Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Sty 14, 2009 1:31 pm Temat postu: |
|
|
Cykl to nie jest miesiączka tylko okres od pierwszego dnia miesiączki do dnia poprzedzającego pierwszy dzień następnej.
Więc podaj proszę który to był dzień cyklu...Albo przynajmniej kiedy zaczęła jej się ta miesiączka a kiedy skończyła... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lukaszrzg
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 14, 2009 9:21 pm Temat postu: |
|
|
wiedz tak napisze wszystko czego sie dowiedzialem:
w tym miesiacu dostała okres 08,01,2009 a skonczył sie 12,01,2009 kochalismy sie 13,01,2009 i z tego co wiem to ma regularne cykle które trwaja 30dni a okres trwa 5 dni. a najktotszy cykl ma 27dni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Sty 14, 2009 9:29 pm Temat postu: |
|
|
Więc u niej okres płodny przypada od 7 do 19 dnia cyklu.
Kochaliście się w 5 dc więc to były jeszcze dni niepłodne. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lukaszrzg
|
Wysłany: Sro Sty 14, 2009 10:00 pm Temat postu: |
|
|
Więc chyba nie mam się czego obawiać.
Dzięki za odpowiedź pozdrawiam.
Mam jeszcze jedno pytanko jesli ma miec dni plodne od 7 dmnia cyklu do 19 a dzisja zauważyłem ze wydzielina jest taka troche ciasnaca sie i znacznie jest jej wiecej niz w dni nie plodne. czyzby juz dzisiaj sie juz zaczely dni plodne ???
Dodano po 47 sekundach:
mam jeszcze jedno pytanko jesli ma miec dni plodne od 7 dnia cyklu do 19 (tak jak mi pisalas) a dzisiaj zauważyłem ze wydzielina jest taka troche ciagnaca sie i znacznie jest jej wiecej niz w dni nie plodne. czyzby juz dzisiaj sie juz zaczely dni plodne ???
Nie pisz całych postów wielkimi literami. Nie pisz kilku postów pod sobą. Jak chcesz coś dopisać używaj opcji zmień.
Poprawiłam i połączyłam / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 10:48 pm Temat postu: |
|
|
dzisiaj jest Jej 8dc jeśli dostała okres 08.01.09, więc możliwe, że się płodne zaczynają _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
andziusia
|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 4:50 pm Temat postu: okres płodny a nie płodny |
|
|
Witam mam pytanie i zależy mi na odp .Kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia 1 dzien po okresie. moja miesiączka trwa od2 do 3 dni czy mogło dojsc do zapłodnienia prosze o szybką odp
Przeniosłam do pokrewnego tematu. Przeczytaj regulamin forum. / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 5:27 pm Temat postu: |
|
|
a jak długie masz cykle (cykl liczy się od 1ego dnia miesiączki do dnia poprzedzającego kolejną miesiączkę)? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szczypior
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 1:12 pm Temat postu: hej prosze od odpowiedz |
|
|
kochalem sie z dziewczyna w ost. dniu jej ekresu, to byl 5 dzien okres z zabezpieczeniem ale nie doszlo do wytrysku wcale. czy istnieje mozliwosc ze zajdzie w ciaze???miesiączki ma regularne. prosze o odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 1:22 pm Temat postu: |
|
|
nie ma takiej mozliwosci |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
Wysłał podziekowań: 9 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 5:19 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | kochalem sie z dziewczyna w ost. dniu jej ekresu, to byl 5 dzien okres z zabezpieczeniem ale nie doszlo do wytrysku wcale. |
ile Ty masz lat ?skoro nie miałeś wytrysku jak chcesz ją zapłodnić ? _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|