Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek po okresie - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Laja

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Gru 08, 2009 11:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stosuje metode kalendarzyka Smile
po pierwsze.
a po drugie zadalam pytanie w tak wielu postach bo nie znam sie na tych wszytskich postach itp ...moj blad.
po trzecie: przyszlam po rade tutaj zebyscie mi pomogli ....a nie oceniali Smile
Ja nie oceniam dziewczyn ktore pisza na forum jak dobrze zrobic loda .
jak mowilam , nie raz spoznia sie 2 dni , nie raz 3 dni .
nie wzielam 4 tabletek poronnych , tylko 4 antykoncepcyjne naraz , to jest bardzo duza dawka hormonow, tak samo jak postinor czy escapelle ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Gru 08, 2009 11:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

laja ok nie jestesmy od oceniania wiec odpowiem Ci na pytanie..
nawet jak wezmiesz 10 tabsow to nie uchroni Cie to przed ciaza.
chyba ze zazywasz regularnie co do dnia i godziny.
teraz na bank Ci sie rozreguluje okres i nie wiadomo kiedy bedzie. napewno nie w terminie.
mozesz zrobic test po 16 dniach od stosunku i liczyc na fart

Dodano po 45 sekundach:

ja tez stsouje metode kalendarzyka i w ciazy nie jestem, trzeba jednak znac swoj organizm i wiedziec kiedy mozna "isc na całosc" a kiedy powiedziec STOP.
ps- swoja droga ta metoda to zadna metoda Cool

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Gru 08, 2009 11:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale z ta roznica ze prostinor czy escapelle bierze sie pod opieka LEKARZA a nie na własną rękę tak jak ty to zrobiłaś.

Co do nie znania sie na postach... wystarczyło by przeczytać REGULAMIN który przypominam zaakceptowałaś
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Gru 08, 2009 11:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I w woli scisłości:

escapelle czy postinor to nie sa tabletki poronne tylko antykoncepcyjne!!!
Poczytaj trochę na temat...

Metoda kalendarzyka nie jest skuteczna i skoro nie chcesz dziecka to dziwię się że w 21 wieku w dobie skutecznej antykoncepcji jeszcze ją stosujesz...ona jest dobra jeśli chcemy np uzminializowac zagrozenie stosujac np prezerwatywy i dodatkowo metode termiczna...Sama jest do niczego...tzn przepraszam..Nadaje się do zachodzenia w ciążę...

Jak podasz info o które prosiłam to będzie można cokolwiek więcej powiedziec...

Ostatnio zmieniony przez nowicjuszka dnia Wto Gru 08, 2009 11:32 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Gru 08, 2009 11:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Swoja droga to co kochalas sie w dni plodne do konca ? wiedzac ze je masz?

Dodano po 53 sekundach:

NO chyba ze chcesz byc mamusia to przepraszam...

PostWysłany: Wto Gru 08, 2009 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmmm....rozumiem.
Jak bylam u ginekologa wczoraj .. idzisiaj .... powiedziala mi ze nie ma szans zebym zaszla w ciaze...
Moze to dziwne...Ale jak Wy myslicie ? Zaszlam ?

Dodano po 45 sekundach:

Przeciez mialam dni nieplodne .
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Gru 08, 2009 11:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mi sie wydaje ze sobie robisz jaja ... ginekolog nie mogł tak powiedziec, chyba ze jest niekompetentym lekarzem. widac gołym okiem ze kłamiesz jak z nut. nie lepiej przyznac sie?

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Gru 08, 2009 11:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to po cholere bralas 4 tabletki antykoncepcyjne jak mialas dni nieplone?!
Dni nieplodne = ciazy nie bedzie (jesli masz a wlasciwie mialas regularne cykle)
Moderator

PostWysłany: Wto Gru 08, 2009 11:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurde jak sa niepłodne to co Twoim zdaniem znaczy ta nazwa? ze w ciaze zajsc NIEEEE mozna!.

Powrót do góry
Laja

PostWysłany: Wto Gru 08, 2009 11:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Holera jasna.
A w czym moge niby klamac ?! Dla zabawy ?
Juz Ci mowilam Nowicjuszka ze nieraz sie spoznia okres 3 dni , 2 dni .
Więc zawsze licze wszytskie opcje, 27 , 28 , 29 , 30 , 31 dniowe cykle.
Jesli barlabym tabletki antykoncepcyjne to wogole bym sie nie martwila i nie pisala na forum i nie proisla o rade.

Dodano po 2 minutach:

Mam wątpliwosci , bo tak , obliczam te dni , licze wsyztskie opcje, zeby wyszlo idealnie , ale do konca nie mam regularnego okresu . więc tez się boję. Kolezanka pwoiedzialaze moge polknac te tabletki... coz, polknelam .
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 24 z 41