Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek analny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Wrz 09, 2010 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaka cisza w temacie..
moze ktos zmienił zdanie i jest juz "po" tym razie ? Razz

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pią Wrz 10, 2010 11:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe nie polecam .. Razz Laughing
Zibi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Maj 23, 2011 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ktoś coś więcej doda? Cool Chyba temat tabu lub nieużywany Razz

A mam pytanie odnośnie, hm zapachu. Czy czuć jakiś inny, nieprzyjemny zapach związany wiadomo z czym? Czy o tym się nie myśli podczas upojnego seksu analnego ? Cool
Powrót do góry
kropka28

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 16, 2013 1:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Podobno dobry koń i w błocie pociągnie hahah Wink
Jestem nowa moj pierwszy post wiec witam Smile
Ja od jakiegos czasu ze swoim partnerem próbujemy analu z różnym skutkiem raz bez problemu innym razem ciężko wejść i boli wtedy przestajemy. Nawilżenie to podstawa więc bez tego ani rusz. Ale gdy juz jest wszystko ok i na początku wolne ruchy i delikatnie to po chwili robi sie bardzo przyjemnie-poważnie;) Co do wypróżniania to niestety nie jestem z tych szybkkich i częstych wiec sama mam spine czasami ale wtedy czuje czy jestem pelna raczej czy nie... moim zdaniem anal jest dla stałego zwiazku bo partnerzy sie dobrze znają, dla doświadczonych chłopcó co wiedza co nie co jak i co i dla cierpliwych bo trning czyni mistrza Wink pozdrawiam
Powrót do góry
horak87

PostWysłany: Sro Paź 09, 2013 3:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Również nie myślałem ,że takie zabawy w polskich domach są na porządku dziennym. sam bym spróbował.
Powrót do góry
uknob

PostWysłany: Pią Lip 10, 2015 3:25 pm    Temat postu: sex randki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja często uprawiam anal. bo dorabiam sobie na sex randkach online i jeśeli facet chce to dajcie mu bo wielu moich klientów chcialo własnie anal bo dziewczyna czy zona za zadne skarby nie chciały im dać..
Powrót do góry
GlenSzwedacz

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Mar 02, 2016 3:04 pm    Temat postu: Re: sex randki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uknob napisał:
ja często uprawiam anal. bo dorabiam sobie na sex randkach online i jeśeli facet chce to dajcie mu bo wielu moich klientów chcialo własnie anal bo dziewczyna czy zona za zadne skarby nie chciały im dać..

dajesz online? no sory ale tak to brzmi
Powrót do góry
Beza111

PostWysłany: Pią Kwi 01, 2016 12:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no niestety ale tak to brzmi Very Happy
Powrót do góry
urm

PostWysłany: Pią Kwi 06, 2018 2:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślę,że do seksu analnego trzeba dorosnąć. Z wiekiem cos co wczesniej wydawało nam się niemożliwe oraz nieprzyjemne staje się ciekawym zróżnicowaniem życia erotycznego. Aby oboje osób w związku cieszyło się tym rodzajem seksu polecam jednak zadbać o lepsze nawilżenie. Wiekszy poślizg to większa przyjemność. W zasadzie każdy żel intymny się sprawdzi, ale polecam zainwestować w żel, który jest przeznaczony specjalnie dla takich rozrywek.
Polecam na przykład Be Lover
miklepacz

PostWysłany: Czw Kwi 12, 2018 10:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak się stosuje ten żel? Smarujesz nim z zewnątrz czy w środku????
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Następny
Strona 12 z 13