Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek po okresie - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
niunia93-16

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Gru 30, 2009 12:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cykle mam 28-29 dni. chłopak kończył po jakiś 3 do 10 sekund po wyjsciu ze mnie nawet dłuzej a teraz mi sie spoźnia 3-4 dni okres i sie troche martwie ale 3 dni przed tym jak powinnam dostać okres byłam u chirurga i on mi dał silne antybiotyki przeciwbólowe moze to od tego? brałam je przez kakieś 5 dni
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Gru 30, 2009 2:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No 3-10 sekund to nie tak duzo.... ryzykowna zabawa :/ Wezcie sie dzieci zabezpieczcie Neutral Bo potem jest panika :/ Najpierw poczytajcie o antykoncepcji potem sie zabieracie za seks 16 lat to troche malo na bycie mamusią i tatusiem... :/

W ktorym dniu cyklu sie kochalas? od 8 do 18 dnia cyklu mialas dni plodne, wiec jesli kochalas sie w tym czasie z takim wytryskiem "na styk" to ciazy wykluczyc nie mozna.

Antybiotyki owszem moga opoznic okres. Radze jednak zrobic test 14 dni po stosunku, bedzie wiarygodny.

A na nastepny raz jesli nie chcecie byc mlodymi rodzicami wezcie kupcie chociaz gumki.... wiem ze szkoda kieszonkowego na to ale dzieciaki uruchomcie szare komórki mózgowe! Bo poki co chyba nie potraficie pomyslec o konsekwencjach stosunku bez zabezpieczenia a w takim wieku powinniscie... bo potem kto wam dzieci wychowie? Jak wy sami jetsescie dziecmi?

PostWysłany: Sro Gru 30, 2009 3:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To nie były dni płodne i on miał gume a i nie mamy po 16 lat tak dla sprostowania sprawy:)
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Gru 30, 2009 3:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po nicku mozna wnioskowac ze macie... no ale jak nie to i tak to ok.

No to w takim wypadku o ciazy nie ma mowy, a co sie boisz skoro mial gumke? Neutral Nie rozumiem... po to one sa zeby ciazy nie bylo...

PostWysłany: Sro Gru 30, 2009 3:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nik sie wziął skadś indziej. no ale mi sie okres spóźnia:( nie chce isc na mature z brzuchem my dopiero ślub planujemy ojciec zawału dostanie... sama rozumiesz
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Gru 30, 2009 3:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie no byla gumka ciazy nie bedzie. W dni nieplodne w ciaze nei zajdziesz.
Okres spoznia ci sie zapewne z powodu zazywanych antybiotyków. Czekaj na okres, a jak sie tak boisz zrob test - minimum 14 dni od stosunku.

PostWysłany: Sro Gru 30, 2009 8:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za uspokojenie;**
Powrót do góry
rooozyczka

PostWysłany: Pią Sty 01, 2010 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, ja także mam z tym problem.
Niby nie ma możliwości ale chcem się upewnić.

Jeśli kochałam sie z partnerem w dzień zaraz po okresie tj. rano mi sie skończył a robilismy to po południu, czy istnieje jakies prawodopobieństwo ?
Cykl mam 25-26 dni, a okres trwa 3 dni.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sty 01, 2010 11:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bylo jakies zabezpieczenie ?? Wytrsyk nastapil w srodku? Zaraz po wyjsciu z Ciebie czy po jakims czasie dopiero?

No powiem tak w twoim przypadku przy bardzo krotkich cyklach ... kochanie sie po okresie jest bardzo ryzykowne.
Dni plodne zaczynaja sie juz ok 5-6 dnia cyklu zatem ryzyko istnieje i to spore... jezeli nastapil wytrysk w tobei albo zaraz po wyjsciu z Ciebie.
Jak bys miala 28 dniowe cyklei kochala sie tego 3-4 dc to by nie bylo problemua le przy 25dniowych cyklach to jest ryzykowna zabawa.

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 12:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczerze powiem że była prezerwatywa która pękła, i partner skończył we mnie..Chodzi mi o ten jeden konkretny przypadek, bo z tego co mi mówią to raczej mało możliwe, ale lepiej dmuchać na zimne
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 28 z 41