Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek po okresie - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Maj 08, 2009 2:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dlatego przy nieregularnych cyklach sie nie liczy tylko OBSERWUJE śluz, szyjkę macicy, mierzy temperature. trzeba się tego nauczyć po prostu
śnieżynka_20464

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Maj 09, 2009 8:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja ani przd miesiaczką ani po miesiaczce nie mam w jakis sposób opfitego śluzu ciężko mi cokolwiek za obserwowac z tego co mam została mi chyba jedynie temperatura ale do tego trzeba czasu aby okreslic cokolwiek Confused
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Maj 10, 2009 1:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

brak śluzu też sugeruje dni niepłodne
śnieżynka_20464

PostWysłany: Nie Maj 10, 2009 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

acha dziekuje ci bardzo i pozdrawiam
Powrót do góry
violus08021

PostWysłany: Czw Maj 21, 2009 3:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! mam prośbe moze mi ktos wytlumaczyc kiedy mam dni plodne a kiedy nie bo wogole nie wiem jak to liczyc Sad ostatnio okres mialam 4 do 9 maja a nastepny okres powinnam dostac 30 maja. Raczej mam regularne miesiaczki! prosze niech mi ktos to wytlumaczy:(
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Maj 21, 2009 3:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czytaj to i ucz sie-->
http://www.biomedical.pl/forum/jak-wyliczyc-dni-plodne-nieplodne-vt9930.html

dzizas ile razy mozna tołkowac to samo;/

Powrót do góry
temi26

PostWysłany: Sob Maj 23, 2009 2:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proszę, pomożcie,,,

Okres mam zawsze regularny. Dlugość cyklu 28-29 dni, miesiączka trwa 4 dni.
Okres dostałam 24 kwietnia. Pierwszego dnia po okresie (28 kwietnia) kochalam się z moim chłopakiem. Szczytował we mnie. Z zabezpieczeń to była tylko prezerwatywa.
Wczoraj (22 maja) powinna dostać okres, a tu sucho... Do tego bolą mnie piersi.
Czy jestem w ciąży?
Powrót do góry
Anonimowa22
Zbanowany

Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sob Maj 23, 2009 12:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrób test ciążowy, najlepiej z krwi
ciąża jest mało prawdopodobna ale nie niemożliwa

PostWysłany: Wto Sie 11, 2009 1:54 pm    Temat postu: dni plodne dokladnie kiedy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to moze i mi ktos obliczy moje dni plodne , 26 lipca mialam okres moj cykl to zawsze 28 dni przed wczoraj troszke przesadzilismy z moim chlopakiem czy moglabym zajsc w ciaze? Embarassed
Powrót do góry
mgm

Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach

PostWysłany: Wto Sie 11, 2009 2:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przy cyklu 28-dniowym dni płodne są od 8 do 17 dnia cyklu, czyli kończą się dopiero dziś... przedwczoraj (w niedzielę) mogłaś mieć akurat owulację albo dzień po niej, także ciąża wg mnie jest jak najbardziej możliwa, oczywiście jeśli nie byliście zabezpieczeni, a chłopak skończył w Tobie.

Jeśli nie planujecie ciąży, to możesz jeszcze wziąć escapelle...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 17 z 41