Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek po okresie - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kropa_L

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 11, 2009 12:23 pm    Temat postu: taka mała wątpliwośc... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie bo już złapałam schize na maxa. dostałam okresu 2 stycznia 2009 roku i 9 stycznia mi sie skończył... w nocy doszło do stosunku z moim chłopakiem i chyba mu gumka spadła (zaóważyliśmy po stosunku) zajde w ciążę skoro pierwsze dni po okresie są niepłodne?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Sty 11, 2009 12:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to zależy, jak długie masz cykle i czy są regularne. ryzyko jest
kropa_L

PostWysłany: Nie Sty 11, 2009 12:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no powiecmy ze 28 dni... nie wiem czy mam sie dalej stresowac...help...
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sty 11, 2009 3:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeżeli "powiedzmy 28" a zdarzają sie czasem krótsze i nie prowadzisz obserwacji śluzu, to ryzyko jest.. plemniki mogą przeżyć do 7 dni w śluzie płodnym szyjkowym (śr. 3-4 dni), owulacja ok. 12-16dc (też różnie bywa), to stosunek w 8dc może zakończyć się ciążą
kropa_L

PostWysłany: Pon Sty 12, 2009 8:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z moich wyliczeń wychodzi że dopiero 15 powinnam byc płodna więc ryzyko jest duże...dobrze rozumiem??
Powrót do góry
keczup

PostWysłany: Pon Sty 12, 2009 9:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej.

Mam 28-30 dniowe cykle. 20 grudnia miałam okres który trwał dwa dni. z 10 na 11 dzień cyklu kochałam się z mężem do końca. Nie pamiętam jaki miałam śluz. Napewno 2 stycznia czyli po 3 dniach miałam śluz płodny. Proszę oceńcie jakie było prawdopodobieństwo zajścia w ciąże?

Okres mam dostać 18 stycznia czyli za 6 dni. Zrobiłam dzisiaj test z porannego moczu i wyszedł negatywny Crying or Very sad

Powiedzcie jak uważacie.

Dodano po 1 minutach:

pomyłka nie dwa dni tylko siedem, okres zawsze trwa u mnie 7 dni Smile mała pomyłka.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Sty 12, 2009 9:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No z tego co piszesz to dni płodne przypadają u Ciebie od10 do 17 dc więc szanse na ciążę są.

A test żeby był wiarygodny to się robi albo w dniu spodziewanej miesiączki albo min 14 dni od stosunku...

Także trzymam kciuki żeby się udało Smile
lukaszrzg

PostWysłany: Wto Sty 13, 2009 11:34 pm    Temat postu: czy można zajsc w ciąże dzien po okresie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam kochałem sie z dziewczyna dzien po skonczonym okresie i czy jest szansa zajscia w ciaze co prawda byla prezerwatywa ale pekla i byc moze przedostala sie jakas kropelka tego nie jestem pewien... kobieta ma długie cykle bo okres ma równo co 30 dni.
prosze o szybka odpowiedz bo niewim czy kupować tabletkę

Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sty 14, 2009 12:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

który to był dzień cyklu?
lukaszrzg

PostWysłany: Sro Sty 14, 2009 11:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

był to pierwszy dzien po cyklu
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 11 z 41