Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 10:06 pm Temat postu: |
|
|
Mirina89 Jeżeli miał wytrysk w niej, a ona miała dni płodne to oczywiście ze szanse na ciaze sa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mirina89
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 10:16 pm Temat postu: |
|
|
mala_mi napisał: | Mirina89 Jeżeli miał wytrysk w niej, a ona miała dni płodne to oczywiście ze szanse na ciaze sa | Kurcze , w tym problem ,że dziewczyna twierdzi , iż nie przypomina sobie żeby doszło do głębszej penetracji, ponieważ nie poczuła bólu jaki towarzyszy przyważnie przy pierwszym razie...poza tym wypiła alkohol nie wiem ile ,ale wypiła.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 10:20 pm Temat postu: |
|
|
Hmm skoro nie wie ile wypiła alkoholu to sądze ze nie mało wlała w siebie...
No tak tylko biorąc pod uwage że czasem wytrysk w okolice pochwy niesie za sobą pewne ryzyko... to nawet nie trzeba głębokiej penetracji.
A wie którego dnia cyklu to miało miejsce, ilu dniowe ma cykle i czy są regularne. Jesli umiesz sie tego dowiedziec to napisz, wtedy bedzie mozna cos wiecej powiedzieć. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mirina89
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 10:29 pm Temat postu: |
|
|
mala_mi napisał: | Hmm skoro nie wie ile wypiła alkoholu to sądze ze nie mało wlała w siebie...
No tak tylko biorąc pod uwage że czasem wytrysk w okolice pochwy niesie za sobą pewne ryzyko... to nawet nie trzeba głębokiej penetracji.
A wie którego dnia cyklu to miało miejsce, ilu dniowe ma cykle i czy są regularne. Jesli umiesz sie tego dowiedziec to napisz, wtedy bedzie mozna cos wiecej powiedzieć. | No więć tak , mówi ,że ma nieregularne miesiączki oraz mówi ,że nie pamięta kiedy dostała ostatnio ehhh... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 10:33 pm Temat postu: |
|
|
No to nic mi innego nie zostaje jak poradzić aby zrobiła test ok 14 dni po stosunku ... teraz i tak juz po sprawie. Trzeba było pomyśleć i iść do lekarza po tak zwaną tabletke "po" ale ja nalezy łyknąć w ciagu 72h od stosunku, teraz już raczej na nią za póżno.
Miesiączka może spóźniać się ze stresu, ale ciąży nie można wykluczyć. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mirina89
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 10:45 pm Temat postu: |
|
|
mala_mi napisał: | No to nic mi innego nie zostaje jak poradzić aby zrobiła test ok 14 dni po stosunku ... teraz i tak juz po sprawie. Trzeba było pomyśleć i iść do lekarza po tak zwaną tabletke "po" ale ja nalezy łyknąć w ciagu 72h od stosunku, teraz już raczej na nią za póżno.
Miesiączka może spóźniać się ze stresu, ale ciąży nie można wykluczyć. | Kurcze...a Ona teraz jest jednym kłębkiem nerwów...jak to sie mówi "najpierw broi a potem boi" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 11:04 pm Temat postu: |
|
|
No niestety, jedyne "pocieszenie" to takie ze okres moze spozniac jej sie przez stres. Moze i tak jest w tym przypadku. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mirina89
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 11:09 pm Temat postu: |
|
|
mala_mi napisał: | No niestety, jedyne "pocieszenie" to takie ze okres moze spozniac jej sie przez stres. Moze i tak jest w tym przypadku. | Noo tez prawda, ale czytałam gdzieś na którejś stronie forum już nie pamietam strony ,ale dziewica tez może zajść w ciąże bo w błonie dziewiczej są jakies otworki czy cos takiego...więc dziewica tez jest na to narażona czy to prawda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
odzi20
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 1:18 am Temat postu: |
|
|
kochalam sie z chlopakiem 2 stycznia..........troche to obrzydliwee ale podczas okresu(ogolnie 3 dzien miesiaczki)nie zabezpieczalismy sie w ogole i niestetty nie wyszedl w pore......nooooo i na ogol mialam regolarne cykle 28-29 dni obecnie spoznia mi sie juz ponad ponad tydz,nie wiem czy panikowac czy nie... robilam test wyszedl negatywnie. na razie nie czuje zeby zblirzal mi sie okres......powiedzcie czy moge byc w ciazy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 1:33 am Temat postu: |
|
|
Zależy ile trwał u Ciebie najdłuższy i najkrótszy cykl w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Wtedy będzie można wyliczyć dni płodne i powiedzieć coś więcej. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|