Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek po okresie - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Gru 17, 2009 5:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to mialas bardzo dziwny ten okres... a wczesniej mialas sytuacje (w poprzednim cyklu) ktora mogla by wywolac ciaze?
Moze zrob test... bo plamienia (czyli skape "okresy") moga oznaczac ciaze i moze tak byc ze w poprzednim cyklu cos sie "zrobilo".

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Gru 17, 2009 5:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz co zrobiłam ale tylko jeden i wyszło na to że nie jestem w ciąży może powinnam ze dwa zrobić i by było pewniejsze co
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Gru 17, 2009 5:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrob test z krwi bhcg, mozna go zrobic w lab. med. daje 100% pewnosc.
Tak czy siak udaje sie do lekarza bo takie nietypowe okresy nie sa normalne i powinny byc zrobione badania nie wazne czy jestes w ciazy czy nie.

PostWysłany: Czw Gru 17, 2009 6:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jutro kupie 2 testy i zrobi sobie jeszcze raz a później zrobię krew wyrazie co a do lekarza pójdę w ostateczności
dzięki
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Gru 17, 2009 6:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jezeli zrobisz test z krwi nie muszisz kupowac innych 2 testow, szkoda wydawac kase... bo test z krwi daje 100% pewnosc.

PostWysłany: Czw Gru 17, 2009 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

racja dzięki
Powrót do góry
niunia93

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sro Gru 23, 2009 12:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pisze poniewaz miesiac temu z chlopakiem uprawialam sex, bez zabezpieczenia...
robilismy juz to kilka razy i nigdy nie dochodzilo do wytrysku umial to powstrzymac.. teraz miesiac temu tez nie doszlo do wytrysku stosunek trwal poltorej godziny i nie doszlo do wytrysku...
okres spoznia mi sie juz 2 dni mozna powiedziec.
czy jest to mozliwe ze skoro nie doszlo do wytrysku a jestesmy tego 100% pewni to w jakis sposob moglo dojsc do zaplodnienia? tym bardziej ze byl to sex 2 dni po zakonczeniu sie miesiaczki ...
Prosze o odpowiedz.. Sad strasznie sie boje, że moglo dojsc do nie chcianej ciazy w jakis sposob.

--- Nie pisz tych samych postów w kilku tematach. Czcionka powinna być standardowa. Przeczytaj Regulamin---tosia81
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Gru 23, 2009 1:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o możliwość zapłodnienia po okresie to jest to zależne od Twojego cyklu. Jaki jest długi, kiedy wypada owulacja dni płodne. Jest różnie. Jeśli decydujecie się na sex bez zabezpieczenia to miejcie na uwadze ,że jest możliwa wpadka. No coś za coś a zdarzają się różne rzeczy. Teraz się boisz ? Zabezpieczcie się to nie będzie tego problemu.
Okres może się spóźniać z wielu powodów. Zrób test ciążowy .

Powrót do góry
niunia93-16

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sro Gru 30, 2009 11:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej ja mam takie może głupie pytanie. jeśli chlopak nie skończył we mnie to na ciaże szans nie ma, prawda?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Gru 30, 2009 12:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niunia93-16 No nie do konca moja droga....
1) Jezeli skonczyl zaraz po wyjsciu z Ciebie... a mialas dni plodne to ciazy nie mozna wykluczyc - to jest wlasnie "skutecznosc" stosunku przerywanego ulamek sekundy i "po ptakach"....
2) Jesli skonzyl po jakims czasie po wyjsciu z Ciebie nie ma szans na ciaze.

Podaj ktorego dnia cyklu to mialo miejsce, ilu dniowe masz cykle i czy sa one regularne wtedy bedzie latwiej powiedziec cokolwiek
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 27 z 41