Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek po okresie - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Sty 14, 2009 1:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cykl to nie jest miesiączka tylko okres od pierwszego dnia miesiączki do dnia poprzedzającego pierwszy dzień następnej.

Więc podaj proszę który to był dzień cyklu...Albo przynajmniej kiedy zaczęła jej się ta miesiączka a kiedy skończyła...
lukaszrzg

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 14, 2009 9:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiedz tak napisze wszystko czego sie dowiedzialem:
w tym miesiacu dostała okres 08,01,2009 a skonczył sie 12,01,2009 kochalismy sie 13,01,2009 i z tego co wiem to ma regularne cykle które trwaja 30dni a okres trwa 5 dni. a najktotszy cykl ma 27dni
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Sty 14, 2009 9:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Więc u niej okres płodny przypada od 7 do 19 dnia cyklu.

Kochaliście się w 5 dc więc to były jeszcze dni niepłodne.
lukaszrzg

PostWysłany: Sro Sty 14, 2009 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Więc chyba nie mam się czego obawiać.

Dzięki za odpowiedź pozdrawiam.

Mam jeszcze jedno pytanko jesli ma miec dni plodne od 7 dmnia cyklu do 19 a dzisja zauważyłem ze wydzielina jest taka troche ciasnaca sie i znacznie jest jej wiecej niz w dni nie plodne. czyzby juz dzisiaj sie juz zaczely dni plodne ???

Dodano po 47 sekundach:

mam jeszcze jedno pytanko jesli ma miec dni plodne od 7 dnia cyklu do 19 (tak jak mi pisalas) a dzisiaj zauważyłem ze wydzielina jest taka troche ciagnaca sie i znacznie jest jej wiecej niz w dni nie plodne. czyzby juz dzisiaj sie juz zaczely dni plodne ???

Nie pisz całych postów wielkimi literami. Nie pisz kilku postów pod sobą. Jak chcesz coś dopisać używaj opcji zmień.
Poprawiłam i połączyłam / nowicjuszka
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Sty 15, 2009 10:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzisiaj jest Jej 8dc jeśli dostała okres 08.01.09, więc możliwe, że się płodne zaczynają
andziusia

PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 4:50 pm    Temat postu: okres płodny a nie płodny Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam pytanie i zależy mi na odp .Kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia 1 dzien po okresie. moja miesiączka trwa od2 do 3 dni czy mogło dojsc do zapłodnienia prosze o szybką odp

Przeniosłam do pokrewnego tematu. Przeczytaj regulamin forum. / nowicjuszka
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 5:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak długie masz cykle (cykl liczy się od 1ego dnia miesiączki do dnia poprzedzającego kolejną miesiączkę)?
szczypior

PostWysłany: Pon Sty 19, 2009 1:12 pm    Temat postu: hej prosze od odpowiedz Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochalem sie z dziewczyna w ost. dniu jej ekresu, to byl 5 dzien okres z zabezpieczeniem ale nie doszlo do wytrysku wcale. czy istnieje mozliwosc ze zajdzie w ciaze???miesiączki ma regularne. prosze o odpowiedz
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Sty 19, 2009 1:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma takiej mozliwosci Smile
Powrót do góry
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Pon Sty 19, 2009 5:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
kochalem sie z dziewczyna w ost. dniu jej ekresu, to byl 5 dzien okres z zabezpieczeniem ale nie doszlo do wytrysku wcale.

ile Ty masz lat Smile?skoro nie miałeś wytrysku jak chcesz ją zapłodnić ?Smile
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 12 z 41