Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek po okresie - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Madziam86

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 8:47 pm    Temat postu: Czy dzień po okresie można zajść w ciążę? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochałam się z moim mężczyzną dzień po okresie, do końca bez zabezpieczenia, jest dwa tygodnie po tym fakcie a ja mam powiększone brodawki, lekki ból w piersiach, jestem strasznie senna mimo iż się wysypiam, a dziś rano doszedł lekki ból przy oddawaniu moczu jak przy zapaleniu pęcherza. Czy to możliwe że jestem w ciąży? Dodam że mam dość nieregularne cykle.

Przenisłam do odpowiedniego działu i tematu. Przeczytaj regulamin forum. Jeśli nie możesz znaleźć odpowiedniego tematu użyj opcji szukaj. Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne. / nowicjuszka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Mmmadzia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrób sobie test ciążowy w końcu mineły już dwa tygodnie...
Powrót do góry
Madziam86

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 9:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MAsz rację powinnam, z drugiej strony zastanawiam się czy to wogóle możliwe zajść w ciąże dzień po okresie...
Innego wyjścia nie ma , tylko test.Będę trzymać kciuki
Powrót do góry
mgm

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach

PostWysłany: Sro Sie 12, 2009 9:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przy krótkich cyklach - jak najbardziej możliwe!

powodzenia Smile
Powrót do góry
Madziam86

PostWysłany: Czw Sie 13, 2009 7:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i nic Sad. Już się ucieszyłam zrobiłam test i w ciążę nie zaszłam, trudno może następnym razem...
Powrót do góry
Aniap2601

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 10:26 am    Temat postu: ten co u wszystkich Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć
Słuchajcie mam mały problem. byly juz tutaj takie zapytania, ale chce sie sieszcze raz upewnic. 18 sierpnia skończył mi sie okres a 19 kochalam sie z chlopakiem niestety bez zabezpieczenia Sad ale wytrysku we mnie nie było. wydaje mi sie ze sprawa jest jasna i nic nie powinno z tego wyjsc ale chlopak przed wytryskiem przeciez juz wydziela plyn i to mnie w tym wszystkim martwi. cykle mam regularne mniej wiecec co26-28dni. prosze napiszcie jak z waszego punktu widzenia to wyglada
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Sie 20, 2009 10:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma szans na ciążę. Plemniki zdolne do zapłodnienia w preejakulacie pojawiają się bezpośrednio przed wytryskiem.

Okres przyjdzie. Spokojnie Smile
iwonka3424

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Nie Sie 23, 2009 10:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej! mam pytanko. Kochałam się z chłopakiem w 6 i 7 dzień cyklu bez zabezpieczenia. Dodam,że on skończył we mnie. Czy jest szansa,że zostanę mamusią?
Powrót do góry
mgm

Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach

PostWysłany: Nie Sie 23, 2009 10:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko zależy od tego, jak długie masz cykle - jeśli krótkie (krótsze niż 27 dni), to szansa na ciążę jest Smile
Powrót do góry
niunia93-16

PostWysłany: Wto Wrz 15, 2009 5:43 pm    Temat postu: pytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam pytanie kochalam sie z chłopakiem 4 dni po okresie i byl to moj pierwszy raz chłopak sie we mnie nie sposcil czy istnieje ryzyko ze jestem w ciąży??

Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne.

Przeczytaj regulamin forum.

Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 18 z 41