 to już powinna mieć wmiare uregulowane, ale takie rzczy sie zdarzają więc sie nie denerwujcie. Napewno wszystko będzie dobrze.
Z uwagi na przekroczenie 48 stron ten dział zamykam. prosze pisac pod tym adresem--->
http://www.biomedical.pl/forum/tutaj-vp53969.html#53969
---edited by Wind_Of_Hope--- _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Soczek z malin
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 4:17 pm Temat postu: |
|
|
Pomocy ... współżyłam ze swoim chłopakiem bez zabezpieczeń , kiedy kończył mi się okres . Jakieś 2,5 tyg. po zrobiłam test i nic nie wykazał . Teraz współżyliśmy dzień przed okresem i go nie dostałam . Czy możliwe jest , że jestem w ciąży, a test był po prostu felerny ? czy może być to wina silnego stesu jaki przeżyłam tydzień temu ( wypadek samochodowy) ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 4:50 pm Temat postu: |
|
|
może być stres, ale szanse na ciążę również są. powtórz test _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Soczek z malin
|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 10:18 am Temat postu: |
|
|
Powtórzyłam , negatywny . Możliwe jest , że jestem w ciąży , a nie wzrósł mi poziom hCG w związku z czym test jej nie wykrywa ? Jak wczesną ciąże jest w stanie wykryć ginekolog ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mar3
|
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 10:55 pm Temat postu: |
|
|
witam mam pare pytan. moja dziewczyna miala od jakiegos czasu problemy z regularnym okresem(stres powodowal przesuniecie) powinna dostac 3 (tak przynajmniej bylo przez ostatnie 3miecsiace) 1,5-2tyg temu bylismy na mazurach, kochalismy sie zawsze z prezerwatywa+zeby bylo bezpieczniej do wytrysku nie dochodzilo "w srodku" czy spoznienie okresu moze byc spowodowane wyjazdem? co do ciazy raczej to jest nie mozliwe. pozdraiwam i dzieki za odp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 11:48 pm Temat postu: |
|
|
soczek, gin to najwcześniej koło 6tego tygodnia ciąży. beta hcg jest wiarygodna w 100% już po 14stu dniach od stosunku, ale skoro dwa testy negatywne, to wątpię żeby to ciąża była...
mar3, prawdopodobnie spóźnia się właśnie przez wyjazd ;) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pytajacy_15201
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 8:12 pm Temat postu: |
|
|
Na początku chciałbym wszystkich serdecznie powitać. Mam problem i przejmuję się tym niezmiernie. W sierpniu kochałem się z moją partnerką, oczywiście używaliśmy prezerwatyw i przed każdym stosunkiem sprawdzaliśmy czy opakowanie w której się znajduje nie jest pęknięte. Zawsze przed szczytowaniem wyjmowałem członka z pochwy mojej partnerki i osiągałem orgazm w prezerwatywie. Moja partnerka od trzech dni nie ma okresu, a powinna mieć 27 września. Ponadto skarży się na ból brzucha. Wiem, że przechodziła ostatnio wiele stresów związanych z rodzicami. Proszę o pomoc! Czy to możliwe, że moja ukochana jest w ciaży?
EDIT: Właśnie rozmawiałem z ukochaną i zadecydowaliśmy, że poczekamy na okres do poniedziałku, jak nie przyjdzie to zaczerpniemy porady lekarskiej. Tak czy inaczej dziękuje za odpowiedź, od razu jestem spokojniejszy
Ostatnio zmieniony przez pytajacy_15201 dnia Wto Wrz 30, 2008 9:19 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 8:53 pm Temat postu: |
|
|
nie :P
miesiączka prawdopodobnie się spóźnia z innego powodu chociażby tych stresów. poza tym 3 dni jeszcze to nie jet wielkie spóźnienie a ból brzucha zwiastuje pewnie nagłe jej przyjście ;)
w ogóle zamykam ten temat, bo jest mega stary a identyczny jest podwieszony;) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|