Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Spóźniający się okres-temat specjalnie do tego przeznaczony

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 72, 73, 74  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 6:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie.
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 10:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

taki sam temat juz istnieje tutaj : http://www.biomedical.pl/forum/10-vt10178.html?start=90
dlatego ten zamykam.
Pituszka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kate1403

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 12:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam taki problem ostatnia miesiaczke mialam 12 stycznia i do tej pory nie dostalam.Nie jestem nastolatka mam 30 lat dodam ze robilam test w zeszlym tyg.i wyszedl negatywny odczuwam czasami bol brzucha tak jak bym miala dostac miesiaczke ale problem ze nic nie leci mam juz 2 dzieci i szczerze niewiem co to moze byc do lekarza jestem zapisana ale dopiero na 1 kwietnia a w obecnej chwili prywatnie nie moge isc bo ten miesiac akurat kijowy jest.Niewiem co mam myslec dodam jeszcze ze mam troche nerwow tez bo dzieciaki czasem tez mnie wnerwia czasami.Dzis nie najlepiej sie czulam krecilo mi sie w glowie i tak jak by mnie na bok rzucalo jak bym miala wypite normalnie a nie pije alkoholu.Doradzcie mi cos.Dziekuje z gory
Powrót do góry
mjk89

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 9:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie mam okresu od 31 stycznia ...cykle mam regularne co 28 dni...mam rozstepy na piersiach glowa mnie boli unosi mi sie na widok jedzenia temperature mam 37.5 ale jak zrobilam dzis test wyszedl negatywny ;(

nie wiem teraz czy to pewne ze nie jestem w ciazy czy za wczesnie czy jak?
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 9:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kate szkoda ze nie mozesz isc do prywatnego lekarza. Bo 1 kwiecien to troche pozno..ale tak juz jest z ta nasza sluzba zdrowia. Moze najupierw powiedz czy byl jakis niezabezpieczony stosunek? i w ktorym dniu cyklu. Bo to wazne onformacje sa. wtedy latwiej bedzie nam pomoc Smile test powinien juz wykryc w tym czasie ciaze napewno.

mjk zapisalas sie do ginekologa na wizyte?
Powrót do góry
mjk89

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 9:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u ginekologa bylam w pon 9marca poweidzial ze ciazy nie widac ale moze byc za wczesnie ...teraz ide 30marca ...zapisal mi luteine 50 ktora ma wywolac krwawienie jesli nie to znaczy ze ciaza wtedy ma podtrzymac ciaze ... ale nie wiem co myslec objawy na ciaze jakby byly a ciazy brak na tescie ;/ ???Sad
Powrót do góry
Kate1403

PostWysłany: Pią Mar 13, 2009 1:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja sie nie zabezpieczam nie biore tabletek bo po ostatnich tabletkach dosyc przytylam Sad dzis robilam test znowu i wyszedl negatywny robilam jakis PRE TEST jakos tak i z rannego moczu.a co do stosunku to uprawiamy stosunek przerywany wiem ze to nie jest metoda.Poszla bym prywatnie ale w tym miesiacu raczej nie wyjdzie moj maz zaczol nowa prace wiec ciezko teraz a do mojej przychodni to juz wogole sie dostac dopiero na maj wiec musialam gdzie indziej sie zapisac. Po brzuchu czuje ze tak jak bym miala dostac ale nie leci niestety bo brzuch mnie pobolewa jeszcze sie teraz przeziebilam to pewnie jeszcze nie dostane Sad
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Mar 14, 2009 11:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pre test to dobry tes. Wiec mysle ze jesli on okazal sie negatywny to nie ma ciazy Smile ale pamietaj ze tu na forum nikt nie da Ci 100% pewnosci ze nie jestes w ciazy.. lepiej isc do ginekologa i miec pewnosc od specjalisty , powodzenia
Powrót do góry
Kate1403

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 2:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W koncu po ponad 60 dniach wczoraj dostalam miesiaczke. Ale jak sie skonczy napewno pojde na kontrole do ginka i zobaczymy co powie Smile pozdrawiam
Powrót do góry
mjk89

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 6:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mi dzis test pokazal 2 kreseczki czyli jestem w ciazy w pon ide do ginekologa na potwierdzenie Wink)))
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 72, 73, 74  Następny
Strona 69 z 74