Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniający się okres-temat specjalnie do tego przeznaczony

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 72, 73, 74  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pyskata18

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 8:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nerwami i stresem i odzywianiem sie Smile
mieli92

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 8:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nawet jesli ona miala zawsze 1 marca ? ... jak myslicie mozna wpasc przez bielizne?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Pyskata18

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

HMM NO MYSLE ZE NIE uwierz jesli ma nie regularne mzoe jej sie spuznic tez nawet tydzien a ty nie mysl odrazu o ciazy pozdrawiam
mieli92

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 8:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja sie tak strasznie boje ;( nie wiem co mam robic Sad
Powrót do góry
Pyskata18

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 8:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czekajcie na ten okres a jak nie dostanie do tygodnia to idzcie do ginekologai i powiedzice co i jak i wam wszytsko powiem albo niech idzie po tabletkina ragulacje okresu Smile
mieli92

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 8:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ktos inny ma jakies zdanie na ten temat ? ;>
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a po co ci inne zdanie?!
nie ma innego zdania, bo to niemozliwe!
2 dni to nie spoxnienie, niektorym sie ponad 3 tygodnie spoznia i potem jest ok.
chlopie jak ty tak przy dziewczynie panikujesz to ja sie nie dziwie ze ona okresu nie ma.
ciaza to jeden z wielu powodow opiznienia i to wcale nie najbardziej prawdopodobny: stres, choroba, leki, przemeczenie, zmiana klimatu, podroz itd... mozna by wymieniac i wymieniac, organizm to nie maszyna.l

PostWysłany: Pon Mar 02, 2009 10:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiec co mam robic ?
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Mar 03, 2009 12:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

--- temat zamykam bo taki sam juz istnieje ---
meli92 upominam poraz kolejny!
Powrót do góry
Nucha91

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 6:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pewnien proble. Ostatni raz współzyłam z chlopakiem dzień przed okresem. Okres był normalny,nawet bardzo obfity. W tym miesiącu nie współżyliśmy, jednak okres spóźnia mi się już 5 dni. Mam klasyczne objawy (trwają już tydzień) które poprzedały u mnie miesiączke (ból brzucha, rozdrażnienie). Czy jest możliwe abym jednak zaszła w ciąze ??

--- nie pisz takich samych postow w roznych tematach! czytaj regulamin! --- Pituszka
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 72, 73, 74  Następny
Strona 68 z 74