Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 12:30 am Temat postu: |
|
|
tylko kilka osob wypowiedzialo sie na ten temat. Nie przesadzajmy ze ma takie powodzenie ... duzo wiecej osob uczestniczacych w forum i sie nie wypowiedzialy na ten temat ... co moze oznaczac ze one nie lubia w ten sposob lub ze nie maja zdania na ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 11:44 am Temat postu: |
|
|
Ma powodzenie Tylko, że każdy się wstydzi wypowiadać na ten temat, bo to ciągle jest temat tabu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
blondyna1790
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 7:27 pm Temat postu: |
|
|
a ja wlasnie dzisiaj przezylam stosunek analny, troche bolalo, ale jest ok:)) hehehe, wole standardowy, aczkolwiek analny jest bezpieczniejszy gdyz nie mozna zajasc w ciaze:( pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 7:45 pm Temat postu: |
|
|
No racja dużo osób się wstydzi tak samo jak orala też. No jak ja bym miała za sobą analny to pewnie też bym cos powiedziała ale niemam. I wsumie ciekawi mnie czy to tylko facet ma przyjemność czy kobieta też? _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 5:04 am Temat postu: |
|
|
Obie osoby czerpią przyjemność - dlaczego tylko facet ?
No chyba, że którejś z nich ten rodzaj stosunku się nie podoba. Musiałabyś spróbować |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 11:56 am Temat postu: |
|
|
kinia obie osoby go czerpią, ale wiadomo muszą tego chcieć, wystarczy się przełamać _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiri
|
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 10:36 am Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o sex analny, to myśle, że jeżeli się wie jak sie powinno do tego zabrać to daje to taką samą przyjemność obu stronom. Ja mialam kilkach nie udanych prób, ale w koncu się udało i za kazdym nastepnym razem było coraz lepiej. Na rozluźnienie dla kobiety polecam masaż, i drobne pieszczoty z użyciem żelu np. durex (można go kupić w drogeriach typu rossman, natura itp.) Po paru minutach pieszczot paluszkiem wszysto powinno się rozluźnić i uczucie bólu nie powinno się pojawić, a jeśli nawet to nie bedzie silne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bakus
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 1:44 pm Temat postu: |
|
|
czy jak chłopak włozył mi członka do (dupy) czy moge wtedy zajsc w ciąze odpiszcei bo stasznie sie boje
kultura na forum zobowiązuje. przeczytaj posty to sie dowiesz. ile razy mozna to samo pisac?!! wogole post nie jest napisany tu gdzie powinien. czytaj regulamin!!!! ostrzegam po praz 1wszy. ---edited by Wind_Of_Hope---
post przeniosłam w odp. miejsce.
swoja droga - jesli w tyłku masz macice to mozesz zajsc w ciaze... ---edited by Wind_Of_Hope---
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
smerfu
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 3:31 pm Temat postu: |
|
|
Tak, i jest pewne że będziesz miała 5-cio raczki. Ponoć dzieci do 15 roku nie mogą uprawiać seksu. Zanim coś zrobisz to przemyśl to kilka razy i pochłoń trochę wiedzy teoretycznej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 9:33 pm Temat postu: |
|
|
hahahah zeby ktos tak robił jak mowisz coz polacy madrzy po szkodzie.. ale niewiedza niektorch jest przerazajaca _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|