Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek analny

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 11:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to i ja się wypowiem, bo trzeba "ratować" takich polskich "ptaszków". nie można zajść w ciążę przez włożenie członka do pupy i to jest pełna odpowiedź Smile

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lip 09, 2008 12:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niestety tego typu pytania świadczą tylko o tym jak słabo jest wbrew pozorom uświadomione nasze społeczeństwo Cool
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
darek*****

PostWysłany: Nie Lip 13, 2008 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy warto się zabezpieczać podczas stosunku analnego z przypadkowo poznaną dziewczyną
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Lip 13, 2008 9:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nawet trzeba. nie ze względu na ryzyko ciąży ale ryzyko chorób, wirusów, bakterii
Kotka_Psotka
Zbanowany

PostWysłany: Pon Lip 14, 2008 3:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

blondyna1790 napisał:
a ja wlasnie dzisiaj przezylam stosunek analny, troche bolalo, ale jest ok:)) hehehe, wole standardowy, aczkolwiek analny jest bezpieczniejszy gdyz nie mozna zajasc w ciaze:( pozdrawiam

Stosunek analny nie jest taki bezpieczny, ponieważ ścianka dzieląca pochwę a odbyt jest bardzo cienka. W odbycie nie jest ona przystosowana do... penetracji, w wyniku czego może ona się przerwać. Ścianka od pochwy jest bardziej elastyczna co pozwala, na szybkie i mocne pchnięcia partnera. W seksie analnym trzeba uważać. Przyjemność odczuwa facet czy kobieta? Oczywiście Kobieta odczuwa przyjemność a facet? Pochwę a odbyt różni to, że hm... w odbycie są silniejsze zwieracze Smile partner odczuwa intensywniejsze doznania niż w pochwie. Oczywiście nie mówię, ze facet woli anal od zwykłego sexu. Każdy lubi co innego. Oczywiście trzeba pamiętać o prezerwatywie jeśli chodzi o anal-nawet gdy mamy stałego partnera. Dlaczego? Prosty przykład: pomyślmy dlaczego jak mamy bobasa dziewczynkę jak zrobi "kupkę" (Smile ) czemu podcieramy ją od pochwy do odbytu a nie od odbytu w stronę pochwy? Trzeba pamiętać o higienie nie tylko dla swojego dobra (członek który przed chwilą "był" w odbycie zostaje wkładany w pochwę czy (o kurde!) do buzi) ale także o higienie swojego faceta. On tez ma cewkę moczową (wow?) do której mogą dostać się bakterie. Jeśli odbyt będzie "zdejmować" prezerwatywę z członka lepiej zrezygnować z seksu analnego.

Coś ze swojego doświadczenia. Mam podobnie do jednej z dziewczyn po seksie analanym mam wrażenie że muszę do łazienki. Myślę, że gdy penis jest w środku organizm odbiera to jako staranie wypróżnienia się. Myślę też że jest to w takim razie szkodliwe, bo jeśli mam sie jeszcze do tego przyzwyczaić, to jeśli już sie przyzwyczaję, kiedy będzie chciało mi sie naprawdę wypróżnić- mogę tego nie czuć. Być może w ten sposób uszkadzamy nerwy znajdujące się w odbycie. Podobnie do pęcherza. Najlepiej robić siku jak tylko to poczujemy, ponieważ trzymając mocz, osłabiamy nerwy które znajdują sie w pęcherzu, które informują nas o tym że musimy siusiu. Długie trzymanie moczu- jest jednym z czynników- ze na starość może skończyć się po prostu popuszczaniem. Być może w seksie analnym jest podobnie.

Osobiście uważam to za coś przyjemnego, ale nie do końca bezpiecznego dla naszego zdrowia.
Powrót do góry
Wiedziemka

PostWysłany: Pon Lip 14, 2008 8:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

natknęłam się ostatnio na twierdzenie, że stosunek analny może być dla zwieracza formą ćwiczenia, przez co staje się on silniejszy
przyznam szczerze, że nie wgłębiałam się w temat, ot zauważyłam
Powrót do góry
blondyna1790

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Lip 15, 2008 9:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak ale po stosunku analnym to przwaznie jest tak ze czuje sie potrzebe pojscia na kibelek i jezeli zaczynasz sie oprozniac to sperma i tak wyleci . nawet przy wyciaganiu penisa z pupy
Powrót do góry
Kotka_Psotka
Zbanowany

PostWysłany: Wto Lip 15, 2008 1:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiedziemka napisał:
natknęłam się ostatnio na twierdzenie, że stosunek analny może być dla zwieracza formą ćwiczenia, przez co staje się on silniejszy

Może robi sie silniejszy ale hm... zastanawiam sie nad zupełnie czymś innym jak dobrze się wczytasz:)
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Wto Lip 15, 2008 3:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kotka_Psotka napisał:
Wiedziemka napisał:

Może robi sie silniejszy ale hm... zastanawiam sie nad zupełnie czymś innym jak dobrze się wczytasz:)

luźniejszy?? hehe
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Sie 04, 2008 8:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostatnio zostalo zaslyszane przez nas przyslowie i jest ono mi ostatnio powtarzane ...

"Kobiety robia sobie manikiur, pedikiur, wyrywaja brwi, przekuwaja uszy, depiluja nogi pachy ... a w pupe boli"
hryhryhry
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 3 z 13