Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek po okresie - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
olivia84

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lis 25, 2009 10:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo prosze o pomoc.jako ze staram sie o dzidzie probuje ustalic dni plodne.nigdy nie mierzylam temperatury wiec nie moge sie na niej opierac.miesiac temu uzywalam testowo owulacyjnych ale niestety..wystapila ona w 14 dniu cyklu.dzis jestem 2 dni po okresie i zauwazylam rozowe plamienia.wyglada to jak poczatek okresu.ale dopiero mi sie skonczyl wiec nie rozumiem.na dni plodne chyba za wczesnie nie?piersi mnie bola i jajniki.bardzo mi zalezy na ustaleniu tego gdyz jeszcze nie kupilam testow a boje sie ze przegapie ten dzien/z gory dziekuje i pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Lis 26, 2009 12:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zapraszam tu:

http://www.biomedical.pl/forum/jak-wyliczyc-dni-plodne-nieplodne-vt9930.html

http://www.biomedical.pl/forum/fazy-cyklu-a-objawy-plodnosci-vt10019.html

http://www.biomedical.pl/forum/metody-naturalne-artykul-vt1230.html

Do tego proponuję zacząć mierzyć temperaturę i obserwować śluz. Bo bez tego ani rusz. Jakbyś miała jakieś pytania to napisz. Mogę Ci na maila przesłać kartę tempratury i obserwacji śluzu.
olivia84

PostWysłany: Pią Lis 27, 2009 2:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje bardzo,bardzo chcialabym miec juz dzidzie ale tak szczerze to nie mam czasu na wszystkie te obserwacje duzo pracuje dlatego korzystam z testu.pojecie mam o swoim organizmie wiem mniej wiecej kiedy mam plodne i jak zmienia sie organizm w tym czasie,tylko w tym miesiacu jakos dziwnie szybko i zatanawiam sie co te plamienia znacza tak wczesnie.to juz 3 dzien a jajnik mi zaraz eksploduje:(potwrnie boli.nie mam innego sluzu tylko rozowa maz.taka sama mialam w pierwszym dnu okresu,wiem ze plamienia takie wystepuja w okresie plodnym ale dlaczego tak wczesnie?o ile to jest to.pozdrawiam.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lis 27, 2009 9:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze sie przesuneła owulka ?...

Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Sob Lis 28, 2009 3:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A może warto byłoby się udać na badanie bHCG w krwi?Tak na wszelki wypadek...
Laja

PostWysłany: Wto Gru 08, 2009 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam mały problem , wraz z zapytaniem .
Jęsli ostatnią miesiaczke mialam 16listopada , a miesiaczke mam nieregularna, czyli mniej wiecej spoznia sie 2 dni , okolo 3ech .Wczoraj kochalam sie ze swoim partnerem i on zejakulował we mnie 2 razy .
Na drugi dzien wzielam zestresu i obawy przed ciązą 4 tabletki antykoncepcyjne naraz .
Jak myslicie , zaszlam w ciąze ?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Gru 08, 2009 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laja a skad mialas tabletki? przepisal ci je LEKARZ?! CZemu nie poszlas po escapelle? Nie lepiej bylo zainwestowac w gumki?!
Gratuluje odpowiedzialnosci....

Dodano po 59 sekundach:

I nie rób z forum śmietnika umieszczając tych samych postów w różnych działach
Supermoderator

PostWysłany: Wto Gru 08, 2009 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie pisz kilku takich samych postów w kilku tematach!!!Forum to nie śmietnik!Przeczytaj regulamin forum!!Niepotrzebny post skasowałam

Po pierwsze...ile trwa u Ciebie najkrótszy a ile najdłuższy cykl z ostatnich 12.
Po drugie, czy przyjmujesz tabletki antykoncepcyjne?
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Gru 08, 2009 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

własnie antykoncepcyjne czy tabletka "po" ... antykoncepcyjne jesli nie zazywasz regularnie to nic nie pomoga.. chyba ze chodziło Ci o escapelle ale 4 na raz?! watpie zebys tyle wzieła.. one sa pojedyncze i na recepte..
nasuwa mi sie pytanie: skoro spanikowałas w obawie przed ciaza to czy nie mozna było zastosowac gumek albo chociaz nie doprowadzic do wytrysku w srodku?... nie moge tego pojac Confused Shocked

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Gru 08, 2009 11:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny naczytaly sie w internecie na forach ze jak sie wezmie 4 tabletki antykoncepcyjne na raz to je to uchroni przed ciaza... potem sa takie efekty i bedzie lament czemu sie jej cykl rozregulowal, ma mdlosci itp itd
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 23 z 41