Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek po okresie - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Sty 08, 2010 12:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

getii, ale pisałaś, że masz nieregularny cykl, więc lepiej uważać w takich przypadkach z seksem po okresie
getii

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Pią Sty 08, 2010 12:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje a dlaczego w czasie okresu mialam temp 36,9 dwa dni wczesniej uprawialam seks iszczytowl w srodku czy to znaczy ze moge byc w ciazy??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Pią Sty 08, 2010 2:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

getii napisał:
dziekuje a dlaczego w czasie okresu mialam temp 36,9

mierzoną w pochwie lub odbycie?
bo ta pod pachą się nie liczy...

Cytat:
dwa dni wczesniej uprawialam seks iszczytowl w srodku czy to znaczy ze moge byc w ciazy??

moim zdaniem zawsze taka ewentualność istnieje. zwłaszcza w przypadku nieregularnych cykli. bo tak naprawdę nie wiesz kiedy będziesz miała owulację bo Ci się cykl "rozjeżdża" . no chyba, ze obserwujesz ciało itd...
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Sty 08, 2010 2:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

geti nie zadawaj tych samych pytań. Dostałaś odpowiedz w innym wątku

Powrót do góry
kajusia

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 7:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój cykl trwa ok 30 dni (jest regularny), kochałam się z chłopakiem 2 dni po okresie, który trwał 6 dni, czy istnieje możliwość, że jestem w ciazy?
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 8:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

praktycznie niedlugo zaczna Ci sie dni płodne, plemniki niby by mogly przetrwac w pochwie, ale liczac 14 dni od ostatniego dnia cyklu, to plodne powinnas miec 14- 18 dnia cyklu, takze szesc dni masz do dni plodnych..
plemniki w pochwie moga zyc do 5 dni. Ja bym na Twoim miejscu byla spokojna. Dla pewnosci zrob test po 14 dniach od stosunku, no i nastepnym razem sie zabezpieczcie zebys nie musiala pisac na forum Smile
kajusia

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zabezpieczyliśmy sie, ale jak wiadomo z prezerwatywami różnie bywa:)
Dziękuję za odpowiedź, trochę mnie uspokoiła Smile
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

myslalam ze kochaliscie sie bez zabezpieczenia. Skoro byla prezerwatywa i nic sie z nia nie stalo, nie pękla ani sie nie zsunęła to na 100% nie jestes w ciazy : )
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 10:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro byla prezerwatywa to nie ma mowy o ciazy.
Ddatkowo jesli masz regularne 30 dniowe cykle to dni plodne zaczynaja sie 10 dc wiec spokojnie. Ciazy nie bedzie.

PostWysłany: Pon Sty 11, 2010 12:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko ta prezerwatywa...hmmm...zsunęła sie i zorientowaliśmy sie już po wszystkim...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 30 z 41