Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 11:40 pm Temat postu: |
|
|
to w ktorym dniu cyklu to miało miejsce?
skoro mialas niepłodne to po co panikujesz? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 11:41 pm Temat postu: |
|
|
Cholera jak juz .... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 11:41 pm Temat postu: |
|
|
buehehe Mi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 11:42 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny musimy sobie to wszystko policzyć bo panna nie raczy nam tego podać...
A skąd ja mam wiedzieć ile u Ciebie trwa cykl skoro nie podałaś długości tylko ze Ci się spóźnia?Wróżką jeszcze nie zostałam...
Przy tych cyklach które podałaś teraz dni płodne przypadają u Ciebie od 7 do 20 dnia cyklu...
Byłaś już na pewno po owulacji...Więc niepotrzebnie sobie zafundowałaś huśtawkę hormonalną...
Teraz okres może Ci się jeszcze bardziej opóźnić. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Laja
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 5:18 pm Temat postu: |
|
|
Cykle mam rozne, nie raz 27 dniowe, nie raz 31 czy 28 ... Roznie to przypada .
Ale to juz pisałam .
Moje kolejne pytanie jest takie....Czy te 4 tabletki antykoncepcyjne wziete naraz mogly nie dopuscic do ciazy ?
Ktoras z Was napisala , że dziewczynki przeczytaly na forach ze wezma iles tabletek i w ciaze nie zajda....Troche brednia ;]
Moja znajoma poszla do ginki i ona jej powiedziala ze moze wziasc 4 tabletki antykonceopcyjne jako jedna poronną .Niby postinor czu ten drugi sa tabletkami antykoncepcyjnymi z olbrzymia dawka homornow , a więc jesli wezmie sie kilka tabletek antykoncepcyjnych dawka hormonow sie wyrownuje wzgledem tej tabletki poronnej .
Ps: HOLERA pisze z przekonania . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 6:21 pm Temat postu: |
|
|
Powiem tylko tyle... nikt 100% pewnosci ci nie da ze nie zaszlas w ciaze... bo nawet po wzieciu escapelle nikt nie moze powiedziec ze jest 100% pewnosci ze ciazy nie bedzie bo zawsze zostaje jakis margines. Byl przypadek na forum ze dziewczyna w ciagu kilku godzin od stosunku wziela tabletke "po" i po 9 miesiącach zostala mamusią więc.... sama sobie odpowiedz czy masz szanse na ciaze czy nie.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 11:55 pm Temat postu: |
|
|
Ale tabletka wczesno poronna nie zawiera hormonów tylko środek wywołujący skurcze macicy!!!
Nie myl tych dwóch pojęć i nie pisz bzdur na forum jak nie masz pewnych informacji...Potem ktoś to przeczyta i będzie problem bo nagle wszyscy się rzucą że leki antykoncepcyjne sa wczesnoporonnymi...a to NIE JEST prawda...
I nie niby, tylko po prostu są...
Co do kilku tabletek na raz...Istnieje owszem tzw metoda Yuzpe..Ale bierze się kilka tabletek, w kilku dawkach i to konkretnych tabletek... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monika02
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 7:02 pm Temat postu: pytanie |
|
|
czy jest możliwość zajścia w ciąże zaraz po okresie
---Zanim założysz nowy temat przeczytaj regulamin forum. Korzystaj z opcji szukaj bo po to ona jest. Tytuł pytania powinien sugerować problem a nie nazywać się "pytanie" .---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 9:48 pm Temat postu: |
|
|
monika02 w zaleznosci od dlugosci cyklu... ale po okresie stosunki sa bardzo ryzykowne. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
monika02
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 9:04 pm Temat postu: |
|
|